Holliday Grainger és Daniel Radcliffe prezentálta január 17-én az esélyesek névsorát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bejelentették a BAFTA jelöltjeit
2012. január 18. 20:35
![]() |
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 ![]() |
Gary Oldman-nek kell nyerni! Nem vitás... A többit meg nagyjából le is sz*rom xD

2012. január 18. 20:47
![]() |
susurrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 5159 Azonosító: 22484 ![]() |
Gratula mindenkinek!
Különösen örülök a TTSS 11 db jelölésének, szerintem mesteri film, Gary Oldman pedig újra bizonyítja, hogy zseni!
Pláne, hogy a többi 4 ugyanebben a kategóriában már szinte biztos Oscar-jelölt. Míg Gary sajnos nem...

Különösen örülök a TTSS 11 db jelölésének, szerintem mesteri film, Gary Oldman pedig újra bizonyítja, hogy zseni!

Idézet (brigi92fcb @ 2012.01.18. 20:35)
Gary Oldman-nek kell nyerni! Nem vitás...
Pláne, hogy a többi 4 ugyanebben a kategóriában már szinte biztos Oscar-jelölt. Míg Gary sajnos nem...

2012. január 18. 20:56
![]() |
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 ![]() |
Chris Hemsworth és Eddie Redmayne !!! <3<3<3 Hajrá Fiúk!
2012. január 18. 21:09
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Tegnap reggel után, nyugodtabb lelki állapottal jó volt újra nézni a jelölteket. Nagyon örülök Gary és a TTSS jelölésének én is. Szurkolok neki nagyon! Na meg persze a HP befejező részének is, de ahogy jó párszor említettem már, igencsak lealacsonyítóan bántak az egész szériával. Alan Rickman nem jelölését sosem fogom megbocsátani a díjátadósoknak, ez egy örök seb a szívemen.
Ahogy gondolkodtam, úgy jutott eszembe az is, hogy az Avatart is csak a bóvli kategóriákban díjazták, komolyabbat nem kapott. Úgy érzem, hogy a filmesek még nem állnak készen a fantasy-t befogadni, mint ami egy jó dolog, hanem csak egy bizonyos hype-nak gondolják...

2012. január 18. 21:10
![]() |
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 ![]() |
Hát igazából nekem mindegy kik nyernek.

2012. január 18. 21:18
Idézet (CandUs @ 2012.01.18. 21:09)
Tegnap reggel után, nyugodtabb lelki állapottal jó volt újra nézni a jelölteket. Nagyon örülök Gary és a TTSS jelölésének én is. Szurkolok neki nagyon! Na meg persze a HP befejező részének is, de ahogy jó párszor említettem már, igencsak lealacsonyítóan bántak az egész szériával. Alan Rickman nem jelölését sosem fogom megbocsátani a díjátadósoknak, ez egy örök seb a szívemen.
Ahogy gondolkodtam, úgy jutott eszembe az is, hogy az Avatart is csak a bóvli kategóriákban díjazták, komolyabbat nem kapott. Úgy érzem, hogy a filmesek még nem állnak készen a fantasy-t befogadni, mint ami egy jó dolog, hanem csak egy bizonyos hype-nak gondolják... 

Talán azért, mert az Avatar egy Pocahontas remake volt 3D változatban. Szép, látványos film volt, de azokat a mondanivalókat már 100 filmben is elsütötték, amit az Avatar közvetített. Rickman-t pedig magam sem értem, hogy miért mellőzik.

2012. január 18. 21:26
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Idézet (Norah @ 2012.01.18. 21:18)
Talán azért, mert az Avatar egy Pocahontas remake volt 3D változatban. Szép, látványos film volt, de azokat a mondanivalókat már 100 filmben is elsütötték, amit az Avatar közvetített. Rickman-t pedig magam sem értem, hogy miért mellőzik. 

Jó, persze, igazad van az Avatar-t illetően, anyám is hasonlót mondott, miután megnézte a filmet. (nagy nehezen kibírt 3 órát). Mondjuk jó volt az Avatar, de engem annyira nem fogott meg, hogy még egyszer megnézzem :S
Kapcsolódó sztárok

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.