Bevallom én/mi szoktunk!Legtöbb cuccom onnan van!
Sőt,sztm van olyan amit olcsóbban meg lehet venni az interneten,mint akármelyik másik boltban!
Te/ti szoktatok?
Szoktatok interneten vásárolni?
2012. január 02. 17:48
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Mi szoktunk,mert postaköltséggel is olcsóbb mondjuk egy farmert itt megvenni 2000 Ft.-ért,mint a New Yorker-ben 5000 Ft.-ért.Ez csak példa,de a neten sokkal olcsóbbak szoktak lenni a dolgok.
1 felhasználónak tetszik:
Levyrroni
2012. január 02. 17:50
Mi nem szogtunk.De szerintem egyeltalán nem ciki,hogy onann veszel dolgokat,sőt lehet,hogy jobban megéri!
2012. január 02. 17:51
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.01.02. 17:48)
Mi szoktunk,mert postaköltséggel is olcsóbb mondjuk egy farmert itt megvenni 2000 Ft.-ért,mint a New Yorker-ben 5000 Ft.-ért.Ez csak példa,de a neten sokkal olcsóbbak szoktak lenni a dolgok. 
Hát igen!
Van olyan telefon amit pl. a Vodafone-ban 25000FT-ért veszel meg,interneten pedig 13000FT-ért.
2012. január 09. 00:20
Én szoktam. Vateráról éves szinten, de egyébként sok könyvet, dvd-t netről rendeltem. Legutóbb egy sai villát ábrázoló medált, illetve nyakláncot szereztem be netről
2012. január 09. 22:31
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én pólókat szoktam venni, meg egyszer vettem 5 db Stephen King könyvet csak 2000 Ft volt.
Szóval tök jól jártam.
2012. január 11. 08:15
Én nem szoktam soha. Van igazság abban, hogy olcsóbbért be lehet szerezni a dolgokat onnan, de én nem merek belevágni. Pl. ha mégsem jó rám egy ruha, akkor hogyan cserélem vissza? Vagy ha telefont stb. veszek mi a garancia arra, hogy tényleg működőképeset kapok?
Blanka098
2012. január 11. 12:29
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Én rendszeresen szoktam neten vásárolgatni. Olcsóbban hozzájuthat az ember az a dolgokhoz, de egyes esetekben meg indokulatlanul sok pénzt kérnek már használt dolgokért is.
joe_r
2012. január 11. 13:14
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2012.01.11. 12:29)
Én rendszeresen szoktam neten vásárolgatni. Olcsóbban hozzájuthat az ember az a dolgokhoz, de egyes esetekben meg indokulatlanul sok pénzt kérnek már használt dolgokért is.
Még szerencse, hogy annyi webes áruház, illetve aukciós oldal van, hogy előbb-utóbb úgyis talál az ember olyat, ami minőségben, és árban is megfelelő.
Én például évek óta neten rendelek könyveket, de vettem már webshopból GPS-t, pólókat, ebay-ről mp3-4-5-sok lejátszót, és a vaterán is pár dolgot.
2012. január 11. 18:17
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Én ebayeztem egész idáig (DVD-ket vettem), de most annyira gyengült a forint, hogy már nem éri meg. Biztos veszek még onnan, mert ami nem jelenik meg itthon és kell azt csak így tudom beszerezni.
Bár most kicsit gáz, mert rendeltem egy DVD-t Angliából és december 20.án fel is adta, és még nem jött meg. Szóval lehet az elkeveredett valahova. Most nem nagyon tudom mi legyen...
Valakinek nincs ilyenbe tapasztalata?
Bár most kicsit gáz, mert rendeltem egy DVD-t Angliából és december 20.án fel is adta, és még nem jött meg. Szóval lehet az elkeveredett valahova. Most nem nagyon tudom mi legyen...
2012. január 12. 08:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Gabor28 @ 2012.01.11. 18:17)
Nekem van. Hasonló módon jártam 2x is. Átvágtak csúnyán és nem jött semmi. Én meg még buktam is a pénzt, mert az illető, akit megkértem, hogy rendeljen onnan, nem tudta, hogy lehet visszaszerezni a pénzt a Paypalnál.
2012. január 12. 08:45
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A kérdésre válaszolva: szoktam.
2012. január 12. 12:32
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.12. 08:44)
Nekem van. Hasonló módon jártam 2x is. Átvágtak csúnyán és nem jött semmi. Én meg még buktam is a pénzt, mert az illető, akit megkértem, hogy rendeljen onnan, nem tudta, hogy lehet visszaszerezni a pénzt a Paypalnál.

Egyszer a tesómnak se jött semmi, de ő írt a PayPalnak és visszakapta a pénzt.
De azért nem hiszem, hogy átvágott volna, mert régi tag és 99%-os feedbackje van. Persze nem garancia. De nem ez az összeg az amin meggazdagodhat, egy DVD ára. Szerintem most a posta a ludas...
Nem tudom írtam neki majd meglátjuk. Pont a gyűjteményem utolsó darabja lenne...
2012. január 12. 13:14
|
|
|
Idézet (Gabor28 @ 2012.01.12. 12:32)
Egyszer a tesómnak se jött semmi, de ő írt a PayPalnak és visszakapta a pénzt.
De azért nem hiszem, hogy átvágott volna, mert régi tag és 99%-os feedbackje van. Persze nem garancia. De nem ez az összeg az amin meggazdagodhat, egy DVD ára. Szerintem most a posta a ludas...
Nem tudom írtam neki majd meglátjuk. Pont a gyűjteményem utolsó darabja lenne...
Az semmit nem jelent. Akiktől venni akartam, többszáz, sőt, több, mint ezer (ha jól emlékszem, mindenesetre sok) pozitív visszajelzéssel rendelkeztek. Egyszer csak szemétkedni kezdtek, kihasználva a sok jóhiszemű vásárlót. Hirtelen aztán megjelentek nála a negatív értékelések. Tömkelegével. Akkor nyilván nem a posta miatt volt...
2012. január 12. 13:21
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.12. 13:14)
Az semmit nem jelent. Akiktől venni akartam, többszáz, sőt, több, mint ezer (ha jól emlékszem, mindenesetre sok) pozitív visszajelzéssel rendelkeztek. Egyszer csak szemétkedni kezdtek, kihasználva a sok jóhiszemű vásárlót. Hirtelen aztán megjelentek nála a negatív értékelések. Tömkelegével. Akkor nyilván nem a posta miatt volt... 
Persze van ilyen is. Nem azt mondtam, hogy nem lehetséges, sőt. Majd most nézem a feedbackjeit, amíg várom a válaszát.
Ezért írtam, hogy nem garancia a 99%-os feedback sem. Talán ha nála is mennének a negatívok még talán jobb is lenne, mert akkor könnyebben visszakapom a pénzem. Igazából nem a pénzt sajnálom, mert mondom nem egy nagy összeg (1000Ft szállítással együtt) ott egye meg a penész ha ezzel boldogabb. Persze jobb dolgokra is költhetném.
Most megnéztem 100% a feedbackje, 2008 óta tag, 1 darab negatívja van és 14453 pozitív. Ezért nem hiszem, hogy most pont ezzel akarna átvágni.
Ja és egyébként ez egy cég, nem pedig egy magán ember...
2012. január 12. 13:50
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Én szoktam. Tavaly tavasszal kezdtem el eBay-en rendelgetni (CD, napszemüveg, óra és fülbevaló). Nekem még eddig nem volt vele semmi gondom, mindig minden megjött, csak a PayPallal szoktam szerencsétlenkedni, de szerencsére onnan eddig mindig kisegítettek, ha írtam nekik.
Legutóbb hétfőn rendeltem 13 filmet dvdabc-ről. Nem tudom ebből mennyit fognak tudni megrendelni, de azért várom, még ha kicsit sok is lesz anyagilag. Ráadásul most vaterán is kinéztem két dvd-t... Viszont ruhákat vagy cipőt nem merek, félek, hogy nem lesz rám jó, odaadni meg nem nagyon van kinek, úgyhogy csak egy táskát vállaltam be, mert az nem lehet kicsi/nagy rám.
Ja, meg egyszer vettem egy delfin medálos ezüst nyakláncot.
2012. január 12. 21:10
|
|
Narimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 65 Azonosító: 60409 offline
|
Szoktam, de nem a vateráról, mert ott nagyon sokan e-bay-ről olcsón szerzett cuccokat adják el sokszoros áron, vagy hamis termékeket árulnak.
De magára vessen az aki onnan vásárol, aztán kiderül, hogy átverték. Félreértés ne essék, nem mindenki csaló a vaterán, de már eléggé megszaporodott a számuk.
Én inkább webshopokból szoktam rendelni, de alaposan megnézem, hogy mi éri meg még postaköltséggel együtt is. Vettem már például nyomtatópatront, könyveket, DVD filmeket, telefont, angol édességeket, táskát, öveket, rengeteg cipőt, pulóvereket, pólókat, kabátot. A ruhákban és a cipőkben eddig még nem csalódtam, mindig jó volt rám minden, amit rendeltem.
Én inkább webshopokból szoktam rendelni, de alaposan megnézem, hogy mi éri meg még postaköltséggel együtt is. Vettem már például nyomtatópatront, könyveket, DVD filmeket, telefont, angol édességeket, táskát, öveket, rengeteg cipőt, pulóvereket, pólókat, kabátot. A ruhákban és a cipőkben eddig még nem csalódtam, mindig jó volt rám minden, amit rendeltem.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.