Justin Bieber újabb tetoválást csináltatott
2012. január 13. 06:44
Én szeretem Justint,de nem vagyok nagyon a tetoválások híve!
2012. január 13. 10:26
No nakkor itt szeretném leszögezni, hogy egy: más sértegetése tilos! Aki mégis megteszi, az minimum egy hétig gondolkodhat ezen - a fórum használata nélkül!
Kettő: lényegtelen hogy ki vallásos és ki nem, aki igen az miben hisz vagy miben nem, ne itt tárgyaljátok meg, mert egyrészt nem a cikkhez kapcsolódik, másrészt a politikai, etnikai és vallási hovatartozás boncolgatása nem a Starityre való. Akit érdekel a téma menjen pm-be, msnre, mittudoménhova.
Kettő: lényegtelen hogy ki vallásos és ki nem, aki igen az miben hisz vagy miben nem, ne itt tárgyaljátok meg, mert egyrészt nem a cikkhez kapcsolódik, másrészt a politikai, etnikai és vallási hovatartozás boncolgatása nem a Starityre való. Akit érdekel a téma menjen pm-be, msnre, mittudoménhova.
2012. január 13. 15:16
Nos én nem kedvelem J.B.-t de nem is valami yó a tetkója!!!
2012. január 22. 20:14
|
|
csillagkrisztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137937 offline
|
nemigazán tetszetős
2012. január 25. 01:19
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
Huh, hát ez elég rizikós hely, meg nagy is a rajz. :S Mi lesz ha nem tetszik neki egy idő után? Hogy akarja eltüntetni? Amúgy nem vagyok a tetkókért oda!
2012. február 05. 16:01
|
|
CrazyRockGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 146600 offline
|
1. ez a tetoválás ronda lett! ne ezzel akarja már magát sztárolni....
2. az tetoválás az a pár vonal ott a hasa alatt? az egy semmi! pár vonás!
EZ A GYEREK EGY SZÁNALOM!!!!
2. az tetoválás az a pár vonal ott a hasa alatt? az egy semmi! pár vonás!
EZ A GYEREK EGY SZÁNALOM!!!!
2012. március 06. 18:04
nem vagyok a tetoválások ellen, de ez elég csúnya lett.
2013. április 03. 14:32
|
Nikcy0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 197799 offline
|
Az újabb tetkó nem jön be! De most csináltatott egy baglyosat meg believeset!! NAgyon jó lett!! Nézzétek majd meg
és nem kéne csesztetni senki se job nála mindenki ugyanabba a csoportba tartozik... aminek a neve EMBER és ezt sokan nem fogják fel!!! ...
2013. április 03. 14:34
|
Nikcy0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 197799 offline
|
Figyu a vsllási témát nem itt kéne megbeszélni!! Jó lenne ha befehjeznétek!! Ő egy normális gyerek!! Ki miben hisz az a maga dolga!! És nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy attól még h sztár JB beletartozik az életébe!! Rohadtul nem!! Nem találkoztál vele nem ismered csak a cikkek alapján ami 60 % nagy kamu!!!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: