Az igazság az,hogy szerelmes lettem Yoseob-bal és Jieun-nal való közös számukba.Egyszerűen tökéletes rapper,és igazán tehetséges is.A számai érzelmesek amik szinte hozzávalóak is.Remélem azért sokáig látjuk még a zeneiparban és több-több koreai énekessel fog együtt dolgozni.
Bang Yong Guk
2011. december 16. 21:12
Mivel láttam,hogy nem cisnált róla még senki sem témát így gondoltam csinálok egyet,ahol kitárgyalhatunk róla mindent,hiszen megérdemli,hogy itt starity-n legyen saját témája,mert igazán tehetséges emberről van szó.
Az igazság az,hogy szerelmes lettem Yoseob-bal és Jieun-nal való közös számukba.Egyszerűen tökéletes rapper,és igazán tehetséges is.A számai érzelmesek amik szinte hozzávalóak is.Remélem azért sokáig látjuk még a zeneiparban és több-több koreai énekessel fog együtt dolgozni.
2011. december 16. 21:32
Idézet (SelenaGirl @ 2011.12.16. 21:12)
Mivel láttam,hogy nem cisnált róla még senki sem témát így gondoltam csinálok egyet,ahol kitárgyalhatunk róla mindent,hiszen megérdemli,hogy itt starity-n legyen saját témája,mert igazán tehetséges emberről van szó.
Jó ötlet volt ez a topic
Nagyon jó rappernek tartom (bár mondjuk nálam csak a harmadik). Az I Remember videóban imádtam meg, de a mostani kedvencem ez:
Hát itt behalok tőle és Zelo is nagyon cuki.
2011. december 16. 21:41
Idézet (Saranghae17 @ 2011.12.16. 21:32)
Jó ötlet volt ez a topic
én is imádom.
Nagyon jó rappernek tartom (bár mondjuk nálam csak a harmadik). Az I Remember videóban imádtam meg, de a mostani kedvencem ez:

Igen szerintem is nagyon jó ez a szám.Tökéletes párosítás volt Zelo és Bang Yong Guk.Zelo hangja nagyon tetszik hiszen nem olyan mély rap és Bang Yong Guk,hát róla nem tudok mit mondan szeritem tökéletes.Viszont a klip is nagyon tetszik nekem ötletes volt nagyon.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: