Starity

One Direction

970 oldal 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 23. 00:25 #18821
- törölt felhasználó -    
Eloszor is bocsassatok meg amiert nem ekezettel irok, de tul faradt vagyok ahhoz, hogy most ezzel vacakoljak. Inkabb a lenyegre ternek.
Hogy oszinte legyek ez az 5 srac tenyleg megvaltoztatott. Es nem veszem kulon Zaynt sem ugyanis o is benne volt, es resze volt annak a folyamatnak ami lejatszodott bennem az utobbi honapokban. Eleinte csak egy dalnak indult. Ami megtetszett Harry esese kozben. Es szep lassan rajongova valtam. Elmondhatatlanul sok mindent koszonhetek nekik. Mint titeket is. Neha mar csak azert jovok fel, hogy megnezzem tortent-e a topikban valami. Csodalatis baratokra tettem szert es ezt koszonom nekik nagyon, es meg annal is jobban. Miattuk kuzdok az almaimert, miattuk van onbizalmam, miattuk mindig boldogabb kicsit a napom. A leges legnagyobb dolog amit kaptam toluk azt ugy nevezik , hogy elfogadas. Elotte undorodva neztem ra mindenkire aki kicsit is mas volt mint az emberek altalanossagban. Mas volt a szexualitasa, mas volt a borszine, volt valamilyen betegsege vagy egyszeruen mas volt a stilusa mint nekem. Amit most leirok ide, az szemelyes. Es tisztaban vagyok azzal, hogy ez egy nyilt topik. De nem erdekel, nem hiszem, hogy sok mindenkit erdekelne az amit en osszehadovalok itt. Szoval. Amikor tavaly anyanak az volt a karacsonyi ajandeka, hogy elvitt Becsbe, a karacsonyi vasarba egyik baratnommel, lattam az utcan egy meleg part. Ket pasi volt es fogtak egymas kezet. Azonnal elkezdtem suttogni a baratnom fulebe, hogy nezz oda, uristen meg nevettem es kozben elegge hihetetlennek ereztem, hogy nem szegyellik magukat. Eltelt egy ev. Es ennek az 5 embernek koszonhetoen az ezzel a dologgal kapcsolatos velemenyem 180°-os fordulatot vett. Es itt jon az oszinte resz. Az egyuttesbol foleg 2 szemelynek koszonhetem mindezt. Meghozza Harrynek es Louisnak. Larryrol beszelek. Utaltam a shippereket, es teljes mertekben megvetettem oket, csak mert hittek valamiben amiben en nem. En mindig is szerettem az o baratsagukat, de nem tekintettem rajuk melegekkent. Oszinten szolva, ha rakerdeznenek, hogy melyik a kedvenc bromance-m, azonnal ravagnam, hogy Larry. Imadtam, hogy a karrierjuk elejen mindig egymasra neztek es mosolyogtak, hulyultek meg sugdoloztak, es viccnek vettek ha felvetettek, hogy esetleg a sajat nemukhoz vonzodnak. De belattak, hogy ez a pletyka botrannya novi ki magat es onnantol ez a kapcsolat megvaltozott. A nyilvanos beszelgetesek a felukre csokkentek es en ezt borzasztoan sajnalom. Fogalmam sincs arrol, hogy igazak-e ezek a dolgok. Nem tudom. Nem melegek. Nem homoszexuálisak. Sem Louis sem Harry. Szamomra nem, mig nem mondjak ki. De nekik koszonhetem Ryan videoit, azt hogy megismertem ezt a csodas videost, es rengeteg mindent az "al-szerelmuknek". Felolen ezutan meg is utalhattok, nezhettek shippernek. Nem vagyok. En egyszeruen nem vetem meg egyik opciot sem, ez az igazsag. Nyugodtan elmondhatjatok, ha valamivel megbantottalak titeket, ha ezek utan maskepp neztek ram, azt is megertem. Ez egy szemelyes dolog volt es mar nem birtam magamban tartani.
3 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, Rusher Girl 007, Kincses Bogi
2015. december 23. 07:39 #18822
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Idézet (popcoorn @ 2015.12.23. 00:25)
Eloszor is bocsassatok meg amiert nem ekezettel irok, de tul faradt vagyok ahhoz, hogy most ezzel vacakoljak. Inkabb a lenyegre ternek.
Hogy oszinte legyek ez az 5 srac tenyleg megvaltoztatott. Es nem veszem kulon Zaynt sem ugyanis o is benne volt, es resze volt annak a folyamatnak ami lejatszodott bennem az utobbi honapokban. Eleinte csak egy dalnak indult. Ami megtetszett Harry esese kozben. Es szep lassan rajongova valtam. Elmondhatatlanul sok mindent koszonhetek nekik. Mint titeket is. Neha mar csak azert jovok fel, hogy megnezzem tortent-e a topikban valami. Csodalatis baratokra tettem szert es ezt koszonom nekik nagyon, es meg annal is jobban. Miattuk kuzdok az almaimert, miattuk van onbizalmam, miattuk mindig boldogabb kicsit a napom. A leges legnagyobb dolog amit kaptam toluk azt ugy nevezik , hogy elfogadas. Elotte undorodva neztem ra mindenkire aki kicsit is mas volt mint az emberek altalanossagban. Mas volt a szexualitasa, mas volt a borszine, volt valamilyen betegsege vagy egyszeruen mas volt a stilusa mint nekem. Amit most leirok ide, az szemelyes. Es tisztaban vagyok azzal, hogy ez egy nyilt topik. De nem erdekel, nem hiszem, hogy sok mindenkit erdekelne az amit en osszehadovalok itt. Szoval. Amikor tavaly anyanak az volt a karacsonyi ajandeka, hogy elvitt Becsbe, a karacsonyi vasarba egyik baratnommel, lattam az utcan egy meleg part. Ket pasi volt es fogtak egymas kezet. Azonnal elkezdtem suttogni a baratnom fulebe, hogy nezz oda, uristen meg nevettem es kozben elegge hihetetlennek ereztem, hogy nem szegyellik magukat. Eltelt egy ev. Es ennek az 5 embernek koszonhetoen az ezzel a dologgal kapcsolatos velemenyem 180°-os fordulatot vett. Es itt jon az oszinte resz. Az egyuttesbol foleg 2 szemelynek koszonhetem mindezt. Meghozza Harrynek es Louisnak. Larryrol beszelek. Utaltam a shippereket, es teljes mertekben megvetettem oket, csak mert hittek valamiben amiben en nem. En mindig is szerettem az o baratsagukat, de nem tekintettem rajuk melegekkent. Oszinten szolva, ha rakerdeznenek, hogy melyik a kedvenc bromance-m, azonnal ravagnam, hogy Larry. Imadtam, hogy a karrierjuk elejen mindig egymasra neztek es mosolyogtak, hulyultek meg sugdoloztak, es viccnek vettek ha felvetettek, hogy esetleg a sajat nemukhoz vonzodnak. De belattak, hogy ez a pletyka botrannya novi ki magat es onnantol ez a kapcsolat megvaltozott. A nyilvanos beszelgetesek a felukre csokkentek es en ezt borzasztoan sajnalom. Fogalmam sincs arrol, hogy igazak-e ezek a dolgok. Nem tudom. Nem melegek. Nem homoszexuálisak. Sem Louis sem Harry. Szamomra nem, mig nem mondjak ki. De nekik koszonhetem Ryan videoit, azt hogy megismertem ezt a csodas videost, es rengeteg mindent az "al-szerelmuknek". Felolen ezutan meg is utalhattok, nezhettek shippernek. Nem vagyok. En egyszeruen nem vetem meg egyik opciot sem, ez az igazsag. Nyugodtan elmondhatjatok, ha valamivel megbantottalak titeket, ha ezek utan maskepp neztek ram, azt is megertem. Ez egy szemelyes dolog volt es mar nem birtam magamban tartani.

Én ezt eddigis tudtam drága szivem wub.gif
2015. december 23. 08:21 #18823
- törölt felhasználó -    
Idézet (TVD1 @ 2015.12.23. 07:39)
Én ezt eddigis tudtam drága szivem wub.gif

Tidom, hogy tudtad, de nem akartam hazudni a többieknek heart.gif
1 felhasználónak tetszik: TVD1
2015. december 23. 09:15 #18824
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Idézet (popcoorn @ 2015.12.23. 00:25)

cray.gif cray.gif cray.gif Ez gyönyörű
De ezt mindenki tudja h mennyi kamu sztorit találhatna ki róluk. Amúgy miért kell azt hinni h szerelmesek egymásba, legjobb barátok voltak.?!Amig azt nem mondják h igen melegek vagyunk addig nem hiszem el ezt a sok hülyeséget . Aki pedig elhiszi azt meg lesz*rom. Nem fogom a sok kamu, hülyeség miatt megutálni őket.
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2015. december 23. 12:00 #18825
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
http://41.media.tumblr.com/f6124d6a42142a5951e41fc6eea8a67b/tumblr_nznebp2XgP1r3jndwo1_1280.png

1D a Star Warsban rohog.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Rusher Girl 007, Rory gilmore 12
2015. december 23. 17:53 #18826
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Idézetek

Harry : Imádom a babákat. Olyan ártatlanok és aranyosak !
Zayn : Valaki akar egy gyereket Harry-től ?

Az akcentusom mindig működik a lányoknál. Imádják. Fogalmam sincs miért. - Niall

Niall : Elfogom vinni a barátnőmet egy romantikus randevúra és énekelni fogok neki.
Harry : És mit ?
Niall : Túl fiatal vagy , hogy tudd..

Liam : Itt van Harry !
Harry : Nem megyek oda! meztelen vagyok.
Liam : Harry meztelen…a szobámba.. meztelen.. FURCSA !
Liam:
Szeretem a tényt, hogy a rajongóink a szobájában poszterek vannak rólunk.
Harry: És szeretem, hogy előttünk vetkőznek.

Riporter: Barátnő vagy Directioner?
Harry: Barátnő, aki Directioner smileeee.gif

Az emberek gyakran megkérdezik tőlem, hogy miért nincs barátnőm? Ekkor csak mosolygok és azt mondom: „ Ezer van, de néhányukkal nem találkoztam még ”-Harry Styles

Louis : egyszer hallottam amikor Harry a tükör előtt beszélt: óh Harry hogy te milyen sexy vagy ! és azok a fürtök !

2015. december 23. 18:58 #18827
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Státusz"yesterday,love was such an easy game to play..."
Hozzászólás: 770
Csatolások: 0
Azonosító: 246453
Idézet (Kincses Bogi @ 2015.12.23. 17:53)
Idézetek
Harry : Imádom a babákat. Olyan ártatlanok és aranyosak !
Zayn : Valaki akar egy gyereket Harry-től ?
Az akcentusom mindig működik a lányoknál. Imádják. Fogalmam sincs miért. - Niall
Niall : Elfogom vinni a barátnőmet egy romantikus randevúra és énekelni fogok neki.
Harry : És mit ?
Niall : Túl fiatal vagy , hogy tudd..
Liam : Itt van Harry !
Harry : Nem megyek oda! meztelen vagyok.
Liam : Harry meztelen…a szobámba.. meztelen.. FURCSA !
Liam:
Szeretem a tényt, hogy a rajongóink a szobájában poszterek vannak rólunk.
Harry: És szeretem, hogy előttünk vetkőznek.
Riporter: Barátnő vagy Directioner?
Harry: Barátnő, aki Directioner smileeee.gif
Az emberek gyakran megkérdezik tőlem, hogy miért nincs barátnőm? Ekkor csak mosolygok és azt mondom: „ Ezer van, de néhányukkal nem találkoztam még ”-Harry Styles
Louis : egyszer hallottam amikor Harry a tükör előtt beszélt: óh Harry hogy te milyen sexy vagy ! és azok a fürtök !

Jujj ezek nagyon jó idézetek! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2015. december 23. 19:00 #18828
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Idézet (Rusher Girl 007 @ 2015.12.23. 18:58)
Jujj ezek nagyon jó idézetek! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Direkt a legjobbakat válogattam biggrin.gif biggrin.gif
2015. december 23. 19:01 #18829
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

https://metrouk2.files.wordpress.com/2014/06/ad_136232766.jpg

Babám mindjárt szülinap wub.gif wub.gif heart.gif heart.gif
2015. december 23. 19:11 #18830
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Idézet (Kincses Bogi @ 2015.12.23. 19:01)
https://metrouk2.files.wordpress.com/2014/06/ad_136232766.jpg
Babám mindjárt szülinap wub.gif  wub.gif  heart.gif  heart.gif

Jujj tényleg! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi
2015. december 23. 19:11 #18831
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Idézet (Rusher Girl 007 @ 2015.12.23. 19:11)
Jujj tényleg! heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif

Csak emlékszel a pasid szülinapjára _nevet.gif rohog.gif
2015. december 23. 19:14 #18832
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Idézet (Kincses Bogi @ 2015.12.23. 19:11)
Csak emlékszel a pasid szülinapjára _nevet.gif  rohog.gif

Igen persze hogy emlékszem! biggrin.gif Bár néha elfelejtem vagy összekeverem de azért emlékszem rá! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2015. december 23. 19:15 #18833
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

És mizu ott? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2015. december 23. 19:17 #18834
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Idézet (Kincses Bogi @ 2015.12.23. 19:15)
És mizu ott? _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Semmi nehogy azt hidd hogy az! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Ott?? Niall?? rohog.gif
2015. december 23. 19:19 #18835
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Idézet (Rusher Girl 007 @ 2015.12.23. 19:17)
Semmi nehogy azt hidd hogy az! _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Ott?? Niall?? rohog.gif

Ott barátság van esztrákkal _nevet.gif _nevet.gif

igen itt van wub.gif wub.gif
2015. december 23. 19:26 #18836
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Idézet (Kincses Bogi @ 2015.12.23. 19:19)
Ott barátság van esztrákkal  _nevet.gif  _nevet.gif 
igen itt van wub.gif  wub.gif

Itt ?? Mármint nálam?? nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif
Jaj Bogi de akkor ott is! taps.gif
2015. december 23. 19:26 #18837
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Idézet (Rusher Girl 007 @ 2015.12.23. 19:26)
Itt ?? Mármint nálam?? nevet2.gif  nevet2.gif  nevet2.gif  nevet2.gif 
Jaj Bogi de akkor ott is!  taps.gif

igen nálad
itt nem
2015. december 23. 19:27 #18838
- törölt felhasználó -    
Eppen ertelmetlen kepeket nezegetek a galeriamban azon tunodve, hogy miert unatkozok en ennyire, es most ebben a pillanatban - mikozben irom ezt - azon toprengek miert osztom ezt meg veletek... visszaolvasva meg rohognom is kell a szenvedesemen rohog.gif
2015. december 23. 19:28 #18839
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

http://www.boybands.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/LOUISLABEL2.jpg

Ettől a képtől tuti h nem fog vissza beszélni wub.gif _nevet.gif
2015. december 23. 19:29 #18840
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Idézet (popcoorn @ 2015.12.23. 19:27)
Eppen ertelmetlen kepeket nezegetek a galeriamban azon tunodve, hogy miert unatkozok en ennyire, es most ebben a pillanatban - mikozben irom ezt - azon toprengek miert osztom ezt meg veletek... visszaolvasva meg rohognom is kell a szenvedesemen rohog.gif

Mrs. Styles is megjött biggrin.gif
970 oldal 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok