Ed Westwick szerelmes Leighton Meesterbe
2012. január 14. 20:11
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Annyira kár, hogy tisztán látszott, hogy csak viccelt... pedig tökéletes pár lennének. A félévadzáró után nekem még az is bizonytalan volt, hogy egyátalán lesz-e esküvő. De aztán persze megtudtam, hogy az lesz a 100. részben stb. Én még mindig hiszek Chuck & Blair párosban, nagyon remélem, hogy végén tényleg összejönnek. Vagy haljon meg az egyik.
Annyira furcsa Ed beszéde. Leighton-nak még az énekhangját is bárhol felismerem a sorozat miatt, de Edét nem ismertem fel most. A GG-ben úgy megszoktam az amerikai akcentust, most nagyon furcsa ez az angol, alig értem. Persze az is lehet a baj, hogy a riporter szinte szóhoz sem hagyja jutni.
Annyira furcsa Ed beszéde. Leighton-nak még az énekhangját is bárhol felismerem a sorozat miatt, de Edét nem ismertem fel most. A GG-ben úgy megszoktam az amerikai akcentust, most nagyon furcsa ez az angol, alig értem. Persze az is lehet a baj, hogy a riporter szinte szóhoz sem hagyja jutni.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2012. január 14. 20:38
Úristen még a saját "kapcsolatomnak" nem örülnék annyira mint h ők ketten összejöjjeneke a való életben! Egyszerűen áááh♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ De sajnos nem hiszem h megvalósul az álmom:P
2012. január 14. 20:43
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline |
tökéletesek lennének!
2012. január 14. 20:43
Ohh , ez aztán nem semmi , hogy így bevalja a nyilvánosság előtt. Amúgy , szerintem biztos beszéltek erről Leighton-nal , hiszen azért durva lenne ha csak így bemondaná a közönségnek Amúgy , aranyosak lennének együtt, jó lenne ha alakulna valami köztük .
2012. január 14. 21:11
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Úriten, Úristen! Remélem összejönnek. Álompár.
2012. január 14. 21:22
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
remélem összejönnek,mert nagyon szép pár lennének!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.