Kocsis Tibor az X-Faktor győztese
2011. december 19. 14:12
docziorsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 128137 offline |
Enikonek szurkoltam vegig...es azt is akartam hogy o nyerje meg, de azt el kell ismerjem, hogy a "Mit er egy hang" cimu szamot Kocsis Tibor (sajnos) sokkal jobban enekelte... , na mind1, o is nagyon ugyes volt! es Gratulalok neki!
2011. december 19. 14:12
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Grat nekiD Én neki szurkoltam, nagyon jó hangja van megérdemelte:)
2011. december 19. 14:24
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
Örülök hogy ő nyert,de Enikőnek is ugyanúgy örültem volna,hiszen a 2 kedvencemről van szó
Még1x Gratula neki!
Még1x Gratula neki!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 19. 14:31
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
Gratulálok! Szerintem gyönyörű hangja van! De annak is ugyanúgy örültem volna, ha Enikő nyeri meg.
selena_taylor_fan
2011. december 19. 14:33
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline |
Gratulálok! Én neki szurkoltam! De Enikőnek is örültem volna. Tibó gyönyörűen énekelte a győztes dalt. Anyuval végig sírtuk az egészet. Nagyon megható volt a tegnapi show. További sok sikert Tibónak )
selena_taylor_fan
2011. december 19. 14:41
Gondoltam, hogy ő fogja megnyerni. Enikő csak kiabálva tudott énekelni, ami igazából nem is éneklés. Legalább a Tibor fel tudott tenni valamit az asztalra. Igaz az is lehet, hogy meg lett bundázva az egész de akkor sem tudják már vissza forgatni az időt, hogy úgy legyen ahogy mások akarták.
2011. december 19. 14:41
Gratulálok.Hiába nem szerettem annyira,de tényleg nagyon szép hangja volt és meg is érdemelte.
2011. december 19. 14:45
Gratulalok.
Igaz en Encinek szurkoltam, de ugyanolyan jo hangja van Tibinek is.
Elvegre Eniko mar nyert azzal, hogy foszerepet kapott a Madach szinhazban, es neki van a lanyok kozul a legjobb hangja.
Gratulalok neki:))
Igaz en Encinek szurkoltam, de ugyanolyan jo hangja van Tibinek is.
Elvegre Eniko mar nyert azzal, hogy foszerepet kapott a Madach szinhazban, es neki van a lanyok kozul a legjobb hangja.
Gratulalok neki:))
2011. december 19. 14:50
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline |
Így volt fer.Hajrá Kocsis Tibóóó!))
2011. december 19. 14:56
Én nagyon örülök a győzelmének.
Szerintem megérdemelte.Csodálatos hangja van.És nekem személy szerint sokkal jobban tetszett Enikőnél.Persze Enci is fantasztikus volt,de ha csak a győztes dalt nézzük,Tibor sokkal jobban énekelte el.Jó lehet,hogy ő nem olyan szép meg nem sztár alkat de szerintem nem ez a lényeg,mert ha becsukom a szemem egyszerűen elkápráztat a hangja,sokkal tisztább és erősebb.Belőle még nagyon nagy énekes válhat,sok sikert neki!és remélem nemsokára már egy saját dalát is hallhatjuk...
Szerintem megérdemelte.Csodálatos hangja van.És nekem személy szerint sokkal jobban tetszett Enikőnél.Persze Enci is fantasztikus volt,de ha csak a győztes dalt nézzük,Tibor sokkal jobban énekelte el.Jó lehet,hogy ő nem olyan szép meg nem sztár alkat de szerintem nem ez a lényeg,mert ha becsukom a szemem egyszerűen elkápráztat a hangja,sokkal tisztább és erősebb.Belőle még nagyon nagy énekes válhat,sok sikert neki!és remélem nemsokára már egy saját dalát is hallhatjuk...
selena_taylor_fan
2011. december 19. 15:00
Nem azért, de miért mindig pasinak kell megnyernie az ilyen versenyeket, egyszer nem nyerhetne egy lány is?????? ÉN nem szeretem Kocsis Tibit, lehet h valakinek ez nem tetszik de valamiért nagyon ellenszenves a számomra, és nem azért mert nyert, de azt h miért azt nem tom megmondani.
2011. december 19. 15:01
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 offline |
Nekem az érzéseimet, hogy ki legyen a győztes, Nagy Feró fogalmazta meg a legjobban: azt szeretném, ha Muri Enikő győzne, de akkor sem leszek szomorú, ha Tibó nyeri, mert ő is ugyanúgy megérdemli.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.