Kocsis Tibor az X-Faktor győztese
2011. december 19. 15:09
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline |
Én örülök Tibo győzelmének. nagyon megérdemelte. igaz, hogy enikőt is szerettem, de tibor sokkal jobb volt nála. gyönyörű hangja van és nekem még szimpatikus is. lehet hogy nem egy kimondott sztár alkat, de fantasztikusan tehetséges ember..
2011. december 19. 15:14
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline |
fujjjjjjjj nem Muri Enci nyert
2011. december 19. 15:23
SZép volt Tibor! ♥ Nagyon megérdemelte, én teljesen bealéltam, mikor a Silent Night-ot énekelte; tiszta volta hangja, őszinte és szerény, ennek tetejében viszont a Feelin Good-ot erőteljesen, és magabiztosan énekelte. Sokrétű érdeke személyiség eszméletlen nagy tehetséggel! A válogató óta a kedvencem!♥
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 19. 15:27
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
gratulálok neki,megérdemelte
2011. december 19. 15:32
csokkkkovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 152510 offline |
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!
2011. december 19. 15:33
Szép volt Tibi...!
( mondjuk már picit furcsa hogy mindig férfi nyeri meg külön kellene a nőket meg a férfiakat : D )
Attól még nagyon gratulálok megérdemelted...! : )
( mondjuk már picit furcsa hogy mindig férfi nyeri meg külön kellene a nőket meg a férfiakat : D )
Attól még nagyon gratulálok megérdemelted...! : )
2011. december 19. 15:34
viragbellaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 70 Csatolások: 22 Azonosító: 95336 offline |
Baricz Gergő-nek kellet volna meg nyernie!! :S
Kocsis Tibor-nak semmi hangja,csak egy hangba tudott énekelni az is csak nyávogás volt!! Gergő legalább ki próbált több hangot és lenyűgöző volt , a produkciókról meg ne is beszéljünk!! Nálam Gergő az X-faktor:)
Kocsis Tibor-nak semmi hangja,csak egy hangba tudott énekelni az is csak nyávogás volt!! Gergő legalább ki próbált több hangot és lenyűgöző volt , a produkciókról meg ne is beszéljünk!! Nálam Gergő az X-faktor:)
2011. december 19. 15:41
hát ezzel nagyon nem értek egyet XD enikő sokkal jobb lett volna:/ vagyis a legjobb az gergő :DDDD
2011. december 19. 15:48
Éééééés igen, igen, igen!!
A finálé alatt teljesen világossá vált, hogy neki kell megnyernie. Enikő jó volt mindig is, de most úgy elkiabált minden dalt, talán túlságosan is akarta a győzelmet.
Tibi viszont zseniális volt és profi! Annyira aranyos volt mikor nyert *-* Megérdemelte!
Enikőből meg már úgyis énekesnő lesz, ez szinte biztos!
A finálé alatt teljesen világossá vált, hogy neki kell megnyernie. Enikő jó volt mindig is, de most úgy elkiabált minden dalt, talán túlságosan is akarta a győzelmet.
Tibi viszont zseniális volt és profi! Annyira aranyos volt mikor nyert *-* Megérdemelte!
Enikőből meg már úgyis énekesnő lesz, ez szinte biztos!
dóóra
2011. december 19. 15:49
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline |
Idézet (viragbella @ 2011.12.19. 15:34)
Baricz Gergő-nek kellet volna meg nyernie!! :S
Teljes mértékben egyet értek veled,addig hogy Gergőnek kellett volna megnyernie. Viszont,szerintem megérdemelte a Tibi jó hangja van,legalább nem Encike nyerte.
Gergő meg szerintem,így is úgy is be fog futni,mivel egy nagyon tehetséges fiúról beszélünk.
fashionbébíí
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.