Starity

A Placebo különleges meglepetéssel készül

2013. szeptember 03. 15:03   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig van hátra pár nap a Placebo visszatérő albumának megjelenéséig, így a zenekar elérkezettnek látta az idejét a különleges ajándékuk bemutatására.

hirdetés
A Placebo különleges meglepetéssel készül

Az együttes már napokkal ezelőtt lecserélte a hivatalos Facebook-profiljukon a borítóképet, ami a lemezük megjelenésének napjára egy Loud Like Love TV feliratú eseményt hirdet, majd egyik állapotfrissítésükben arról érdeklődtek, ha lehetséges lenne, mit kérdeznének meg a zenekartól, azonban eddig csak a találgatások folytak arról, mit is tervezhetnek.

Egészen a mai napig, hiszen a hivatalos weboldaluk legfrissebb híre a Loud Like Love TV-bejelentéséről szól. Ez egy különleges, egyetlen napos esemény, amikor az egész világon élőben sugározzák a 90 perces exkluzív műsorukat a hivatalos YouTube-profiljukon keresztül. Az esemény ízelítőjeként egy rövid videót is feltöltöttek a csatornájukra, ahol Brian Molko megosztja rajongóival, mi is várható az estére – ami alatt például egy rövidebb koncertet adnak az új lemez dalaiból, valamint kisebb beszélgetést folytatnak a lemez producerével és a legelső videoklipjük rendezőjével is,

Betekintést nyerhetünk a stúdiós, illetve a színfalak mögötti pillanataikba is, ráadásul a tizennyolcadik életévüket betöltött, megfelelő angoltudással rendelkező rajongók feltölthetik YouTube-ra a saját kisfilmjüket, amiben megérdeklődik a zenekartól azt, amire mindig is keresték a választ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek