Starity

Placebo

100 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 27. 23:08 #181
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.27. 14:15)
w00t.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  taps.gif  yahoo.gif Fúúú nagyon klassz volt a videó!!! yahoo.gif Elképesztően tetszett thumbsup.gif  thumbsup.gif A fehér ruhában eszméletlenül jól néznek ki a srácok!!! heart.gif Az a mexikói fan aztán nem semmi meg emelem a kalapom előtte hi.gif  az éttermig futott utánuk, ez igen, gondolom hogy végül megérte. biggrin.gif Viszont az elég durva amilyen Stefan arca volt sad.gif és szomorú is. Lehet rosszul értelmeztem mert nem tudok angolul (sajna) de volt alatta felirat és nekem úgy jött le a dolog hogy valami "gyökérfajzatok" mad.gif a politikával közre működve a nemi hovatartozása miatt megdobálták a színpadon??? wtf.gif Hát ott rohadjon meg és vágják le tőből a kezeit aki ilyet csinál!! furesz.gif (legalábbis valami ilyesmi történt a lényeg hogy bántották,ami azért eléggé felcseszett most) Amúgy is gyűlölöm az ilyen kretén homofóbokat! Na mindegy. Annyira jól mozognak a színpadon, tele vannak energiával. biggrin.gif  Imádom a PLACEBO-t  heart.gif  heart.gif és a dalaik örök számomra!!!

Öööö, nekem ez a rész nem rémlik, meg tudod mondani, kb melyik résznél van? blush.gif Nem vagyok tökéletes angolos, de azért egy középszintű angoltudással azt hiszem, rendelkezem, hátha sikerül megérteni, miről is van szó. biggrin.gif
De ha az, amit mondassz, akkor úristen. A gyomrom felfordul, a homofóbiánál semmit sem utálok jobban. A legundorítóbb, hogy volt, hogy olvasgattam Placebo kritkákat, erre nem szóról-szóra, de: "A placebo két dologról ismert, a meleg gitárosáról és a biszexuális énekeséről." Anyád... :// Én zenét nem a bandatagok magánéletéért hallgatok, de végülis... Pff. És Briant, ha lehet, még jobban támadják, mint Stefet, a biszexualitás kevésbé elfogadott, legalábbis én egyreinkább úgy veszem észre. Mondhatni, Briannel egy cipőben járok, nincsennek rá szavak, hogy mennyire tisztelem azért, mert képes felvállalni magát... :/ Na, elkalandoztam...
Az ilyen dobálózós embereknek amúgyis mit számít, hogy Stef kikhez vonzódik szexuálisan? Úgyse mászna rájuk, akkor meg? Nézzenek el mellette, basszus...

Kis témaváltás;
Ezt láttátok már?

Szegény csaj... Oké, frusztráló lehet, ha kameráznak meg mitudomén, főleg, ha valaki színpad előtt teszi, ami nagyon szemet szúr, de ez a reakció Briantől nagyon durva... mellow.gif Oké, küldje el a p*csába, mutasson be neki, vagy bármi... De ez valamilyen szinten testisértésnek felfogható... ://
1 felhasználónak tetszik: Alszi666
2012. augusztus 28. 00:27 #182
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
Idézet (itsjustme @ 2012.08.27. 23:08)
Öööö, nekem ez a rész nem rémlik, meg tudod mondani, kb melyik résznél van?  blush.gif Nem vagyok tökéletes angolos, de azért egy középszintű angoltudással azt hiszem, rendelkezem, hátha sikerül megérteni, miről is van szó. biggrin.gif
De ha az, amit mondassz, akkor úristen. A gyomrom felfordul, a homofóbiánál semmit sem utálok jobban. A legundorítóbb, hogy volt, hogy olvasgattam Placebo kritkákat, erre nem szóról-szóra, de: "A placebo két dologról ismert, a meleg gitárosáról és a biszexuális énekeséről." Anyád... :// Én zenét nem a bandatagok magánéletéért hallgatok, de végülis... Pff. És Briant, ha lehet, még jobban támadják, mint Stefet, a biszexualitás kevésbé elfogadott, legalábbis én egyreinkább úgy veszem észre. Mondhatni, Briannel egy cipőben járok, nincsennek rá szavak, hogy mennyire tisztelem azért, mert képes felvállalni magát... :/ Na, elkalandoztam...
Az ilyen dobálózós embereknek amúgyis mit számít, hogy Stef kikhez vonzódik szexuálisan? Úgyse mászna rájuk, akkor meg? Nézzenek el mellette, basszus... 
Kis témaváltás;
Ezt láttátok már?

Szegény csaj... Oké, frusztráló lehet, ha kameráznak meg mitudomén, főleg, ha valaki színpad előtt teszi, ami nagyon szemet szúr, de ez a reakció Briantől nagyon durva...  mellow.gif Oké, küldje el a p*csába, mutasson be neki, vagy bármi... De ez valamilyen szinten testisértésnek felfogható... ://

Hát monom lehet hogy tévedek mert csak a karcolt arcát és kicsit véres fogát látni miközben beszél róla (gondolom nem magának okozta), azt nem mutatják hogy megdobták csak beszél valami hasonlóról,de kb 6:55 vagy 7 percnél a másik meg olyan 16:28-nál kezdődik kb. Viszont ha tévedtem akkor elnézést pardon.gif És ja ez eléggé idegesítő is,én összefutottam ismerősömmel és meséltem neki hogy voltam Sziget fesztiválon, mert szóba jött. Kérdezi milyen volt meg min voltam. Én meg ódákat zengtem hogy Placebo miatt mentem meg milyen jó számok voltak stb., erre kinyögi mikor befejeztem hogy te nem az a banda akinek az énekese meleg... omg.gif dry.gif Hát mondom de viszont nem az a lényeg de mindegy, fa*za koncert volt!!! Jó utána mondta hogy őt nem izgatja senki magánélete, csak hogy ki mit tesz le a zenében. Amivel egyet értek csak hát hogy ez jön le legelőször... dry.gif Hát erre már nem tudok mit mondani, az előítélet elég gáz akinél mondjuk megvan.
Témaváltáshoz: bepöccent rá rendesen, nem volt szép tőle, egyátalán nem blink.gif Csak azt nem vágom hogy a kamerás mit kereset ott és a biztonságiak miért nem zavarták el egyből, azért vannak biggrin.gif Egyébként igazad van.
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2012. augusztus 28. 00:46 #183
Alszi666
Alszi666
HIMster

heart.gif Placebo-All Apologies (Nirvana Cover) thumbsup.gif Itt Steve haja nekem nagyon tetszett, szerintem jobban állt neki ez a rövid mint most a hosszú,de így is jó biggrin.gif
2012. augusztus 28. 22:35 #184
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.28. 00:27)
Hát monom lehet hogy tévedek mert csak a karcolt arcát és kicsit véres fogát látni miközben beszél róla (gondolom nem magának okozta), azt nem mutatják hogy megdobták csak beszél valami hasonlóról,de kb 6:55 vagy 7 percnél a másik meg olyan 16:28-nál kezdődik kb. Viszont ha tévedtem akkor elnézést  pardon.gif És ja ez eléggé idegesítő is,én összefutottam ismerősömmel és meséltem neki hogy voltam Sziget fesztiválon, mert szóba jött. Kérdezi milyen volt meg min voltam. Én meg ódákat zengtem hogy Placebo miatt mentem meg milyen jó számok voltak stb., erre kinyögi mikor befejeztem hogy te nem az a banda akinek az énekese meleg... omg.gif  dry.gif Hát mondom de viszont nem az a lényeg de mindegy, fa*za koncert volt!!! Jó utána mondta hogy őt nem izgatja senki magánélete, csak hogy ki mit tesz le a zenében. Amivel egyet értek csak hát hogy ez jön le legelőször...  dry.gif  Hát erre már nem tudok mit mondani, az előítélet elég gáz akinél mondjuk megvan.
Témaváltáshoz: bepöccent rá rendesen, nem volt szép tőle, egyátalán nem blink.gif Csak azt nem vágom hogy a kamerás mit kereset ott és a biztonságiak miért nem zavarták el egyből, azért vannak biggrin.gif Egyébként igazad van.

Na, most nézem a videót, eddig beégtem, mert én sem értem rendesen, barátom angliai, majd megkérem, hogy fordítsa le, ha én végképp nem tudok vele mit kezdeni. :$
Olyan vicces, amikor a mexikói rajongóknak osztják az aláírást, és a srác Stefnek mondja, hogy "You rock!", aztán megy Brianhez, és: "You fuck... You fuck." erre Brian: Yes, i fuck sometimes, yes" én ezen meghaltam. xdd
És nem mondoood? Ez a hozzáállás szánalmas. A placebo nem egy banda meleg énekessel - én már itt elküldtem volna a... tudjukhová -, hanem egy tökéletes együtets, akik közel 20 éve minőségi zenét csinálnak elkorcsulás nélkül...
"Jó utána mondta hogy őt nem izgatja senki magánélete, csak hogy ki mit tesz le a zenében." Ha nem izgatná a magánélete, nem arról "ismerné" őket... :/ Kissé ellentmondásos.
És tényleg nem volt szép tőle, de mondjuk megtudom érteni, engem is frusztrál, ha véletlen van valami fellépésünk vagy valami, és kameráznak. Csak, ha ő bevállalta ezt a sztáréletet, jobban kellene fogadnia. :/

Ez viszont vicces. biggrin.gif
"To the unfortunate person, who threw a shoe on stage; we collect shoes, yeah? So you're not getting it back. You're gonna have to hop home on one leg. And while you're hopping home, you shoeless person you can whistle this tune to yourself..." Áááh, imádom! wub.gif Olyan hihetetlen megnyilvánulásai vannak, esküszöm, írni kellene egy könyvet, amiben ezek vannak összegyűjtve. biggrin.gif

A biztonság kedvéért, nem tudom, ki hogyan áll az angollal; "Annak a szerencsétlen embernek, aki cipőt dobott a színpadra; mi gyűjtük őket, igaz? Szóval nem kapod vissza. Egy lábon kell majd hazaugrálnod. És miközben hazafelé ugrálsz, a cipőtlen személyed ezt a dallamot fogja dúdolni..." Esküszöm, a legjobb felvezetés, amit életemben hallottam. laugh.gif

Idézet (Alszi666 @ 2012.08.28. 00:46)
heart.gif Placebo-All Apologies (Nirvana Cover) thumbsup.gif Itt Steve haja nekem nagyon tetszett, szerintem jobban állt neki ez a rövid mint most a hosszú,de így is jó biggrin.gif 

Aah, imádom! Sosem merek Nirvana covereket hallgatni, mert lehetetlen visszaadni azt, amit és ahogyan Kurt csinált. Ez sem tökéletes, viszont az egyetlen, aminek a meghallgatásának a gondolatától nem ráz a hideg. "What else should i say? Everyone is gay." Ez a szám annyira igaz rájuk, talán azért is annyira tökéletes az ő előadásukban is. smileeee.gif
2012. augusztus 29. 21:59 #185
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Na, a köszönet barátomat illeti, én feladtam Stef akcentusának megértését. blush.gif Szóval annál a résznél, amit említettél Alszi, arról beszél, az első jelenetnél, hogy valami autópályán vezetett amerikában és megállt pisilni és ilyenek. A második résznél pedig valami bajusz levágás, borotválás valamiféleségről. Tehát semmi ilyesmi homofóbos. Szerencsére. smileeee.gif

Ez olyan kisééédes! wub.gif
2012. augusztus 29. 22:43 #186
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.28. 22:35)
Na, most nézem a videót, eddig beégtem, mert én sem értem rendesen, barátom angliai, majd megkérem, hogy fordítsa le, ha én végképp nem tudok vele mit kezdeni. :$
Olyan vicces, amikor a mexikói rajongóknak osztják az aláírást, és a srác Stefnek mondja, hogy "You rock!", aztán megy Brianhez, és: "You fuck... You fuck." erre Brian: Yes, i fuck sometimes, yes" én ezen meghaltam. xdd 
És nem mondoood? Ez a hozzáállás szánalmas. A placebo nem egy banda meleg énekessel - én már itt elküldtem volna a... tudjukhová -, hanem egy tökéletes együtets, akik közel 20 éve minőségi zenét csinálnak elkorcsulás nélkül...
"Jó utána mondta hogy őt nem izgatja senki magánélete, csak hogy ki mit tesz le a zenében." Ha nem izgatná a magánélete, nem arról "ismerné" őket... :/ Kissé ellentmondásos. 
És tényleg nem volt szép tőle, de mondjuk megtudom érteni, engem is frusztrál, ha véletlen van valami fellépésünk vagy valami, és kameráznak. Csak, ha ő bevállalta ezt a sztáréletet, jobban kellene fogadnia. :/

Ez viszont vicces. biggrin.gif 
"To the unfortunate person, who threw a shoe on stage; we collect shoes, yeah? So you're not getting it back. You're gonna have to hop home on one leg. And while you're hopping home, you shoeless person you can whistle this tune to yourself..." Áááh, imádom! wub.gif Olyan hihetetlen megnyilvánulásai vannak, esküszöm, írni kellene egy könyvet, amiben ezek vannak összegyűjtve. biggrin.gif
A biztonság kedvéért, nem tudom, ki hogyan áll az angollal; "Annak a szerencsétlen embernek, aki cipőt dobott a színpadra; mi gyűjtük őket, igaz? Szóval nem kapod vissza. Egy lábon kell majd hazaugrálnod. És miközben hazafelé ugrálsz, a cipőtlen személyed ezt a dallamot fogja dúdolni..." Esküszöm, a legjobb felvezetés, amit életemben hallottam. laugh.gif 
Aah, imádom! Sosem merek Nirvana covereket hallgatni, mert lehetetlen visszaadni azt, amit és ahogyan Kurt csinált. Ez sem tökéletes, viszont az egyetlen, aminek a meghallgatásának a gondolatától nem ráz a hideg. "What else should i say? Everyone is gay." Ez a szám annyira igaz rájuk, talán azért is annyira tökéletes az ő előadásukban is. smileeee.gif

_nevet.gif Az tényleg hatalmas egy rész.Brian: Yes, i fuck sometimes, yes" [/i]'egy tökéletes együtets, akik közel 20 éve minőségi zenét csinálnak elkorcsulás nélkül...'[/i] wink.gif - Na ez itt a lényeg beer.gif Engem is ez szokott felcseszni a legjobban hogy sok mindenkinek csak ez jön le, "meleg banda" mega_shok.gif És igen ez az egész rocksztárosdi ezzel is jár,van pozitív és negatív része, csak kezelni tudni kell, és mindenkinek lehet rosz napja, neki biztos az volt az. Hát van ilyen.
_nevet.gif _nevet.gif rohog.gif Most jót nevettem laugh.gif Pontosan ezért is szeretem őket, haláli ahogyan reagált erre a cipősre thumbsup.gif laugh.gif A Nirvana cover ebben a Placebo stílusban nekem nagyon adja thumbsup.gif wub.gif ( Egyébként sehogy, nulla angol tudás sajna, de most szeptemberbe kezdem el w00t.gif )
2012. augusztus 29. 22:50 #187
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.29. 21:59)
Na, a köszönet barátomat illeti, én feladtam Stef akcentusának megértését. blush.gif Szóval annál a résznél, amit említettél Alszi, arról beszél, az első jelenetnél, hogy valami autópályán vezetett amerikában és megállt pisilni és ilyenek. A második résznél pedig valami bajusz levágás, borotválás valamiféleségről. Tehát semmi ilyesmi homofóbos. Szerencsére. smileeee.gif
Ez olyan kisééédes!  wub.gif

Happy face! laugh.gif thumbsup.gif
Köszönjük neki, meg neked is, hogy fényt derítettetek erre a kérdésre! biggrin.gif Akkor eléggé félre értelmeztem, de még az a jó hogy félre értettem és semmi ilyesmi nem történt. wink.gif
2012. augusztus 29. 22:52 #188
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.29. 22:43)
_nevet.gif Az tényleg hatalmas egy rész.Brian: Yes, i fuck sometimes, yes" [/i]'egy tökéletes együtets, akik közel 20 éve minőségi zenét csinálnak elkorcsulás nélkül...'[/i]  wink.gif - Na ez itt a lényeg beer.gif Engem is ez szokott felcseszni a legjobban hogy sok mindenkinek csak ez jön le, "meleg banda"  mega_shok.gif És igen ez az egész rocksztárosdi ezzel is jár,van pozitív és negatív része, csak kezelni tudni kell, és mindenkinek lehet rosz napja, neki biztos az volt az. Hát van ilyen.
_nevet.gif  _nevet.gif  rohog.gif Most jót nevettem  laugh.gif Pontosan ezért is szeretem őket, haláli ahogyan reagált erre a cipősre thumbsup.gif  laugh.gif A Nirvana cover ebben a Placebo stílusban nekem nagyon adja thumbsup.gif  wub.gif ( Egyébként sehogy, nulla angol tudás sajna, de most szeptemberbe kezdem el w00t.gif )

Hm, először is sok sikert az angoltanuláshoz. Mondanám, hogy gyakorlásként majd fordítgass szótárral Placebo, Him szövegeket, de meg se próbáld. Rohadt nehéz mind a kettő. :| 8 év angoltanulás után, nulladik angollal, emelt óraszámmal, haladócsoportban kifognak rajtam. biggrin.gif
És pontosan, ahogy mondod, van pozitív és negatív rész, a rocksztár élettel olyan pozitív dolgokat kapnak - szerintem - minden egyes rohadt nap, hogy az a legkevesebb, hogy a kamerát elviseljék. Az a szeretet, támogatás, amit a rajongók nyújtanak nekik, pótolhatatlan, vagy nem is tudom, hogy mondjam... Más körülmények között nem kaphatja meg. De végülis igen, tény, mindenkinek vannak rossz napjai.
És igen, ez a cipős haláli. biggrin.gif Áh, meg vannak vicces megnyilvánulásai. biggrin.gif Nem tudom ismered-e a róluk, pontosabban Brianről szóló könyvet, ha nem, szívesen írogatok ki belőle idézeteket. biggrin.gifD
2012. augusztus 29. 23:00 #189
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.29. 22:52)
Hm, először is sok sikert az angoltanuláshoz. Mondanám, hogy gyakorlásként majd fordítgass szótárral Placebo, Him szövegeket, de meg se próbáld. Rohadt nehéz mind a kettő. :| 8 év angoltanulás után, nulladik angollal, emelt óraszámmal, haladócsoportban kifognak rajtam. biggrin.gif 
És pontosan, ahogy mondod, van pozitív és negatív rész, a rocksztár élettel olyan pozitív dolgokat kapnak - szerintem - minden egyes rohadt nap, hogy az a legkevesebb, hogy a kamerát elviseljék. Az a szeretet, támogatás, amit a rajongók nyújtanak nekik, pótolhatatlan, vagy nem is tudom, hogy mondjam... Más körülmények között nem kaphatja meg. De végülis igen, tény, mindenkinek vannak rossz napjai. 
És igen, ez a cipős haláli. biggrin.gif Áh, meg vannak vicces megnyilvánulásai. biggrin.gif Nem tudom ismered-e a róluk, pontosabban Brianről szóló könyvet, ha nem, szívesen írogatok ki belőle idézeteket. biggrin.gifD

Köszi próbálok majd azért kitartó lenni laugh.gif Tiszta sor a rajongók imádják őket, ők pedig a rajongókat. Én sajna nem olvastam a könyvet, de biztos nagyon jó thumbsup.gif "Napi Brian idézet" azt bírnám nagyon köszi meghajolo.gif
2012. augusztus 29. 23:02 #190
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.29. 23:00)
Köszi próbálok majd azért kitartó lenni laugh.gif Tiszta sor a rajongók imádják őket, ők pedig a rajongókat. Én sajna nem olvastam a könyvet, de biztos nagyon jó thumbsup.gif "Napi Brian idézet" azt bírnám nagyon köszi meghajolo.gif

Napi Brian idézet. Haha, ez tetszik, esküszöm lesz. wink.gif Csak hol a könyvem? Na mindjárt megkeresem, írok is egyet, aztán éjfélkor a következőőt. :DDD Ezzel elleszek. biggrin.gif Úúú, hatalmas beszólásai vannak! wub.gif
2012. augusztus 29. 23:05 #191
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.29. 23:02)
Napi Brian idézet. Haha, ez tetszik, esküszöm lesz. wink.gif Csak hol a könyvem? Na mindjárt megkeresem, írok is egyet, aztán éjfélkor a következőőt. :DDD Ezzel elleszek. biggrin.gif Úúú, hatalmas beszólásai vannak!  wub.gif

Ezzel egy darabig biztosan laugh.gif Kíváncsian várom...
2012. augusztus 29. 23:10 #192
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Na, akkor az első. wink.gif
"Az alacsony srácok a legagresszívebbek, nekik a legnagyobb a pofájuk. Nem hiszem, hogy túl alacsony vagyok, de valami oknál fogva mindig alacsonynak tartottam magam. Szarni rá! Jézus is alacsony volt. Hitler is alacsony volt. Meg aztán, a k*rva életbe, nézzétek meg Napóleont!"
2012. augusztus 29. 23:14 #193
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.29. 23:10)
Na, akkor az első. wink.gif
"Az alacsony srácok a legagresszívebbek, nekik a legnagyobb a pofájuk. Nem hiszem, hogy túl alacsony vagyok, de valami oknál fogva mindig alacsonynak tartottam magam. Szarni rá! Jézus is alacsony volt. Hitler is alacsony volt. Meg aztán, a k*rva életbe, nézzétek meg Napóleont!"

a k*rva életbe, nézzétek meg Napóleont!" _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif Ez nagyon jóóóó!!! laugh.gif meghajolo.gif meghajolo.gif w00t.gif Hát Stefanhoz képest alacsonyabb, olyan vicces amikor az egyik fotózásan így próbálta utolérni a nyújtózkodásával rohog.gif
2012. augusztus 29. 23:20 #194
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.29. 23:14)
a k*rva életbe, nézzétek meg Napóleont!"  _nevet.gif  _nevet.gif  rohog.gif Ez nagyon jóóóó!!! laugh.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif w00t.gif Hát Stefanhoz képest alacsonyabb, olyan vicces amikor az egyik fotózásan így próbálta utolérni a nyújtózkodásával rohog.gif

nekem ez miért nem rémliik?ohmy.gif
Olyan vicces, hogy milyen kis alacsony. wub.gif
Off: Miért nem engedi beszúrni a képet? -.-
Na akkor így; http://static3.imagecollect.com/preview/560/6df39b13846b336
2012. augusztus 29. 23:29 #195
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.29. 23:20)
nekem ez miért nem rémliik?ohmy.gif
Olyan vicces, hogy milyen kis alacsony. wub.gif
Off: Miért nem engedi beszúrni a képet? -.-
Na akkor így; http://static3.imagecollect.com/preview/560/6df39b13846b336

Jah nem is tudom milyen video összeállításban láttam, ja ebben a " vicces pillanatokban" ( kb. 1 perc) :
2012. augusztus 29. 23:36 #196
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.29. 23:29)
Jah nem is tudom milyen video összeállításban láttam, ja ebben a " vicces pillanatokban" ( kb. 1 perc) :

Jaaa, haha, kis édes. biggrin.gif
Azt hittem, konkrét fotósorozatról van szó. biggrin.gif
Ah, külön a képet nem tudom berakni, csak tumblrömről, de ez annyira tökéletesen van összevágva. heart.gif
2012. augusztus 29. 23:40 #197
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.29. 23:36)
Jaaa, haha, kis édes. biggrin.gif 
Azt hittem, konkrét fotósorozatról van szó. biggrin.gif 
Ah, külön a képet nem tudom berakni, csak tumblrömről, de ez annyira tökéletesen van összevágva. heart.gif

thumbsup.gif Az a szőlős jó régi kép lehet w00t.gif
2012. augusztus 29. 23:44 #198
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.29. 23:40)
thumbsup.gif Az a szőlős jó régi kép lehet w00t.gif

'96-97 körül, addig volt Stefnek ilyen haja. biggrin.gif

És közben hozok új idézetet, mivel szörnyen unatkozok... biggrin.gif
"Elnézést kérek a késésért, de lesz*pattam magam Marilyn Mansonnal… Nem tudtam kihagyni, olyan gyönyörű ajkai vannak! A következő dalt, a „Brick Shithouse”-t Marilynnek ajánlom!" Én ezen visítva vihogtam. Khm... :DDD És természetesen nem volt semmi, még csak nem is találkoztak Mansonnal... Sajnos.
2012. augusztus 29. 23:52 #199
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.08.29. 23:44)
'96-97 körül, addig volt Stefnek ilyen haja. biggrin.gif 
És közben hozok új idézetet, mivel szörnyen unatkozok... biggrin.gif
"Elnézést kérek a késésért, de lesz*pattam magam Marilyn Mansonnal… Nem tudtam kihagyni, olyan gyönyörű ajkai vannak! A következő dalt, a „Brick Shithouse”-t Marilynnek ajánlom!" Én ezen visítva vihogtam. Khm... :DDD És természetesen nem volt semmi, még csak nem is találkoztak Mansonnal... Sajnos.

Azért ez nem semmi beszólás _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2012. augusztus 29. 23:55 #200
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.29. 23:52)
Azért ez nem semmi beszólás _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Haha, na igen. Mikor először olvastam a könyvet, először néztem, hogy mi a... aztán végül kiderült, hogy nem volt semmi. biggrin.gif
"Ha ismertté akarod tenni magad, nagyon szívesen rúgok a seggedre egy új lyukat." Hogy Brian milyen kedves a rajongóihoz. laugh.gif Bár én se reagálnék máshogy, ha hozzádobnának egy palackot, de na... biggrin.gif
100 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok