Idézet (itsjustme @ 2013.01.04. 23:05)
Soulmates never Die 2003. franciaországi.
és igaz, akkor épp Infra-red volt, ami rohadt jó volt. amiket a végén kiénekelt. ah. el sem bírom képzelni, az milyen jó lehetett élőben.
és pontosan. barátom is meg több ismerősöm is folyton csak izél, hogy neki szar hangja van, merthogy orrból van, fursa, nőies. én csak nézek, hogy mégis mi a... khm, miről beszélnek. Brian hangja különleges, egyedi és utánozhatatlan. nem pedig szar. van különbség, akkor hordja le szerintem bárki, ha csak hasonlót is tud csinálni. :/
ő igazi zenész, neki arról szól, hogy zenéljen, nem a sikerről, hogy aztán a szar felvételekkel learassa a koncerteken is a babérokat, elhitesse mindenkivel, hogy milyen jó. ő kiáll betegen is, nem érdekli, ha csúszik a hangja, rekedt vagy épp kicsit hamis, csak az, hogy ő énekeljen. példát vehetnének inkább róla. ://
és igaz, akkor épp Infra-red volt, ami rohadt jó volt. amiket a végén kiénekelt. ah. el sem bírom képzelni, az milyen jó lehetett élőben.
és pontosan. barátom is meg több ismerősöm is folyton csak izél, hogy neki szar hangja van, merthogy orrból van, fursa, nőies. én csak nézek, hogy mégis mi a... khm, miről beszélnek. Brian hangja különleges, egyedi és utánozhatatlan. nem pedig szar. van különbség, akkor hordja le szerintem bárki, ha csak hasonlót is tud csinálni. :/
ő igazi zenész, neki arról szól, hogy zenéljen, nem a sikerről, hogy aztán a szar felvételekkel learassa a koncerteken is a babérokat, elhitesse mindenkivel, hogy milyen jó. ő kiáll betegen is, nem érdekli, ha csúszik a hangja, rekedt vagy épp kicsit hamis, csak az, hogy ő énekeljen. példát vehetnének inkább róla. ://
Áh elképesztő volt élőben, sőt több... Nőies hangja??WTF?? Szerintem nagyon jó énekes, jó persze mindenkinek saját ízlése mi jön be neki, de akkor sem kéne fikázni ha nem tetszik neki. Nekem pontosan azért tetszett meg a Placebo zenéje még anno mert annyira különleges és egyedi hangja van Briannek és maga a zene is utánozhatatlan. De ugyan így vagyok Ville Valo hangjával is meg egy jó pár más előadóval, és Brian a Placeboval nagyon is Toplistásak.
Csak nem ez az.. Sort kell keríteni a megnézésére
Fúú ennek is ígéretes a Setlistje:
1. Bullet Proof
2. Allergic
3. Every You Every Me
4. Bionic
5. Protect Me
6. Plasticine
7. Bitter End
8. Soul Mates
9. Black Eyed
10. I'll Be Yours
11. Special Needs
12. English Summer Rain
14. Without You I'm Nothing
15. This Picture
16. Special K
17. Taste In Men
18. Slave To The Wage
19. Peeping Tom
20. Pure Morning
21. Centerfolds
22. Where Is My Mind ? (Feat Frank Black)