Idézet (Alszi666 @ 2012.08.27. 14:15)
Fúúú nagyon klassz volt a videó!!! Elképesztően tetszett A fehér ruhában eszméletlenül jól néznek ki a srácok!!! Az a mexikói fan aztán nem semmi meg emelem a kalapom előtte az éttermig futott utánuk, ez igen, gondolom hogy végül megérte. Viszont az elég durva amilyen Stefan arca volt és szomorú is. Lehet rosszul értelmeztem mert nem tudok angolul (sajna) de volt alatta felirat és nekem úgy jött le a dolog hogy valami "gyökérfajzatok" a politikával közre működve a nemi hovatartozása miatt megdobálták a színpadon??? Hát ott rohadjon meg és vágják le tőből a kezeit aki ilyet csinál!! (legalábbis valami ilyesmi történt a lényeg hogy bántották,ami azért eléggé felcseszett most) Amúgy is gyűlölöm az ilyen kretén homofóbokat! Na mindegy. Annyira jól mozognak a színpadon, tele vannak energiával. Imádom a PLACEBO-t és a dalaik örök számomra!!!
Öööö, nekem ez a rész nem rémlik, meg tudod mondani, kb melyik résznél van? Nem vagyok tökéletes angolos, de azért egy középszintű angoltudással azt hiszem, rendelkezem, hátha sikerül megérteni, miről is van szó.
De ha az, amit mondassz, akkor úristen. A gyomrom felfordul, a homofóbiánál semmit sem utálok jobban. A legundorítóbb, hogy volt, hogy olvasgattam Placebo kritkákat, erre nem szóról-szóra, de: "A placebo két dologról ismert, a meleg gitárosáról és a biszexuális énekeséről." Anyád... :// Én zenét nem a bandatagok magánéletéért hallgatok, de végülis... Pff. És Briant, ha lehet, még jobban támadják, mint Stefet, a biszexualitás kevésbé elfogadott, legalábbis én egyreinkább úgy veszem észre. Mondhatni, Briannel egy cipőben járok, nincsennek rá szavak, hogy mennyire tisztelem azért, mert képes felvállalni magát... :/ Na, elkalandoztam...
Az ilyen dobálózós embereknek amúgyis mit számít, hogy Stef kikhez vonzódik szexuálisan? Úgyse mászna rájuk, akkor meg? Nézzenek el mellette, basszus...
Kis témaváltás;
Ezt láttátok már?
Szegény csaj... Oké, frusztráló lehet, ha kameráznak meg mitudomén, főleg, ha valaki színpad előtt teszi, ami nagyon szemet szúr, de ez a reakció Briantől nagyon durva... Oké, küldje el a p*csába, mutasson be neki, vagy bármi... De ez valamilyen szinten testisértésnek felfogható... ://