Idézet (itsjustme @ 2013.05.05. 15:58)
áh, ha világcsavargó lennék, bejárnám Európát. bááár... Angliából kocsikázok Olaszba is, meg onnan hazafelé is, úgyhogy azt hiszem, lesz mögöttem pár ország a végére. remélem Brüsszelben valahogy sikerül megállni. kíváncsi vagyok a helyre, ahol Brian született.
szerencsére tényleg esélyes hogy jöjjenek. érthetetlen módon Brian állítólag szeret itt lenni. csak basszus 15-20.000-ret összeszedni jegyre. főleg egy ilyen nyár után... meg még felutazni Pestre. jöhetnének már Miskolcra vagy Debrecenbe... bár nem tudom, neked az mennyire lenne szerencsésebb...
szerencsére tényleg esélyes hogy jöjjenek. érthetetlen módon Brian állítólag szeret itt lenni. csak basszus 15-20.000-ret összeszedni jegyre. főleg egy ilyen nyár után... meg még felutazni Pestre. jöhetnének már Miskolcra vagy Debrecenbe... bár nem tudom, neked az mennyire lenne szerencsésebb...
Brüsszel már önmagában is érdekes egy ország, legalábbis szerintem elég sok látványossággal bír a hely.
Hát igen.. Tudom miről beszélsz (én idén 5 fesztiválra megyek, ami hát ja...) Bár valahogyan összekaparnám arra is a pénzt Hm... Miskolcon még ugyse voltam sose de ugyis Pestre jönnének csak el