Starity

Placebo

100 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. május 05. 16:06 #901
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
Idézet (itsjustme @ 2013.05.05. 15:58)
áh, ha világcsavargó lennék, bejárnám Európát. bááár... Angliából kocsikázok Olaszba is, meg onnan hazafelé is, úgyhogy azt hiszem, lesz mögöttem pár ország a végére. meghajolo.gif remélem Brüsszelben valahogy sikerül megállni. kíváncsi vagyok a helyre, ahol Brian született. unsure.gif
szerencsére tényleg esélyes hogy jöjjenek. érthetetlen módon Brian állítólag szeret itt lenni. csak basszus 15-20.000-ret összeszedni jegyre. főleg egy ilyen nyár után... meg még felutazni Pestre. jöhetnének már Miskolcra vagy Debrecenbe...  bár nem tudom, neked az mennyire lenne szerencsésebb... unsure.gif

Brüsszel már önmagában is érdekes egy ország, legalábbis szerintem elég sok látványossággal bír a hely.
Hát igen.. Tudom miről beszélsz rolleyes.gif (én idén 5 fesztiválra megyek, ami hát ja...) Bár valahogyan összekaparnám arra is a pénzt laugh.gif Hm... Miskolcon még ugyse voltam sose rolleyes.gif de ugyis Pestre jönnének csak el
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. május 05. 16:08 #902
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.05. 16:03)
igen, elég "züllött". nem tudom, mennyire figyelted a szövegét. a lényeg annyi, hogy a sztori mesélője - Brian? - együtt volt egy f*szival (ebbe mi a trágár?!), aki nem igazán bírta a humorérzékét, és elkezdtek eltávolodni egymástól, aztán a felesége elcsábította, ezután pedig beleszeretett a lányába...  van benne egy "aztán egy nap véletlenül kasztráltam a díjnyertes uszkárját egy elektromos konzervnyitóval sor" ezen már fetrengve visongtam körülbeül. érdekes szövege van. biggrin.gifD

Nee!! _nevet.gif rohog.gif Ez lenyűgőző!!! Hogy lehetséges az hogy valakinek ilyen szöveg patanjon ki a fejéből??? Zseni biggrin.gif
2013. május 05. 16:10 #903
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.05. 16:06)
Brüsszel már önmagában is érdekes egy ország, legalábbis szerintem elég sok látványossággal bír a hely.
Hát igen.. Tudom miről beszélsz rolleyes.gif (én idén 5 fesztiválra megyek, ami hát ja...) Bár valahogyan összekaparnám arra is a pénzt laugh.gif Hm... Miskolcon még ugyse voltam sose rolleyes.gif de ugyis Pestre jönnének csak el

Brüsszel a város, Belgium az ország. laugh.gif de amúgy igen, ahogy nézegettem róla képeket gyönyörű. smileeee.gif
öt fesztivál? ohmy.gif hűhaaa. ohmy.gif majd mindenképp kérek beszámolót. wink.gif gondolom az egyik a Sziget. mikre mész még? smileeee.gif
igen, sajnos valószínű. sad.gif ez van, a lényeg, hogy jönnek. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Alszi666
2013. május 05. 16:16 #904
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.04.24. 16:55)
megfogadtam, hogy amíg nem érsz vissza, már nem írok ide. de nekem ez nem megy. unsure.gif 
végre ismét felkerült ez a videó: 

annyira csodálatos így élőben, nem igaz, hogy ezt is alig-alig játszották, sőt, talán csak itt. Franciaország természetesen... unsure.gif dry.gif 
ráadásul ma sikerült belefutnom egy 20th Century Boy-ba is. 2000. heart.gif

azt hiszem, mostantól ez a két videó lesz egy darabig a válasz a "miért szeretem Briant" kezdetű kérdésekre. wub.gif  meghajolo.gif

A másodikat ismerem, nagyon jó felvétel thumbsup.gif
Az első az hatalmas, persze hogy a franciáknál játszanak mindent el dry.gif Ott a legelején Steve feje rohog.gif biggrin.gif nagyon nagy ez a "boldogface" olyan vicces mosolyra csalt rendesen biggrin.gif
2013. május 05. 16:16 #905
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
"In 20 days, the British band is about to announce details of the release of the seventh album..."
ajj, akkor mégsem huszadikán jelenik meg, akkor még csak elmondanak egy-két dolgot az új lemezről? sad.gif(( be fogok kattanni... unsure.gif
2013. május 05. 16:25 #906
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.05. 16:10)
Brüsszel a város, Belgium az ország. laugh.gif de amúgy igen, ahogy nézegettem róla képeket gyönyörű. smileeee.gif
öt fesztivál? ohmy.gif hűhaaa. ohmy.gif majd mindenképp kérek beszámolót. wink.gif gondolom az egyik a Sziget. mikre mész még? smileeee.gif
igen, sajnos valószínű. sad.gif ez van, a lényeg, hogy jönnek. smileeee.gif

Óóóh... rohog.gif ja bocs igen, igazad van laugh.gif most picit beégtem rohog.gif Mindig is s*ar voltam föciből,na de ennyire, ez gáz volt... biggrin.gif Mi még egyszer töriből néztünk Brüsszelről egy afféle doku filmet, ami meglepően érdekes volt, ahhoz képest hogy ez azon az órán lett levetítve.
Szigetre nem megyek, eddig egyik fellépő sem hozott lázba... (max. Enter Shikarira meg Hadouken miatt mennék ki, azt is csak mert egy napon lenne) Na de az már más lenne ha a System of a down vagy egy Artic Monkeys jönne...
Időrendi sorrendbe: Pannónia fesztivál (PAFE), NovaRock, Rockmaraton, Voltra és FEZENre smileeee.gif
Úgy érzem lesz miről beszámolnunk egymásnak a nyárról... wink.gif
2013. május 05. 16:26 #907
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.05. 16:16)
"In 20 days, the British band is about to announce details of the release of the seventh album..."
ajj, akkor mégsem huszadikán jelenik meg, akkor még csak elmondanak egy-két dolgot az új lemezről? sad.gif(( be fogok kattanni... unsure.gif

Ahj ne én meg már azt hittem hogy az a vissza számlálás az album jöveteléről szól.. sad.gif
2013. május 05. 16:33 #908
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.05. 16:25)
Óóóh... rohog.gif ja bocs igen, igazad van laugh.gif most picit beégtem rohog.gif Mindig is s*ar voltam föciből,na de ennyire, ez gáz volt... biggrin.gif Mi még egyszer töriből néztünk Brüsszelről egy afféle doku filmet, ami meglepően érdekes volt, ahhoz képest hogy ez azon az órán lett levetítve.
Szigetre nem megyek, eddig egyik fellépő sem hozott lázba... (max. Enter Shikarira meg Hadouken miatt mennék ki, azt is csak mert egy napon lenne) Na de az már más lenne ha a System of a down vagy egy Artic Monkeys  jönne...
Időrendi sorrendbe: Pannónia fesztivál (PAFE), NovaRock, Rockmaraton, Voltra és FEZENre  smileeee.gif 
Úgy érzem lesz miről beszámolnunk egymásnak a nyárról... wink.gif

haha, ez mindenkivel megesik. biggrin.gif
töriből? aaww, mi is nézhetnénk, de nekünk ilyen persze nincs. föcin filmezgetünk de ott meg magyarország, meg világörökség meg mittudomén. semmi, ami lekötne. érdekelne mondjuk London - hát persze, hogy tök kihagytuk. smileeee.gif bezzeg Kínát hétszer megnéztük...
úúú, kíváncsian várom a beszámolókat. meg képeket. *-*
2013. május 05. 16:35 #909
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.05. 16:26)
Ahj ne én meg már azt hittem hogy az a vissza számlálás az album jöveteléről szól.. sad.gif

én is, de most találtam egy francia cikk fordítását, ahol meg ezt írták. sad.gif pedig már úgy beleéltem magam, már rendesen vártam a huszadikát, pedig másnap érettségizek, pff. már minden feszültségem elmúlt, csak arra tudtam gondolni, hogy áááá, Briaan. wub.gif erre... sad.gif elvonási tüneteim vannak, nem bírom már az új lemez nélkül. oké, ha ennyit dolgoznak rajta, biztos jó lesz, de ne húzzák már tovább. sad.gif
2013. május 10. 18:20 #910
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

mit nem adnék egy koncertért, amin ennyit beszél. heart.gif
"i think we have a homophobic piano." _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2013. május 11. 20:13 #911
Alszi666
Alszi666
HIMster

Nézegettem pár régebbi felvételt és mostanában a Plasticine nagyon megfogott wub.gif Nem is igazán tudom miért de ez a rész annyira tetszik: (igaz csak ezt a fordítást találtam)

The only thing you can rely on
Is that you can't rely on anything

Az egyetlen amitől függsz
Az hogy nem függhetsz semmitől

De lehet inkább valami olyasmit jelent hogy egyedül csak magamra számíthatok, vagy lehet nem?
2013. május 11. 20:17 #912
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.05. 16:35)
én is, de most találtam egy francia cikk fordítását, ahol meg ezt írták. sad.gif pedig már úgy beleéltem magam, már rendesen vártam a huszadikát, pedig másnap érettségizek, pff. már minden feszültségem elmúlt, csak arra tudtam gondolni, hogy áááá, Briaan. wub.gif erre... sad.gif elvonási tüneteim vannak, nem bírom már az új lemez nélkül. oké, ha ennyit dolgoznak rajta, biztos jó lesz, de ne húzzák már tovább. sad.gif

Tényleg amúgy hogy sikerült az írásbeli? smileeee.gif
Engem is nagyon csigáz a dolog hogy még is mikorra jön ki, de valamivel enyhiti az elvonási tüneteket a HIM új albuma, na de akkor is... A B3 túl jó lett szerintem biggrin.gif és úgy vagyok vele hogy akkor milyen lesz az album ha ez ennyire megnyert?? Valóban kissé elhúzzák, de hát ők tudják mit csinálnak és az csak jó lehet laugh.gif
2013. május 11. 20:20 #913
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.11. 20:13)

Nézegettem pár régebbi felvételt és mostanában a Plasticine nagyon megfogott wub.gif Nem is igazán tudom miért de ez a rész annyira tetszik: (igaz csak ezt a fordítást találtam) 

The only thing you can rely on
Is that you can't rely on anything

Az egyetlen amitől függsz
Az hogy nem függhetsz semmitől
De lehet inkább valami olyasmit jelent hogy egyedül csak magamra számíthatok, vagy lehet nem?

ah, imádom ezt a számot! bár melyiket nem? rohog.gif nem is tudom, még sosem gondolkoztam, hogy miféle értelme is lehet ennek a résznek. szóval én is így fordítanám, de nem tudom, hogy ez épp mennyire kicsavart és elvont - Brian szövegeit ismerve biztos több van mögötte.
a legjobb rész szerintem viszont a dont forget to be the way you are belőle. heart.gif
2013. május 11. 20:24 #914
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.11. 20:17)
Tényleg amúgy hogy sikerült az írásbeli? smileeee.gif 
Engem  is nagyon csigáz a dolog hogy még is mikorra jön ki, de valamivel enyhiti az elvonási tüneteket a HIM új albuma, na de akkor is... A B3 túl jó lett szerintem biggrin.gif és úgy vagyok vele hogy akkor milyen lesz  az album ha ez ennyire megnyert?? Valóban kissé elhúzzák, de hát ők tudják mit csinálnak és az csak jó lehet laugh.gif

szerencsére még csak előrehozottat csinálok, az pedig csak 21-én lesz. de ahogy néztem, mik voltak, szerintem az angolon és a magyaron kívül mindenen megbuktam volna, úgyhogy nem is bánom. rohog.gif
ah, a HIM új albuma isteni lett. végre ők is visszatértek a régi önmagukhoz, legalábbis szerintem eléggé Dark Light / Venus Doom beütése van. remélem Brianék is visszatérnek valahová a Black Market Music és a Sleeping With Ghost környékére. heart.gif
amúgy igen, a B3 meglepően jó lett. a BFTS után féltem, hogy el fognak poposodni, az nekem túl pozitív, túlságosan amerikai volt, annak ellenére, hogy vannak rajta jó számok. ez EP hangzásvilága viszont hasonlít a régebbiekre, úgyhogy áh. nagyon be vagyok zsongva, nem bírok várni, tudni akarom, ők is ilyen sikeresen térnek-e vissza.
2013. május 11. 20:24 #915
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.10. 18:20)

mit nem adnék egy koncertért, amin ennyit beszél. heart.gif
"i think we have a homophobic piano." _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

rohog.gif Az ilyen néha megesik... biggrin.gif
Ah Stef is heart.gif
Imádnivaló itt Brian hangaja, magával sodor
2013. május 11. 20:29 #916
Alszi666
Alszi666
HIMster

Nagyon vadulós ez a koncert felvétel, jó pörgős kezdés biggrin.gif
2013. május 11. 20:33 #917
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.11. 20:20)
ah, imádom ezt a számot! bár melyiket nem? rohog.gif nem is tudom, még sosem gondolkoztam, hogy miféle értelme is lehet ennek a résznek. szóval én is így fordítanám, de nem tudom, hogy ez épp mennyire kicsavart és elvont - Brian szövegeit ismerve biztos több van mögötte. 
a legjobb rész szerintem viszont a dont forget to be the way you are belőle. heart.gif

Igen a legjobb része tényleg az mindig skandálom is, bárhhol vagyok.
2013. május 11. 20:34 #918
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.11. 20:29)

Nagyon vadulós ez  a koncert felvétel, jó pörgős kezdés biggrin.gif

ah, Bulletproof. ez a tizenhét év alatti legjobb intro. ekkoriban voltak a legjobbak. be kell ismerni, Helena jó hatással volt Brianre, ekkoriban írta a legjobb szövegekei nagyrészét, amit meg a bandával együtt csináltak. tökéletes volt. wub.gif
2013. május 11. 20:40 #919
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.11. 20:24)
szerencsére még csak előrehozottat csinálok, az pedig csak 21-én lesz. de ahogy néztem, mik voltak, szerintem az angolon és a magyaron kívül mindenen megbuktam volna, úgyhogy nem is bánom. rohog.gif 
ah, a HIM új albuma isteni lett. végre ők is visszatértek a régi önmagukhoz, legalábbis szerintem eléggé Dark Light / Venus Doom beütése van. remélem Brianék is visszatérnek valahová a Black Market Music és a Sleeping With Ghost környékére. heart.gif
amúgy igen, a B3 meglepően jó lett. a BFTS után féltem, hogy el fognak poposodni, az nekem túl pozitív, túlságosan amerikai volt, annak ellenére, hogy vannak rajta jó számok. ez EP hangzásvilága viszont hasonlít a régebbiekre, úgyhogy áh. nagyon be vagyok zsongva, nem bírok várni, tudni akarom, ők is ilyen sikeresen térnek-e vissza.

Akkor majd sok sikert!! Jaj halllottam a töri nagyon durva volt, álltólag totál értelmetlen lett.
Ne is mond alig várom a HIM koncertet ettől a fantasztikus album után w00t.gif Jó kis anyag lett az biztos örülök hogy így tértek vissza és tényleg ilyen beütése van, jó hogy vissza tértek mert a SCRWORKS nem a kedvencem, mint a Placebonál a BFTS sem és remélem hogy ők is a B3 után egy remek korongot dobnak a piacra biggrin.gif Jó lenne ha nem amcsisodnának el...
2013. május 11. 20:46 #920
Alszi666
Alszi666
HIMster

Nekem is kell egy olyan laszti!! biggrin.gif Steven a végén milyen agresszívan dobol laugh.gif
Óh mennem kell, de a legvégére ezt a dalt küldöm ide wink.gif
100 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok