Valaki tudja ki õ?
2006. december 18. 13:16
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(Adryen @ 2006. December 18. - 14:07)
www.levaiadrienn.tvn.hu -n vannak képeim. Ennyit tudok tenni az ügy érdekében :-)
az oldal nem talalhato...
2007. január 07. 23:11
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Idézet(Adryen @ 2007. January 7. - 19:37)
na jó megerõltettem magam

Na látod erre az oldalra ilyen fotókat várunk. Meztelen képekre ott a MM, és a macskás oldal, mi a szép, nagy felbontású képeket várjuk ide.
JA és hadd üdvözöljelek a fórumon, mert mint láttam még senki nem tette meg (legalábbis ebben a topicban).
2007. január 11. 09:46
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Ez a beszéd... jöhet még ilyen bõven. Én legalábbis szívesen venném...
Köszi szépen!
Azt azért hadd kérdezzem meg. Ezek szép képek nagyon. De nincs esetleg saját készítésû? Úgy értem, ami nem photoshoot, hanem ami megmutatja milyen vagy a hétköznapokon.
Köszi szépen!
Azt azért hadd kérdezzem meg. Ezek szép képek nagyon. De nincs esetleg saját készítésû? Úgy értem, ami nem photoshoot, hanem ami megmutatja milyen vagy a hétköznapokon.
2007. január 11. 09:58
|
|
Adryenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.13. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 21488 offline
|
Idézet(zero_cool51 @ 2007. January 11. - 09:46)
Ez a beszéd... jöhet még ilyen bõven. Én legalábbis szívesen venném...
Köszi szépen!
Köszi szépen!
De vannak nyaralós meg önmagamat tükörbõl fotózós képeim, megkeresem õket ha gondolod
2007. január 11. 10:07
|
|
zero_cool51 |
|
Igen, annak nagyon örülnék...
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: