VV Béci: „nem prosti a húgom!”
2012. január 04. 19:41
Ha magad se tudod,hogy hol van akkor inkább meg se szólalj.
2012. január 04. 19:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (I am not perfect @ 2012.01.04. 19:41)
Ha magad se tudod,hogy hol van akkor inkább meg se szólalj.
Höh ez vicces, mert ez rátok Gigi utálókra mind ugyanannyira -pontosabban sokkal inkább- igaz.
2012. január 04. 20:35
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Idézet (ABBAMania @ 2012.01.04. 19:10)
Na, még ezt is Évára fogja ez a...!!! Hagyja csak Évát békén, Éva nem ártott semmit, ezt mindenki tudta a kisasszonyról, mármint Gigiről, hogy az a munkája. Ő csak maradjon csendben, és menjen vissza szépen a drága Gigikéjével Indiába, az legalább MO-tól jó messze van, és azért-elnézést a kifejezésért-takarodjon el oda, abba az országba, mert onnan származnak!!!
Igazad van! Amúgy, ha azt se tudja hol van, mit csinál, akkor nem tudhatja, hogy éppen k*rvázik, hisz kiderült már a múltjából pár dolog...
2012. január 04. 21:25
"Nem s**i ment a húgom, már elnézést a kifejezésért” Nem a ..... nem!
Egy olcsó ribanc.Hiába vállszélesség ide vagy oda..Béci te egy kis piti bűnöző vagy nem kicsi bűn lajstrommal a rendörségen a hugod meg Szereti a kolbászt.Ennyi. Nem szégyen ez csak ne próbáld már bebízonyítani az ellenkezőjét!!! A Magyar ember nem olyan buta mint azt a te fajtád hiszi.
2012. január 04. 21:49
És rögtön hidjem is el, hogy csak pihenni ment? -.-
2012. január 05. 00:53
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Nem mindegy? Ha prosti akkor prosti, ő dolga.
2012. január 05. 16:00
A nagy tesó az édibédi kis húga védelmére szállt.
Mennyire cuki...SE!
Nem szeretem ezt a 2 beképzelt celebet,mert szerintem semmit sem mutattak még fel.Jó Gigi férfi szívek ezreit dobogtatta meg..de nem hiszem,hogy ez bárki is értékként fogja majd fel,valaha is.
Az meg,hogy a saját családja nem tud róla semmit az eléggé bemutatja a "remek családi"viszonyukat,amit annyiszor hangoztattak. Visszatérve a cikk eredeti címéhez
>>VV Béci: „nem prosti a húgom!”<< Én ezen azért elgondolkodtam volna még 100x,mielőtt magam is lejáratom országvilág előtt...
Köszönjük Rácz-tesók.!
Mennyire cuki...SE!
Nem szeretem ezt a 2 beképzelt celebet,mert szerintem semmit sem mutattak még fel.Jó Gigi férfi szívek ezreit dobogtatta meg..de nem hiszem,hogy ez bárki is értékként fogja majd fel,valaha is.
Az meg,hogy a saját családja nem tud róla semmit az eléggé bemutatja a "remek családi"viszonyukat,amit annyiszor hangoztattak. Visszatérve a cikk eredeti címéhez
>>VV Béci: „nem prosti a húgom!”<< Én ezen azért elgondolkodtam volna még 100x,mielőtt magam is lejáratom országvilág előtt...
Köszönjük Rácz-tesók.!
1 felhasználónak tetszik:
Sherpa
2012. január 05. 19:52
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.05. 16:00)
A nagy tesó az édibédi kis húga védelmére szállt.
Mennyire cuki...SE!
Köszönjük Rácz-tesók.!
Mennyire cuki...SE!
Köszönjük Rácz-tesók.!
Szívemből szóltál!
2012. január 05. 21:13
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Hát pedig az egy nagy K!!!
2012. január 05. 23:20
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ezt még ő maga sem hiszi el...
2012. január 06. 16:24
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Bécikéém keljél fel szép álmodból és néz szembe a valósággal! és ez is érdekes hogy senki se tudja hova ment ha nincs semmi piszkos dolog ebbe a nyaralásba akkor szerintem el lehetne érni őket!
2012. március 13. 19:17
Jó az ok h kiáll a húgáért de legalább ne egy országnyi embrenek mondjon ugy hülyeséget h mindenki tudja h mi az igazság szerintem ez lenne a minimum am meg mindenkinek meg van a véleménye... :/
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?