Placebo
2012. szeptember 17. 18:06
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Azt hiszem, kezdek túlzásba esni, bocsánat.. De annyira szeretem nézni Briant...
Mostmár leállok, ígérem... Csak olyan jó látni, hogy beteg és mégis koncertezik, és ráadásul jól is néz ki.
Mostmár leállok, ígérem... Csak olyan jó látni, hogy beteg és mégis koncertezik, és ráadásul jól is néz ki.
1 felhasználónak tetszik:
Alszi666
2012. szeptember 18. 19:59
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Úúú, most volt moszkvai livestream. Először is; az oroszok bekaphatják. Nem igaz, hogy nem képesek megszervezni egy normális közvetítést. Nem elég, hogy a kép rohadt pixeles volt, ráadásul a Kitty Litter felénél megszakadt, aztán a Battle For The Sunig semmi sem volt, csak nagy feketeség, a hangerő is folyamatosan ugrált, hogy alig volt hang, hol majdnem megsüketültem. Áh...
Másodszor; azt hiszem, most jelenthetem ki, hogy én tényleg totálisan beleszerettem Brianbe. Hihetetlen. Minden megnyilvánulása, megmozdulása annyira csodálatos. Az I Know-ban ugye van az 'I know, you love the song but not the singer' rész, és a rajongók 'We love the song and love the singer' feliratú papírkát lóbáltak. Látszott rajta, hogy meghatotta, olyan kis édes. És annyit mosolygott. És tényleg tök jó színben van ahhoz képest, hogy beteg, így, hogy már nem csak képeken, hanem ezt is láttam, teljesen megnyugodtam.
Alszi, mire visszaérsz, tele fogom áradozni a topicot, előre is bocsi... A rajongásom - vagy már inkább fanatizmusom - úgy látszik, tényleg nem ismer határokat...
Másodszor; azt hiszem, most jelenthetem ki, hogy én tényleg totálisan beleszerettem Brianbe. Hihetetlen. Minden megnyilvánulása, megmozdulása annyira csodálatos. Az I Know-ban ugye van az 'I know, you love the song but not the singer' rész, és a rajongók 'We love the song and love the singer' feliratú papírkát lóbáltak. Látszott rajta, hogy meghatotta, olyan kis édes. És annyit mosolygott. És tényleg tök jó színben van ahhoz képest, hogy beteg, így, hogy már nem csak képeken, hanem ezt is láttam, teljesen megnyugodtam.
Alszi, mire visszaérsz, tele fogom áradozni a topicot, előre is bocsi... A rajongásom - vagy már inkább fanatizmusom - úgy látszik, tényleg nem ismer határokat...
Alszi666
2012. szeptember 18. 23:29
itsjustmeMolkoholic |
Brian és Bitch és az I Know... A tökéletes párosítás.
Annyira megható ez a felvétel, hát még ha látszana rajta rendesen Brian arca, amikor meglátja a papírokat, na meg a végén...
Meg fogok őrülni, ha ez nem kerül fel normális minőségben. Már nem is akarom az egészet, hogy fent legyen, csak legalább ez az egy szám. Annyira gyönyörű volt. És felvettem, de ahogy rossz volt oroszban valami, nekem csak a Bright Lights-tól van meg, ami persze, hogy 3 számmal az I know után van...
Tényleg telefogom hisztizni a topicot, bocsi...
Alszi666
2012. szeptember 20. 22:21
itsjustmeMolkoholic |
Úristen, fent van végre.
Istenem, de gyönyörű.
De ez a minőség kiábrándító, és az a hihetetlen és a gáz, hogy az eredeti is ilyen volt. :/
Istenem, de gyönyörű.
De ez a minőség kiábrándító, és az a hihetetlen és a gáz, hogy az eredeti is ilyen volt. :/
Alszi666
2012. szeptember 22. 18:03
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.16. 19:49)
Tudod, tegnap említettem, hogy volt a koncert, amelyiken össze is esett, erre persze, hogy most belefutok abba a videóba... Olyan rossz az ilyeneket látni...
Szegény.. De rossz lehetett neki.
itsjustme
2012. szeptember 22. 18:25
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.18. 19:59)
Úúú, most volt moszkvai livestream. Először is; az oroszok bekaphatják. Nem igaz, hogy nem képesek megszervezni egy normális közvetítést. Nem elég, hogy a kép rohadt pixeles volt, ráadásul a Kitty Litter felénél megszakadt, aztán a Battle For The Sunig semmi sem volt, csak nagy feketeség, a hangerő is folyamatosan ugrált, hogy alig volt hang, hol majdnem megsüketültem. Áh...
Na megérkeztem, elnézést a késésért Hát igen jól eláraztottad, aminek én csak nagyon tudok örülni!! Először is: olyan kár hogy én erről lemaradtam, úgy néztem volna én is Nagyon örülök neki hogy végig tudta csinálni Gratula Brian Másodszor: nem gondoltam volna hogy az oroszok ennyire bénák ilyen téren...
itsjustme
2012. szeptember 22. 18:29
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.22. 18:25)
Na megérkeztem, elnézést a késésért Hát igen jól eláraztottad, aminek én csak nagyon tudok örülni!! Először is: olyan kár hogy én erről lemaradtam, úgy néztem volna én is Nagyon örülök neki hogy végig tudta csinálta Gratula Brian Másodszor: nem gondoltam volna hogy az oroszok ennyire bénák ilyen téren...
Figyelj, ez most lehet, hogy elég gorombán hangzik, de komolyan mondom, nem maradtál le semmiről. Én tiszta ideg voltam az egész livestream alatt, ahogy folyamatosan megszakadt + b*szakodott a hang. :/ De ööö...
- Itt a végén olyan édes. Az a mosoly. Ahh.
Tudtommal ennyi van fent youtube-on belőle. Meg persze az I Know, de azt már egyszer belinkeltem.
Viszont annak én is örülök, hogy végig tudta csinálni. Ezt is, a 16.-ai Szentpétervárit is, a tegnapelőtti Ukrajnát is, és remélhetőleg a mai Fehéroroszországin sem volt semmi gond. Most pedig jelenleg nincsen több dátum, úgyhogy hátha kipiheni magát, és meggyógyul teljesen.
És hát én sem gondoltam volna ezt az oroszokról... :/
Alszi666
2012. szeptember 22. 18:38
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.18. 23:29)
Brian és Bitch és az I Know... A tökéletes párosítás.
Annyira megható ez a felvétel, hát még ha látszana rajta rendesen Brian arca, amikor meglátja a papírokat, na meg a végén...
Meg fogok őrülni, ha ez nem kerül fel normális minőségben. Már nem is akarom az egészet, hogy fent legyen, csak legalább ez az egy szám. Annyira gyönyörű volt. És felvettem, de ahogy rossz volt oroszban valami, nekem csak a Bright Lights-tól van meg, ami persze, hogy 3 számmal az I know után van...
Tényleg telefogom hisztizni a topicot, bocsi...
Számomra az egyik legkedvsebb szám, ez mindig gyönyörű!! Az I Know és az Every you, every me voltak amiket legeslegelőször hallottam a Placeebotól...
itsjustme
2012. szeptember 22. 18:41
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.22. 18:38)
Számomra az egyik legkedvsebb szám, ez mindig gyönyörű!! Az I Know és az Every you, every me voltak amiket legeslegelőször hallottam a Placeebotól...
Igazad van, tényleg mindig gyönyörű.
Nekem ez Every You, Every Me és a The Bitter End voltak az elsők, az I Knowt sajnos elég későn ismertem meg, pedig az egyik leggyönyörűbb számuk az összes közül.
Alszi666
2012. szeptember 22. 18:42
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.20. 22:21)
Úristen, fent van végre.
Istenem, de gyönyörű.
Istenem, de gyönyörű.
Tényleg elég pocsék a minősége a felvételnek Szinte majdnem mindenkinél volt olyan papír amit lengettek, biztos nagyon tetszett Brianéknak.
itsjustme
2012. szeptember 22. 18:42
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.22. 18:41)
Igazad van, tényleg mindig gyönyörű.
Nekem ez Every You, Every Me és a The Bitter End voltak az elsők, az I Knowt sajnos elég későn ismertem meg, pedig az egyik leggyönyörűbb számuk az összes közül.
Egyetértek
itsjustme
2012. szeptember 22. 18:44
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.22. 18:42)
Tényleg elég pocsék a minősége a felvételnek Szinte majdnem mindenkinél volt olyan papír amit lengettek, biztos nagyon tetszett Brianéknak.
Szerintem tetszett neki, azért látszik is rajta, hogy nem hagyta figyelmen kívül. Én személy szerint mondjuk szerintem végigsírtam volna a számot, ha én lettem volna ott, az ő helyében... Ez annyira szép pillanat volt.
Ez lehet az, amiért tényleg megéri ezt csinálni. A sztár élet úgyis csak tönkreteszi mindenki életét, de ha ilyen szeretet kap... kapnak, az csodálatos érzés lehet.
Alszi666
2012. szeptember 22. 18:48
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.22. 18:29)
Figyelj, ez most lehet, hogy elég gorombán hangzik, de komolyan mondom, nem maradtál le semmiről. Én tiszta ideg voltam az egész livestream alatt, ahogy folyamatosan megszakadt + b*szakodott a hang. :/ De ööö...
Tudtommal ennyi van fent youtube-on belőle. Meg persze az I Know, de azt már egyszer belinkeltem.
Viszont annak én is örülök, hogy végig tudta csinálni. Ezt is, a 16.-ai Szentpétervárit is, a tegnapelőtti Ukrajnát is, és remélhetőleg a mai Fehéroroszországin sem volt semmi gond. Most pedig jelenleg nincsen több dátum, úgyhogy hátha kipiheni magát, és meggyógyul teljesen.
Nem veszem annak én is tuti a monitort püföltem volna idegemben, ha folyton szakadozik a felvétel. Hm nem is értem hogy adhatták így le.( na mind egy ) Na ezt a felvételt azért majd megnézem, köszi hogy belinkelted. Örülök ennek a siker sorozatának és hogy nem jött közbe neki semmi, ami miatt ne lépett volna fel. Most legalább pihenhet végre, megérdemli ügyesek voltak!! ( mikor nem azok? )
itsjustme
2012. szeptember 22. 18:53
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.22. 18:44)
Szerintem tetszett neki, azért látszik is rajta, hogy nem hagyta figyelmen kívül. Én személy szerint mondjuk szerintem végigsírtam volna a számot, ha én lettem volna ott, az ő helyében... Ez annyira szép pillanat volt.
Ez lehet az, amiért tényleg megéri ezt csinálni. A sztár élet úgyis csak tönkreteszi mindenki életét, de ha ilyen szeretet kap... kapnak, az csodálatos érzés lehet.
Biztosan meghatotta szerintem is! Fantasztikus érzés lehet nekik hogy ennyi rajongójuk van és ennyi érdeklődő van a zenéjük iránt. Szerintem ez élteti őket, meeg persze hogy zenélhetnek
2012. szeptember 22. 18:53
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.22. 18:48)
Nem veszem annak én is tuti a monitort püföltem volna idegemben, ha folyton szakadozik a felvétel. Hm nem is értem hogy adhatták így le.( na mind egy ) Na ezt a felvételt azért majd megnézem, köszi hogy belinkelted. Örülök ennek a siker sorozatának és hogy nem jött közbe neki semmi, ami miatt ne lépett volna fel. Most legalább pihenhet végre, megérdemli ügyesek voltak!! ( mikor nem azok? )
A monitor püföléséhez már nekem sem sok hiányzott, elhiheted. Mondjuk én helyette csak folyamatosan káromkodtam, meg csapodtam.
És ugyan már, nincs mit köszönni, se ezeken, se a képeken.
És én is örülök neki, remélem, most pihennek egy darabig, nem lesz az, mint 2009-2010-ben (most nem tudom pontosan, mikor is volt), hogy hónapokig mellhártya-gyulladása volt, mert nem tudta magát kipihenni... :/
Úúú amúgy, elkezdtem írni egy Brianes novellát, majd érdekel?
Alszi666
2012. szeptember 22. 18:59
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.09.22. 18:53)
A monitor püföléséhez már nekem sem sok hiányzott, elhiheted. Mondjuk én helyette csak folyamatosan káromkodtam, meg csapodtam.
És én is örülök neki, remélem, most pihennek egy darabig, nem lesz az, mint 2009-2010-ben (most nem tudom pontosan, mikor is volt), hogy hónapokig mellhártya-gyulladása volt, mert nem tudta magát kipihenni... :/
Eltudlak képzelni hogy felidgesített téged az oroszok... Hát nagyon nem kéne hogy megint megtörténjen, első az egészség!! Naná hogy érdekel!!! Kíváncsian várom! Én amúgy is szeretek olvasni, de csak olyat ami érdekel is és ez nagyon is érdekelne
itsjustme
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.