Idézet (bakocsenge @ 2013.01.28. 17:55)
Pont tegnap néztem, hogy mennyire el van hanyagolva, nagyon örülök, hogy a tiéd lett!!
Hát az okokat elmesélhetem: Brian delejes személyiség, kétségtelenül nagyon intelligens és SZABAD!!! Igazi, klasszikus értelembe vett művész. Nincs behatárolva nem, származás és hovatartozás terén sem. Korlátolt világban élek, sok szűk látókörű, tömegember között. Nem akarok ilyen lenni... És nem tagadhatom, hogy tini vagyok, aki szeret játszani a határokkal és önmagával. Valahogy így fogalmaztam meg magamnak: szeretnék nőies lenni férfiingben is, és szeretnék kicsit férfias és szabad lenni nagyestélyiben. Brian a kettőséget szimbolizálja nekem, a szabadságot... Eszméletlen ember és alkotó!!
Hát az okokat elmesélhetem: Brian delejes személyiség, kétségtelenül nagyon intelligens és SZABAD!!! Igazi, klasszikus értelembe vett művész. Nincs behatárolva nem, származás és hovatartozás terén sem. Korlátolt világban élek, sok szűk látókörű, tömegember között. Nem akarok ilyen lenni... És nem tagadhatom, hogy tini vagyok, aki szeret játszani a határokkal és önmagával. Valahogy így fogalmaztam meg magamnak: szeretnék nőies lenni férfiingben is, és szeretnék kicsit férfias és szabad lenni nagyestélyiben. Brian a kettőséget szimbolizálja nekem, a szabadságot... Eszméletlen ember és alkotó!!
remélem, az én lapomon nem fogsz olyat látni, hogy elhanyagolt lenne.
ah, mintha az én érzéseimet írtad volna le.
bár nekem Brian valamilyen szinten olyan, mintha én lennék. azaz nem... inkább én vagyok olyan, mintha ő lennék egy kicsit. vagy... áh, basszus de zavaros. engem szerintem az is köt már annyira hozzá, hogy mennyire is hasonlítunk. hiszen régebben is rajongtam érte, de akkor megszűnt egy időre... megváltoztam, "felnőttem", azóta viszont csak ő van az életemben, és észrevettem, hogy bár más országban és más körülmények között, de általánosságban ugyanolyanok vagyunk. egyezik a szemléletünk, a dolgokhoz való hozzáállásunk, valamilyen szinten az élettörténetünk. olyan abszurd és mégis igaz...
na ez tuti teljesen értelmetlen összevisszaság lett. én sem értem teljesen, így nehéz kifejezni.