The Wanted
2012. július 04. 15:39
|
|
Ági5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 503 Csatolások: 39 Azonosító: 131303 offline
|
Szeretm őket ^^ Mindegyik daluk nagyon jó,de a 2 kedvencem a Lightning és a Chasing The sun. És igen,valóban zavaró,hogy a srácok több éve vannak a pályán,mégis az 1D-t imádják. Nem tudom mit esznek azokon kis b*zikon. Majd lecseng az 1D mánia. de addig is The Wanted
1 felhasználónak tetszik:
Ajsika
2012. július 24. 11:41
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Happy Birthday Jay!
2012. szeptember 11. 15:55
|
|
Amcs28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 149847 offline
|
Sziasztok! Én is nagyon szeretem a The Wanted-ot (ahogy az 1D-t is) már régebb óta szeretem őket,de csak most jött rám nagyon, hogy jujj TW és valaki megtudná mondani, hogy hány klippjük van összesen én 8ról tudok.? Köszi előre is a segítséget.
TW
1 felhasználónak tetszik:
Ajsika
2012. szeptember 15. 16:28
Directioner létemre imádom a fiúkat. Azt mondom, hogy sokkal értelmesebb, felnőttesebb zenéjük van, amikre igazán jól lehet bulizni. Én eddig egy rossz dalt nem hallottam tőlük. Lehet, hogy nem annyira helyesek - már amióta a helyesség és nem a zene a fontos - de az egyik legjobb fiúbanda és megérdemelnék a nagyobb hírnevet. Én személyiségügyileg is bírom őket, lehet, hogy beszólogatnak mindenkinek, de így szeretjük őket.
2012. szeptember 15. 16:55
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Azt mondja meg nekem valaki, hogy minek kell őket összehasonlítani? Mindössze abban hasonlítanak, hogy öten vannak, britek és van egy ír mindkettőben. Meg külsőre talán egy pöppet. DE, a hangjuk egyáltalán nem ugyanolyan és teljesen más stílust képviselnek. Én például gyűlölöm, mikor valaki egymáshoz hasonlítja a két bandát és szerintem ők sem örülnek neki különösebben. Nem lehetne, hogy ebben a topicban a TW a téma és nem a 1D? Mert én sem szeretném állandóan olvasgatni, hogy így meg úgy szidják néhányan a One Directiont.
Btw, én bírom őket, bár inkább csak Nathant. Egy-két számuk tetszik, de nem mondanám, hogy hű de nagy rajongójuk vagyok - egyelőre legalábbis. Aztán ki tudja még, hogy mit hoz a jövő.
Btw, én bírom őket, bár inkább csak Nathant. Egy-két számuk tetszik, de nem mondanám, hogy hű de nagy rajongójuk vagyok - egyelőre legalábbis. Aztán ki tudja még, hogy mit hoz a jövő.
2012. szeptember 15. 21:18
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
Idézet (Domii81 @ 2012.07.02. 09:53)
A One direction egy hülyeség!!
A The Wanted sokkal jobb !!

A The Wanted sokkal jobb !!
Már bocs, de akkor miért vannak benne a fiúk a státuszodban, avatarodban és valamilyen módon az aláírásodban is ?
Egyébként adom, amit Lady Suzy írt. Én sem ítélek el senkit azért, mert a TW-t imádja, a 1D-t meg utálja. Nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése, ezt el kell fogadni. Az viszont már undorító, mikor nyilvánosan mindenféle gusztustalan megjegyzéseket tesznek a Directionerekre vagy magára a bandára. Meg persze fordítva sem tartom helyesnek, és más sztároknál se. Van olyan híresség, akitől nekem is herótom van, de még sem kezdek el itt pattogni...
Én bevallom, nem nagyon ismerem a TW-t, pár számukat hallottam, de szerintem nem rosszak, jól el lehet hallgatni.(:
2012. szeptember 24. 20:00
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (Bellezza @ 2012.09.22. 08:05)
hát van köztük egy-két jó pasi
+ még a számaik is jók... 
Hogy ez milyen igaz!
Amúgy én először nem láttam a klipet, csak a számot hallottam, így nem úgy kedveltem meg őket, hogy "jaj, de helyesek".
2012. szeptember 30. 18:02
a bandát is szeretem de legfőbb képpen Nathan mert ő annyira cuki.
kár hogy nem jönnek Magyarországra..
Az 1Dsek majd jövöre nem lesznek menők!!
Az 1Dsek majd jövöre nem lesznek menők!!
2012. október 08. 19:50
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (melasz12 @ 2011.12.30. 13:27)
Tom VS. Max Nektek ki jön be jobban? 
hát nekem Max jobban bejön...
2012. október 09. 21:38
Nekem a kedvenc fiú bandám. Szerintem őrülten jó hangjuk van mindegyikőjüknek,és nagyon tehetségesek. Jobban kedvelem őket mint az 1D-t mert ők régebben benne vannak a szakmába,és szerintem valamilyen szinten jobb hangjuk is van. Nathen a kedvencem,eszméletlen hangja van és óriási arc.Mindig meg nevettet a hülyeségeivel,na meg Tom a másik ész kombány.Kedvenc számom tőlük a :Glad You Came és a Warzone.
2012. október 13. 21:50
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2012.09.15. 16:21)
Nagyon csúnya hogy ide még alig írtak, a gagyi sz.rhoz meg 3000-en... Pedig 1000-szer jobbak, imádom őket 
Imádom a dalaikat, kedvencem Siva.
2012. október 15. 13:40
Csak 1 szám van meg tőlük, de azt nagyon szeretem. annyira nem vagyok kíváncsi rájuk, hogy meghallgassak 1-2 számot. De az az egy, az nagyon nyerő.
Kapcsolódó sztárok
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.