Bocsi igazán nem akartam...
Az elsőt igen a Slackerbitch nagy kedvenc, de melyik nem az ha jobban belegondolok Viszont a másodikat megint nem most hallgatom nagyon bejön! Fúú nagyon jóóóóó!!! Az első videóban van egy kép amikor Stefan meg Brian csókot váltanak az volt Litvániában?
Igeeen, az volt akkor amikor Stef kiment Homo felirattal a mellkasán, és letérdelt és Brian odamegy és aah. Imádom őket!
Ha nem tévedek és jól tudom, akkor ezt olyan provokációra csinálták mert az ottani gyök*r polgármester nem akarta engedélyezni a koncertet?
Neem, az itt volt pesten. Itt akadt ki a területi polgármester, és Brian úgy is konferálta fel a Black-eyed-ot, hogy a kerületi homofób f*szfejnek. :DDD
Ott valami... melegellenes (?) kampány volt, és amiatt csinálták.
Neem, az itt volt pesten. Itt akadt ki a területi polgármester, és Brian úgy is konferálta fel a Black-eyed-ot, hogy a kerületi homofób f*szfejnek. :DDD
Ott valami... melegellenes (?) kampány volt, és amiatt csinálták.
4 perctől van a lényeg, olyan vicces, amikor Brian ilyen... dührohamot kap. Bár a minőség szörnyű.
És még pár idézet... Unatkozok, bocsi.
"Csak tartóztassanak le! Csináljanak velem, amit akarnak! Motozzanak meg, nyúljanak a seggembe, úgyse találnak nálam semmit! Aztán, amikor kijövök, majd megmondom nekik, hívjanak fel nyugodtan, ha egy fiút akarnak taperolni."
"Nem vagyunk glam zenekar, mi maga vagyunk a glamour!"
"A drogok mindig komoly szerepet játszottak a zeneiparban. Én akkor hibáztam, amikor őszintén beszéltem róla. "
"Eldumálgattam egy sráccal a bárban, aztán hirtelen valami keményet éreztem a combomon.
„Na szia!” – gondoltam, aztán lenéztem és: „Jaj, ne!” – egy stukker volt."
4 perctől van a lényeg, olyan vicces, amikor Brian ilyen... dührohamot kap. Bár a minőség szörnyű. És még pár idézet... Unatkozok, bocsi. "Csak tartóztassanak le! Csináljanak velem, amit akarnak! Motozzanak meg, nyúljanak a seggembe, úgyse találnak nálam semmit! Aztán, amikor kijövök, majd megmondom nekik, hívjanak fel nyugodtan, ha egy fiút akarnak taperolni."
"Nem vagyunk glam zenekar, mi maga vagyunk a glamour!"
"A drogok mindig komoly szerepet játszottak a zeneiparban. Én akkor hibáztam, amikor őszintén beszéltem róla. "
"Eldumálgattam egy sráccal a bárban, aztán hirtelen valami keményet éreztem a combomon.
„Na szia!” – gondoltam, aztán lenéztem és: „Jaj, ne!” – egy stukker volt."
Kissé mérges volt a drága... De neki ez is jól áll!!!
Idézet az bármikor bármilyen mennyiségben jöhet!! Hát a stukisat azt megszívta
Kissé mérges volt a drága... De neki ez is jól áll!!!
Idézet az bármikor bármilyen mennyiségben jöhet!! Hát a stukisat azt megszívta
Kissé. Na de érthető. Olasz (?) gazdag sznoboknak, valami színházban playbackelni? ://
Idézet... Hm, a könyvből már csak pár van, úgyhogy legfeljebb saját fordításokat tudok majd hozni interjúkból.
Kissé. Na de érthető. Olasz (?) gazdag sznoboknak, valami színházban playbackelni? :// Idézet... Hm, a könyvből már csak pár van, úgyhogy legfeljebb saját fordításokat tudok majd hozni interjúkból.
Hát az ilyeneknek nem is érdemes, minek megy el akkor, más meg szívesen ott lenne és hallgatná. Na mind egy Az interjúknak is nagyon örülök
Waa, imádom, még az írói nevem is innen van. Az egyik legjobb számuk. ) És akkor, ha lesz úgy időm, szemezgetek interjúkból. Addigis még ami van: "A drogok mindig komoly szerepet játszottak a zeneiparban. Én akkor hibáztam, amikor őszintén beszéltem róla."
"Ezt annak érdekében művelem, hogy betöltsem a bennem lévő űrt. Nem, nem mindig tesz a világ a legboldogabb emberré, de egyébként sem voltam az."
"Szerintem legálissá kellene tenni az utcán b*szást, meg még egy csomó más dolgot. El tudjátok képzelni? London sokkal szórakoztatóbb lenne."
"Túl korán van… én meg túl józan vagyok!"
Mostantól sajnos én is ritkábbam fogok fent lenni,mert koliban leszek.
"Ezt annak érdekében művelem, hogy betöltsem a bennem lévő űrt. Nem, nem mindig tesz a világ a legboldogabb emberré, de egyébként sem voltam az." - Imádom Hihetetlen ez az ember...
Placebo- I Do
Mostantól sajnos én is ritkábbam fogok fent lenni,mert koliban leszek. "Ezt annak érdekében művelem, hogy betöltsem a bennem lévő űrt. Nem, nem mindig tesz a világ a legboldogabb emberré, de egyébként sem voltam az." - Imádom Hihetetlen ez az ember...
Placebo- I Do
Ah, sajnálom, de sok sikert a kollégista élethez.
És valóbban hihetetlen. Ő tényleg egy zseni!
Fúúúú nekem eszméletlenül nagyon bejön ez a borító!! Nagyon tetszik Mikor megláttam... Abszolút Placebós
Igeeen, olyasmi, mint a Sleeping With Ghosts borítója volt. Legalábbis engem arra emlékeztet. Remélem, a lemez is hasonló lesz.
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.08. 22:04)
Köszi már rutinos vagyok ebben az állandó vándorlásban Wouldn't It Be Good - ah fantasztikus,imádom (bár ezzel nem mondok újat,mert melyiket nem )
Hmm... 1997 Placebo - Lady of the Flowers
Áh, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ha rutinos vagy. D Én minden vagyok, csak rutinos nem...
Igen, fantasztikus, az egyik legjobb feldolgozásuk, bár nem körözi le a Holocaust-ot. Annyira gyönyörűen énekel itt, olyan érzelmeket ad át, amit lemezes verzión hallani lehetetlen, bármennyire jó az is.
És ha már koncert;
Ezt láttad már? 2 perctől úgy imádom. Olyan kár, hogy már nincsennek ilyen koncertek. ( És ahol 2.30 körül odamegy a sráchoz és megfogja a pólójánál. Hiányzik ez a Brian...
Bár, ha már Protége Moi/Protect Me, szerintem ez a létező legjobb koncertfelvétel:
Úúú, azt hiszem, most jött rám a határtalan fangirlgörcs. *-*
Basszus, komolyan nincsennek rá szavak, mennyire hiányoznak ezek a régi Stef-Brian pillanatok.
Annyira aranyosak együtt. Komolyan azt kívánom, bárcsak téényleg együtt lennének, olyan imádnivalóak együtt.
Igeeen, olyasmi, mint a Sleeping With Ghosts borítója volt. Legalábbis engem arra emlékeztet. Remélem, a lemez is hasonló lesz.
Áh, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ha rutinos vagy. D Én minden vagyok, csak rutinos nem... Igen, fantasztikus, az egyik legjobb feldolgozásuk, bár nem körözi le a Holocaust-ot. Annyira gyönyörűen énekel itt, olyan érzelmeket ad át, amit lemezes verzión hallani lehetetlen, bármennyire jó az is.
És ha már koncert;
Ezt láttad már? 2 perctől úgy imádom. Olyan kár, hogy már nincsennek ilyen koncertek. ( És ahol 2.30 körül odamegy a sráchoz és megfogja a pólójánál. Hiányzik ez a Brian...
Bár, ha már Protége Moi/Protect Me, szerintem ez a létező legjobb koncertfelvétel:
A borító engem is arra emlékeztet és szerintem a régebbi lemezekhez fog hasonlítani az új album. Ezt most nagyon eltaláltad mostanában minden reggel a Holocaustot hallgatom és istenítem ahogyan Brian énekli és ez a felvétel valami csodálatos Örök hála ezekért a felvételekért még egyiket se láttam eddig. Fúúú olyan dinamikus itt Brian egyszerűen eldobom tőle az agyam Némelyik koncert felvételen úgy fel van pörögve meg itt is látszik milyen bomba jó Annyira jó tényleg 2 perctől 2:40-ig hihetetlen közvetlen. Ahj bárcsak előttem is ilyen közel énekelné a Protége Moi-t (az egyik gyengém ez a szám ). Én is örülnék neki ha megint ilyen lenne. Húúú nagyon köszi a felvételeket!!! Nagyon bejöttek!! Feldobta a napomat rendesen
Én meg Steve-ről néztem valamelyik nap koncert felvételeket és elképesztő főképp ez a kettő szerintem Olyan jól énekel, szép hangja van nagyon!!! Nekem annyira bejön ez a két dal...
Én meg Steve-ről néztem valamelyik nap koncert felvételeket és elképesztő főképp ez a kettő szerintem Olyan jól énekel, szép hangja van nagyon!!! Nekem annyira bejön ez a két dal...
Úúú, ügyesfiú. Nem rossz, nem rossz. Nincsen benne semmi extra meg különleges, mint Brianben, de valamiért olyan megnyugtató, ahogy énekelget.
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.11. 18:54)
A borító engem is arra emlékeztet és szerintem a régebbi lemezekhez fog hasonlítani az új album. Ezt most nagyon eltaláltad mostanában minden reggel a Holocaustot hallgatom és istenítem ahogyan Brian énekli és ez a felvétel valami csodálatos Örök hála ezekért a felvételekért még egyiket se láttam eddig. Fúúú olyan dinamikus itt Brian egyszerűen eldobom tőle az agyam Némelyik koncert felvételen úgy fel van pörögve meg itt is látszik milyen bomba jó Annyira jó tényleg 2 perctől 2:40-ig hihetetlen közvetlen. Ahj bárcsak előttem is ilyen közel énekelné a Protége Moi-t (az egyik gyengém ez a szám ). Én is örülnék neki ha megint ilyen lenne. Húúú nagyon köszi a felvételeket!!! Nagyon bejöttek!! Feldobta a napomat rendesen
Úúú, akkor úgy látom, a Holocaust nem csak nálam vált ki mániákusságot, annyira gyönyörű az a szám. Meg a Jackievel vagyok még így.
És örülök, ha nem csak engem emlékeztet arra a borító, sőt a B3-nak is olyan régebbies hangzása van, remélem, tényleg visszatérnek a régi, bevállt stílusukhoz. Már nagyon hiányzik.
És nincs mit köszönni, sőt, majd ha kicsivel többi dőm lesz, akkor még rakok be felvételeket.
És igen, a régebbieken még szinte mindig így pörög, kár, hogy kezd megkomolyodni, hihetetlen hangulatot tudott csinálni minden egyes megmozdulásával még felvételeken keresztül is.
Nekem is hatalmas gyengém az a szám, érzelmileg is hatalmas szinten köt egy bizonyos személyhez és általánosságában véve is csodás, imádom.