2011-ben taroltak a török sorozatok
2011. december 31. 15:07
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Ha én valaha ilyeneket mernék nézni, a szüleim lecsapnának.
Párszor láttam a Seherezádét...de esküszöm, ilyen béna sorozatot életembe nem néztem. Nyafogás minden másodpercben. Az Ezel meg abszolút nem érdekel, láttam belőle negyed órát, de nem fogott meg. Ugyan nem a nyafitolásra épül, de izgalomra sem. A harmadik...inkább nem is mondok semmit. Szörnyű..
2011. december 31. 15:13
Egyszer egyik barátnőm mondta, hogy nézzük meg az Ezzel egyik részét, mert, hogy milyen jó. Nem sok kellett ahhoz, hogy elaludjak. Utálom ezeket a műsorokat.:S
2011. december 31. 15:20
|
|
csbiuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165594 offline
|
hihetetlen,jók a sorozatok,de az Ezel,a Seherezádé nagyon rossz véget ért!én azt mondtam magamban:"A Törökök nem tudnak sorozatot csinálni!"!!!! Nagy a valószínűsége annak,hogy a Szív útjai-nak is ilyen vége lesz!!! 
mindegyik sorozat jól indult,de kezdtek unalmasak lenni,már nem tudtak mit kitalálni hogy meglegyen a 200.rész!!!
2011. december 31. 15:37
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
Ááááá! Nekem egyik török sorozat sem jött be. Mik ezek? Egyik rosszabb mint a másik, bár ez ízlés kérdése
2011. december 31. 18:25
Öhöm mos komolyan aki írta a cikket látt az Ezel véget??? sok megpróbáltatás ellenére elnyeri jutalmát???? A végén szinte mindenki meghal O.O!Amúgy a történet arról szól, hogyha valakin bosszút állsz azzal pont ugyan olyan személy leszel! Ezel forever <3
2012. január 01. 00:12
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
A hideg is kiráz a Ezeltől, a Szív újtait pedog nem ismerem. Nálam a Seherezádé vitte a pálmát, örökké emlékezni fogok minden egyes percére, hogy mennyi izgalmat, meglepődést és érzelmet hozott a hétköznapjaimba. Nagyon szerettem, és az nem csak egy telenovella számomra, hanem az életem egyik meghatározó tényezője.
2012. január 01. 00:21
|
Loricaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 161695 offline
|
Az Ezel-ben szerintem sokkal több van mint a sorozatok nagy részében és mondanivalója is van... Nem hiszem el,hogy valaki azt állítja,hogy a színészek tehetségtelenek és csak a főszereplő kinézete a sikerének oka. Nekem nagyon nagy élmény volt,semmilyen film v. sorozat nem volt még ilyen nagy hatással rám...
2012. január 01. 00:54
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én az Ezel-t néztem egy ideig, de a végét sajnos már nem tudtam... 
(Ha valaki ráér, legyen olyan kedves, és írja meg nekem röviden üziben.. Csak a legvégét...
)
A másik 2 sorozatból 1-1 részt láttam, de többet nem is akartam azok után....
(Ha valaki ráér, legyen olyan kedves, és írja meg nekem röviden üziben.. Csak a legvégét...
A másik 2 sorozatból 1-1 részt láttam, de többet nem is akartam azok után....
2012. január 01. 04:02
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
Ezel <3 naon imádtan csak kár h Bahar olyan hamar meghalt ő volt a kedvencem
2012. január 01. 04:06
az ezel borzasztóan fantasztikus sorozat, ahol soha egyetlen résznél se lehetett tudni h mi fog történni, nekem legalábbis mindig meglepetést okozott minden egyes résznél, a vége borzasztóan szomorú volt, sztem nem csak nekem, és a bahar halála se volt minden napi,
2012. január 01. 09:03
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én csak a Sziv útjait nézem,de az nagyon tetszik,nem olyan mint a mexikói szappanoperák
2012. január 01. 11:07
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Én az Ezel-t szerettem nagyon.mert sosem lehetett tudni h épp mi történik benne majd és a történet is fantasztikus volt! A szív útjait is néztem az elején de amikor a kedves RTL ilyen lehetetlen időpontba tette sajnos abbamaradt.
2012. január 01. 11:11
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
még annyit hogy a sok 8-10 évesnek az ócsárló hozzászólását nem értem hiszen nem az ő korosztályuknak való ezért nem is értem hogy hogyan tetszhetett volna nekik (tisztelet a kivételnek!).
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

2 felhasználónak tetszik: