Starity

Demes Tamás magyar állampolgár lesz?

2012. január 05. 16:04   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyarország nem éppen a legfényesebb korszakát éli, ám sok külföldi szeretné állampolgárságát magyarrá váltani. Így döntött az X-Faktor tehetsége, Demes Tamás is.

hirdetés
Demes Tamás magyar állampolgár lesz?

Magyarország bizony nem túl nagy, nem túl népszerű, ám mindig vannak emberek, akik annyira a szívükbe zárták versenyek vagy gyakori látogatások során, hogy úgy döntöttek: ők bizony magyar állampolgárok szeretnének lenni!

Nem kivétel ez alól a 2011-es X-Faktor-versenyző sem, Demes Tamás. Az aranytorkú énekes nemrég úgy döntött, megszerzi a magyar állampolgársághoz szükséges okiratokat, és a napokban be is nyújtotta a kérelmet. A legfőbb indok talán a vízum miatt volt, amit igen gyakran meg kellett hosszabbítani, hogy Magyarországon tartózkodhasson.

„A műsor alatt is voltak problémáim a vízum miatt, amikor egy nap alatt kellett gyorsan megújíttatnom, mert épp lejárt. Rengeteg macera volt vele, és most is hamarosan újat kell intéznem. Ezért döntöttem úgy, hogy benyújtom a kérelmeket a magyar állampolgárság megszerzéséhez, és nagyon remélem, hogy mihamarabb meg is kapom. Én már itt tervezem a jövőmet, az énekesi karrierem is ide köt, úgyhogy épp itt az ideje, hogy mindent elintézzek” nyilatkozott az énekes a Blikknek.

Úgy tűnik, az Ukrajnában született Tominak lassan már nem kell állandóan az iratokkal bajlódnia, és nyugodtan tartózkodhat bármennyi ideig Magyarországon, amint hivatalosan is állampolgár lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek