Idézet (TVD1 @ 2015.10.31. 17:43)
Szia!!!
Légyszíves ilyen cikkeket ne tegyél ide ki mert egyeseket megbánthatsz vele (nem engem).Ide vagy képet vagy jó hírt vagy bármit csak ne ilyen elszomorító cikkeket
Előre is köszi
Bocsi, szerintem itt mindenkinek megvan a józan ítélőképessége és meg tudja fogalmazni a saját álláspontját bármilyen cikkről, akár pozitív, akár negatív, és eldönti magának, hogy mit gondol róla
Szerintem a topik lényege ez is, ennek is köze van a srácokhoz, negatív dolgok is vannak körülöttük, nem csak pozitív. Engem csak érdekelt volna, mit gondoltok, ha neked konkrétan nincs hozzáfűznivalód, akkor egész egyszerűen csak tekerj át rajta. Nem gondolnám, hogy ezen bárki megsértődne, ha pedig igen, ott elég nagy baj van.
Szerk.: Amúgy nem akartam senkinek a lelki békéjét felforgatni ezzel. Viszont kövezzetek meg, én úgy vagyok vele, hogy inkább legyenek külön és legyenek jó barátok, mint együtt úgy, hogy folyamatosan romoljon a kapcsolatuk. Remélem, hogy bármi is lesz, helyes döntést hoznak, én támogatom őket, külön-külön is, nem csak együtt