Starity

Placebo

100 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 02. 23:31 #221
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.02. 23:24)
Bocsi igazán nem akartam...
Az elsőt igen thumbsup.gif a Slackerbitch nagy kedvenc, de melyik nem az ha jobban belegondolok laugh.gif Viszont a másodikat megint nem ohmy.gif most hallgatom nagyon bejön! Fúú nagyon jóóóóó!!! wub.gif 
Az első videóban van egy kép amikor Stefan meg Brian csókot váltanak az volt Litvániában?

Igeeen, az volt akkor amikor Stef kiment Homo felirattal a mellkasán, és letérdelt és Brian odamegy és aah. heart.gif Imádom őket! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Alszi666
2012. szeptember 02. 23:37 #222
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
Idézet (itsjustme @ 2012.09.02. 23:31)
Igeeen, az volt akkor amikor Stef kiment Homo felirattal a mellkasán, és letérdelt és Brian odamegy és aah. heart.gif Imádom őket! wub.gif 

Ha nem tévedek és jól tudom, akkor ezt olyan provokációra csinálták mert az ottani gyök*r polgármester nem akarta engedélyezni a koncertet?
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2012. szeptember 02. 23:39 #223
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.02. 23:37)
Ha nem tévedek és jól tudom, akkor ezt olyan provokációra csinálták mert az ottani gyök*r polgármester nem akarta engedélyezni a koncertet?

Neem, az itt volt pesten. biggrin.gif Itt akadt ki a területi polgármester, és Brian úgy is konferálta fel a Black-eyed-ot, hogy a kerületi homofób f*szfejnek. :DDD
Ott valami... melegellenes (?) kampány volt, és amiatt csinálták. biggrin.gif
2012. szeptember 02. 23:44 #224
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.09.02. 23:39)
Neem, az itt volt pesten. biggrin.gif Itt akadt ki a területi polgármester, és Brian úgy is konferálta fel a Black-eyed-ot, hogy a kerületi homofób f*szfejnek. :DDD
Ott valami... melegellenes (?) kampány volt, és amiatt csinálták. biggrin.gif

biggrin.gif Ja jó, akkor most már ezzel is tisztában vagyok laugh.gif
2012. szeptember 02. 23:49 #225
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.02. 23:44)
biggrin.gif Ja jó, akkor most már ezzel is tisztában vagyok laugh.gif

4 perctől van a lényeg, olyan vicces, amikor Brian ilyen... dührohamot kap. biggrin.gif Bár a minőség szörnyű.

És még pár idézet... Unatkozok, bocsi. blush.gif

"Csak tartóztassanak le! Csináljanak velem, amit akarnak! Motozzanak meg, nyúljanak a seggembe, úgyse találnak nálam semmit! Aztán, amikor kijövök, majd megmondom nekik, hívjanak fel nyugodtan, ha egy fiút akarnak taperolni."

"Nem vagyunk glam zenekar, mi maga vagyunk a glamour!"

"A drogok mindig komoly szerepet játszottak a zeneiparban. Én akkor hibáztam, amikor őszintén beszéltem róla. "

"Eldumálgattam egy sráccal a bárban, aztán hirtelen valami keményet éreztem a combomon.
„Na szia!” – gondoltam, aztán lenéztem és: „Jaj, ne!” – egy stukker volt."
2012. szeptember 02. 23:49 #226
Alszi666
Alszi666
HIMster

Na jó éjt én viszont most már elköszönök!!! laugh.gif Placebo - Song to say goodbye!!!
2012. szeptember 02. 23:55 #227
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.09.02. 23:49)

4 perctől van a lényeg, olyan vicces, amikor Brian ilyen... dührohamot kap. biggrin.gif Bár a minőség szörnyű. 
És még pár idézet... Unatkozok, bocsi. blush.gif 
"Csak tartóztassanak le! Csináljanak velem, amit akarnak! Motozzanak meg, nyúljanak a seggembe, úgyse találnak nálam semmit! Aztán, amikor kijövök, majd megmondom nekik, hívjanak fel nyugodtan, ha egy fiút akarnak taperolni."
"Nem vagyunk glam zenekar, mi maga vagyunk a glamour!"
"A drogok mindig komoly szerepet játszottak a zeneiparban. Én akkor hibáztam, amikor őszintén beszéltem róla. "
"Eldumálgattam egy sráccal a bárban, aztán hirtelen valami keményet éreztem a combomon.
„Na szia!” – gondoltam, aztán lenéztem és: „Jaj, ne!” – egy stukker volt."

Kissé mérges volt a drága... rohog.gif De neki ez is jól áll!!!
Idézet az bármikor bármilyen mennyiségben jöhet!! thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif Hát a stukisat azt megszívta rohog.gif laugh.gif
2012. szeptember 02. 23:57 #228
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.02. 23:55)
Kissé mérges volt a drága... rohog.gif De neki ez is jól áll!!!
Idézet az bármikor bármilyen mennyiségben jöhet!! thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif Hát a stukisat azt megszívta rohog.gif  laugh.gif

Kissé. Na de érthető. Olasz (?) gazdag sznoboknak, valami színházban playbackelni? ://
Idézet... Hm, a könyvből már csak pár van, úgyhogy legfeljebb saját fordításokat tudok majd hozni interjúkból. biggrin.gif
2012. szeptember 03. 21:47 #229
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.09.02. 23:57)
Kissé. Na de érthető. Olasz (?) gazdag sznoboknak, valami színházban playbackelni? :// 
Idézet... Hm, a könyvből már csak pár van, úgyhogy legfeljebb saját fordításokat tudok majd hozni interjúkból. biggrin.gif

Hát az ilyeneknek nem is érdemes, minek megy el akkor, más meg szívesen ott lenne és hallgatná. dry.gif Na mind egy laugh.gif Az interjúknak is nagyon örülök thumbsup.gif

Imádom ezt a számot és a klip is nagyon tetszik! wub.gif
2012. szeptember 03. 23:05 #230
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.03. 21:47)
Hát az ilyeneknek nem is érdemes, minek megy el akkor, más meg szívesen ott lenne és hallgatná.  dry.gif Na mind egy laugh.gif Az interjúknak is nagyon örülök thumbsup.gif 

Imádom ezt a számot és a klip is nagyon tetszik! wub.gif

Waa, imádom, még az írói nevem is innen van. biggrin.gifheart.gif Az egyik legjobb számuk. smileeee.gif)
És akkor, ha lesz úgy időm, szemezgetek interjúkból. smileeee.gif
Addigis még ami van:

"A drogok mindig komoly szerepet játszottak a zeneiparban. Én akkor hibáztam, amikor őszintén beszéltem róla."

"Ezt annak érdekében művelem, hogy betöltsem a bennem lévő űrt. Nem, nem mindig tesz a világ a legboldogabb emberré, de egyébként sem voltam az."

"Szerintem legálissá kellene tenni az utcán b*szást, meg még egy csomó más dolgot. El tudjátok képzelni? London sokkal szórakoztatóbb lenne."

"Túl korán van… én meg túl józan vagyok!"
2012. szeptember 04. 19:20 #231
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.09.03. 23:05)
Waa, imádom, még az írói nevem is innen van. biggrin.gifheart.gif Az egyik legjobb számuk. smileeee.gif
És akkor, ha lesz úgy időm, szemezgetek interjúkból. smileeee.gif 
Addigis még ami van: 
"A drogok mindig komoly szerepet játszottak a zeneiparban. Én akkor hibáztam, amikor őszintén beszéltem róla."
"Ezt annak érdekében művelem, hogy betöltsem a bennem lévő űrt. Nem, nem mindig tesz a világ a legboldogabb emberré, de egyébként sem voltam az."
"Szerintem legálissá kellene tenni az utcán b*szást, meg még egy csomó más dolgot. El tudjátok képzelni? London sokkal szórakoztatóbb lenne."
"Túl korán van… én meg túl józan vagyok!"

Mostantól sajnos én is ritkábbam fogok fent lenni,mert koliban leszek. sad.gif
"Ezt annak érdekében művelem, hogy betöltsem a bennem lévő űrt. Nem, nem mindig tesz a világ a legboldogabb emberré, de egyébként sem voltam az." - Imádom wub.gif Hihetetlen ez az ember...
Placebo- I Do
2012. szeptember 04. 19:46 #232
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.04. 19:20)
Mostantól sajnos én is ritkábbam fogok fent lenni,mert koliban leszek. sad.gif 
"Ezt annak érdekében művelem, hogy betöltsem a bennem lévő űrt. Nem, nem mindig tesz a világ a legboldogabb emberré, de egyébként sem voltam az." - Imádom  wub.gif Hihetetlen ez az ember...
Placebo- I Do

Ah, sajnálom, de sok sikert a kollégista élethez. wink.gif
És valóbban hihetetlen. wub.gif Ő tényleg egy zseni! heart.gif
2012. szeptember 06. 14:25 #233
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Üzenet: Az üzenet hossza túl rövid! Írj még valamit...
2012. szeptember 08. 22:04 #234
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.09.04. 19:46)
Ah, sajnálom, de sok sikert a kollégista élethez. wink.gif 
És valóbban hihetetlen. wub.gif Ő tényleg egy zseni! heart.gif

Köszi már rutinos vagyok ebben az állandó vándorlásban laugh.gif Wouldn't It Be Good - ah fantasztikus,imádom (bár ezzel nem mondok újat,mert melyiket nem biggrin.gif )

Hmm... 1997 rolleyes.gif Placebo - Lady of the Flowers wub.gif
2012. szeptember 08. 22:08 #235
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.09.06. 14:25)
Üzenet: Az üzenet hossza túl rövid! Írj még valamit...

thumbsup.gif Fúúúú nekem eszméletlenül nagyon bejön ez a borító!! wub.gif Nagyon tetszik hullam.gif Mikor megláttam... rolleyes.gif Abszolút Placebós wub.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2012. szeptember 09. 02:09 #236
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.08. 22:08)
thumbsup.gif Fúúúú nekem eszméletlenül nagyon bejön ez a borító!! wub.gif Nagyon tetszik hullam.gif Mikor megláttam... rolleyes.gif Abszolút Placebós wub.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif

Igeeen, olyasmi, mint a Sleeping With Ghosts borítója volt. Legalábbis engem arra emlékeztet. blush.gif Remélem, a lemez is hasonló lesz. heart.gif

Idézet (Alszi666 @ 2012.09.08. 22:04)
Köszi már rutinos vagyok ebben az állandó vándorlásban laugh.gif Wouldn't It Be Good - ah fantasztikus,imádom (bár ezzel nem mondok újat,mert melyiket nem biggrin.gif )

Hmm... 1997  rolleyes.gif Placebo - Lady of the Flowers  wub.gif

Áh, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ha rutinos vagy. biggrin.gifD Én minden vagyok, csak rutinos nem... biggrin.gif
Igen, fantasztikus, az egyik legjobb feldolgozásuk, bár nem körözi le a Holocaust-ot. wub.gif Annyira gyönyörűen énekel itt, olyan érzelmeket ad át, amit lemezes verzión hallani lehetetlen, bármennyire jó az is. heart.gif

És ha már koncert;

Ezt láttad már? 2 perctől úgy imádom. Olyan kár, hogy már nincsennek ilyen koncertek. sad.gif( És ahol 2.30 körül odamegy a sráchoz és megfogja a pólójánál. heart.gif Hiányzik ez a Brian... sad.gif

Bár, ha már Protége Moi/Protect Me, szerintem ez a létező legjobb koncertfelvétel: heart.gif
2012. szeptember 11. 16:22 #237
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Úúú, azt hiszem, most jött rám a határtalan fangirlgörcs. *-*
Basszus, komolyan nincsennek rá szavak, mennyire hiányoznak ezek a régi Stef-Brian pillanatok. heart.gif
Annyira aranyosak együtt. wub.gif blush.gif Komolyan azt kívánom, bárcsak téényleg együtt lennének, olyan imádnivalóak együtt. heart.gif
2012. szeptember 11. 18:54 #238
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.09.09. 02:09)
Igeeen, olyasmi, mint a Sleeping With Ghosts borítója volt. Legalábbis engem arra emlékeztet. blush.gif  Remélem, a lemez is hasonló lesz. heart.gif
Áh, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ha rutinos vagy. biggrin.gifD Én minden vagyok, csak rutinos nem... biggrin.gif 
Igen, fantasztikus, az egyik legjobb feldolgozásuk, bár nem körözi le a Holocaust-ot.  wub.gif Annyira gyönyörűen énekel itt, olyan érzelmeket ad át, amit lemezes verzión hallani lehetetlen, bármennyire jó az is. heart.gif

És ha már koncert; 

Ezt láttad már? 2 perctől úgy imádom. Olyan kár, hogy már nincsennek ilyen koncertek. sad.gif( És ahol 2.30 körül odamegy a sráchoz és megfogja a pólójánál. heart.gif Hiányzik ez a Brian... sad.gif
Bár, ha már Protége Moi/Protect Me, szerintem ez a létező legjobb koncertfelvétel: heart.gif

A borító engem is arra emlékeztet és szerintem a régebbi lemezekhez fog hasonlítani az új album. biggrin.gif Ezt most nagyon eltaláltad wink.gif mostanában minden reggel a Holocaustot hallgatom és istenítem ahogyan Brian énekli rolleyes.gif és ez a felvétel valami csodálatos meghajolo.gif Örök hála ezekért a felvételekért beer.gif thumbsup.gif még egyiket se láttam eddig. Fúúú olyan dinamikus itt Brian w00t.gif egyszerűen eldobom tőle az agyam laugh.gif Némelyik koncert felvételen úgy fel van pörögve meg itt is látszik milyen bomba jó w00t.gif Annyira jó tényleg 2 perctől 2:40-ig hihetetlen közvetlen. wub.gif Ahj bárcsak előttem is ilyen közel énekelné a Protége Moi-t (az egyik gyengém ez a szám wub.gif ). Én is örülnék neki ha megint ilyen lenne. thumbsup.gif Húúú nagyon köszi a felvételeket!!! Nagyon bejöttek!! Feldobta a napomat rendesen meghajolo.gif meghajolo.gif beer.gif biggrin.gif
2012. szeptember 11. 19:16 #239
Alszi666
Alszi666
HIMster

Én meg Steve-ről néztem valamelyik nap koncert felvételeket és elképesztő főképp ez a kettő szerintem biggrin.gif Olyan jól énekel, szép hangja van nagyon!!! Nekem annyira bejön ez a két dal... wub.gif thumbsup.gif

2012. szeptember 11. 19:33 #240
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.11. 19:16)
Én meg Steve-ről néztem valamelyik nap koncert felvételeket és elképesztő főképp ez a kettő szerintem biggrin.gif Olyan jól énekel, szép hangja van nagyon!!! Nekem annyira bejön ez a két dal... wub.gif  thumbsup.gif 

Úúú, ügyesfiú. heart.gif Nem rossz, nem rossz. Nincsen benne semmi extra meg különleges, mint Brianben, de valamiért olyan megnyugtató, ahogy énekelget. smileeee.gif

Idézet (Alszi666 @ 2012.09.11. 18:54)
A borító engem is arra emlékeztet és szerintem a régebbi lemezekhez fog hasonlítani az új album. biggrin.gif Ezt most nagyon eltaláltad  wink.gif  mostanában minden reggel a Holocaustot hallgatom és istenítem ahogyan Brian énekli  rolleyes.gif  és ez a felvétel valami csodálatos meghajolo.gif Örök hála ezekért a felvételekért beer.gif  thumbsup.gif még egyiket se láttam eddig. Fúúú olyan dinamikus itt Brian  w00t.gif egyszerűen eldobom tőle az agyam laugh.gif Némelyik koncert felvételen úgy fel van pörögve meg itt is látszik milyen bomba jó w00t.gif  Annyira jó tényleg 2 perctől 2:40-ig hihetetlen közvetlen. wub.gif Ahj bárcsak előttem is ilyen közel énekelné a Protége Moi-t (az egyik gyengém ez a szám wub.gif ). Én is örülnék neki ha megint ilyen lenne.  thumbsup.gif Húúú nagyon köszi a felvételeket!!! Nagyon bejöttek!! Feldobta a napomat rendesen meghajolo.gif  meghajolo.gif  beer.gif  biggrin.gif

Úúú, akkor úgy látom, a Holocaust nem csak nálam vált ki mániákusságot, annyira gyönyörű az a szám. heart.gif Meg a Jackievel vagyok még így. wub.gif

És örülök, ha nem csak engem emlékeztet arra a borító, sőt a B3-nak is olyan régebbies hangzása van, remélem, tényleg visszatérnek a régi, bevállt stílusukhoz. Már nagyon hiányzik. wub.gif
És nincs mit köszönni, sőt, majd ha kicsivel többi dőm lesz, akkor még rakok be felvételeket. heart.gifbiggrin.gif
És igen, a régebbieken még szinte mindig így pörög, kár, hogy kezd megkomolyodni, hihetetlen hangulatot tudott csinálni minden egyes megmozdulásával még felvételeken keresztül is. biggrin.gif
Nekem is hatalmas gyengém az a szám, érzelmileg is hatalmas szinten köt egy bizonyos személyhez és általánosságában véve is csodás, imádom. heart.gif
100 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok