Magyarország nem éppen a legfényesebb korszakát éli, ám sok külföldi szeretné állampolgárságát magyarrá váltani. Így döntött az X-faktor tehetsége, Demes Tamás is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demes Tamás magyar állampolgár lesz?
2012. január 05. 17:07
Énekesi karrier XD
Am már mindenki magyar állampolgár akar lenni? :/
Am már mindenki magyar állampolgár akar lenni? :/
2012. január 05. 17:09
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
@Thora_90 oké, hogy Te magyar állampolgárnak születtél, de annak, aki külföldön él kissebbségben, annak igenis nagyon fontos dolog ez.
2 felhasználónak tetszik:
Amy4,
rolllllleee
2012. január 05. 17:11
Magyarország bizony nem túl nagy, nem túl népszerű.
Hát ez igaz:D ki lett ragadva a lényege az elején
m mindig vannak emberek, akik annyira a szívükbe zárták versenyek vagy gyakori látogatás
Ez is igaz Tényleg lehet olvasni, hogy sok külföldi sztár szereti Magyarországot ami nagyon jó dolog
Hát ez igaz:D ki lett ragadva a lényege az elején
m mindig vannak emberek, akik annyira a szívükbe zárták versenyek vagy gyakori látogatás
Ez is igaz Tényleg lehet olvasni, hogy sok külföldi sztár szereti Magyarországot ami nagyon jó dolog
2012. január 05. 17:13
A cikk az elején úgy állítja be ezt az állampolgárság dolgot mintha azért kérvényezte volna mert hogy milyen menő hely ez, holott magyar ő, csak hát Trianon...
2012. január 05. 17:14
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
én is fel akarom venni a magyar állampolgárságot,és akkor mi van ?! xddd
2012. január 05. 18:19
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Énis szeretnék egyszer magyar lenni De a románok közt így is magyarnak érzem magam, mert románnak nem tudnám
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2012. január 05. 18:26
picur103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 141703 offline |
én szeretem a tomit,bár a versenyből hamar kiesett és néha kicsit egyhangú volt az előadása,írtózatosna jó hangja van és engem picit Nikolászra emlékeztet az előző szériából,és én ugye neki szurkoltam emg a Vastag Tominak...mindegy.Amúgy szerintem M.O.-n kívül se jobb a helyzet,Amerika válságban,A déli semmirekellők emg csak tűnttnek és meneülnének az összedőlőben lévő unióból!gondolok itt,görögországra,aki nem tudja visszafizetni a mi pénzünket (sem) és spanyolországban ahol idén a legnagyobb alultermelést rögzítették...szal,az egész világ bazi nay válságban van,tök mind1 hogy tomi ide vagy oda megy.
2012. január 05. 18:35
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Én se tudtam, h nem magyar...
2012. január 05. 19:04
Efcsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 156311 offline |
Ukrajnában született, szerintem ettől olyan különleges~
Meg tény, h egyre többen szeretnének magyar állampolágok lenni, de miért? Tomit megértem de a többieket nem nagyon:\
De lényegtelen, továbbra is a különleges picipockom lesz:3
Meg tény, h egyre többen szeretnének magyar állampolágok lenni, de miért? Tomit megértem de a többieket nem nagyon:\
De lényegtelen, továbbra is a különleges picipockom lesz:3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.