Idézet (itsjustme @ 2013.09.10. 19:09)
volt tumblr-ön egy posztom, mivel mindenki hisztizett a kiszivárgás miatt. na, ennek a kiírása után nem sokkal jöttek az üzenetek, hogy mekkora egy szar vagyok, mert támogatom a kiszivárgott verzió letöltését, meg hogy egyáltalán azt hallgatom, hogy inkább ölném meg magam ahelyett, hogy ezt hangoztatom, satöbbi. szívesen megkérdeztem volna, hogy szerintük Brian mit szólna ahhoz, hogy épp az egyik rajongóját fenyegetik és támadják ilyen módon, de sajnos mindenki élt az anonimitással, úgyhogy erre nem volt lehetőségem.
de gondolom, az azért nincs olyan sok. ah, ma kilenc órám volt. angol fakt. néha kezdem úgy érezni, hogy életem legrosszabb döntése volt, hogy az angol ilyen hatalmas és fontos része lett az életemnek... remélem legalább ha egyszer találkozunk, Brian rendesen megfogja érteni, miről akarok beszélni - és én is azt, mit válaszol.
de gondolom, az azért nincs olyan sok. ah, ma kilenc órám volt. angol fakt. néha kezdem úgy érezni, hogy életem legrosszabb döntése volt, hogy az angol ilyen hatalmas és fontos része lett az életemnek... remélem legalább ha egyszer találkozunk, Brian rendesen megfogja érteni, miről akarok beszélni - és én is azt, mit válaszol.
Ennyi gyakorlás után meg fogja hidd el.
A sok gyökérrel meg ne foglalkozz. Te igazi rajongó vagy.