Egy egészségügyi szervezet eléggé kiakadt Madonna új albumának a címén, ezért ellenkampányba kezdtek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna drogot népszerűsít?
2012. január 14. 19:18
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1642 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Érdekes..de az N betű..tehát
2012. január 14. 19:22
Bár nem szeretem Mady-t, de most kivételesen megvédem. Ez a neve rövidítése basszus! Amúgy ezen a képen...olyan fiatal...
2012. január 14. 19:37
Én inkább "kreatív" albumcímnek nevezném. Madge soha, semmit nem bíz a véletlenre.
Szerintem ez hülyeség. Ez csak a neve rövidétése, szerintem semmi köze a drogokhoz!
Azt hittem, h ezen a képen Barbee van
De, Mady nagyon szép mrajta (és fiatal)
De, Mady nagyon szép mrajta (és fiatal)
2012. január 14. 20:38
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem tom. én nem bírom a csajt. de nem is érdekel ez az egész. ha bár nem hiszem hogy ilyet tenne 50 éves csak nem ilyen naív
2012. január 14. 20:39
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jah am. nagyon durván meg van photoshopolva ez a kép, amugy teli van már ráncal... :S
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 14. 20:40
Idézet (Maja Cyrus @ 2012.01.14. 20:39)
jah am. nagyon durván meg van photoshopolva ez a kép, amugy teli van már ráncal... :S
Ez nem photoshop hanem egy régi kép amikor még fitalabb volt...
2012. január 14. 21:21
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12647 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ekkora hülyeséget, hasonlít? És? Belemagyaráznak valamit ami nincs is. Ilyen alapon Kovács 'Kokó' István ellen is tüntessünk bazzeg?
1 felhasználónak tetszik:
Horgi
2012. január 14. 21:53
Az ilyen szervezetek annyira szánalmasak hogy a kákán is a csomót keresik...
Egyébként az utolsó mondat: igen, valóban az ő koncertjei fergetegesek, végigugrálja meg táncolja, nem úgy mint egy-két semmirekellő hogy elmegy tátogni meg áll a színpadon és semmit nem csinál. No de a mai világban már a színvonalra nem sok kereslet van...
Egyébként az utolsó mondat: igen, valóban az ő koncertjei fergetegesek, végigugrálja meg táncolja, nem úgy mint egy-két semmirekellő hogy elmegy tátogni meg áll a színpadon és semmit nem csinál. No de a mai világban már a színvonalra nem sok kereslet van...
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Kb. 20 év van kettejük közt.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.