A Coldplay Rihannával lép fel az idei Grammyn
2012. január 22. 12:53
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Ez érdekes egyik sem a szívem csücske, a Coldplay főleg nem... hát remélem az eredmény felülmúlja azt, amire számítok xD
2012. január 22. 18:36
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
már nagyon-nagyon várom
2012. január 22. 22:06
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Na, kíváncsi vagyok. Már várom a gálát.
2012. január 22. 22:12
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.01.21. 22:19)
a coldplay nyilvánvalóan azért csinálta ezt a közös dalt rihannával, mert önmagukban egyáltalán nem érdeklik az embereket... a rihannával közös duett talán hozzájárul, hogy egy kicsit népszerűbb korszakuk legyen, de ez nem tart sokáig. alapvetően ritkaunalmas zenét játszanak, egyik végletből a másikba esnek: vagy rohadtul semmilyen lesz a daluk, vagy pedig már iszonyat SOK, mint pl. az every teardrop is a waterfall, ami szintén a "gyúrjunk egybe mindent, csak jó lesz"-elvre épül, ám a kellő hatást nem érte el, épp ellenkezőleg... nem is értem, mire számítottak.
a coldplay korunk egyik legunalmasabb, legsemmitmondóbb együttese. nem mondom, hogy nem tehetségesek, de számomra a kreativitás legkisebb szikráját sem mutatják (na jó, néha azért sikerül nekik, pl. a viva la vida-daluk egész jó lett!)
mellesleg még így is tehetségesebbek rihannánál, de hát tudjátok... a rajongók száma nem arányos a tehetséggel. így hát marad a bevált módszer: mások sikerét meglovagolva próbálnak szert tenni egy kis figyelemre...
a coldplay korunk egyik legunalmasabb, legsemmitmondóbb együttese. nem mondom, hogy nem tehetségesek, de számomra a kreativitás legkisebb szikráját sem mutatják (na jó, néha azért sikerül nekik, pl. a viva la vida-daluk egész jó lett!)
mellesleg még így is tehetségesebbek rihannánál, de hát tudjátok... a rajongók száma nem arányos a tehetséggel. így hát marad a bevált módszer: mások sikerét meglovagolva próbálnak szert tenni egy kis figyelemre...
Hát te nagyon eltévedtél a világ zenei palettát illetően. A Coldplay mióta Rihanna szintű, már megbocsáss? Sokkal különb, színesebb, értelmesebb zenét játszanak és nem csak nyarvognak valami a szexről, az ivászatról és betűzik az esernyőt! Ha neked Rihanna zenéje jobb, szebb, értelmesebb, akkor gratulálni tudok neked. A Coldplay korunk egyik legjobb zenekara, Rihanna pedig már rég a süllyesztőben lenne, ha nem mutogatna nunit és cicit, csak úgy megjegyzem neked. Nekik semmi szükségük ilyen divatsztárok reklámozására, mert önmagukban is az emberek tudják kik ők és hallgatják. Attól, mert te lenyeled azt, amit a média nyomkod le a torkodon, az nem jelenti azt, hogy az a zene igénytelen, amiről nem hallasz. Amúgy én is néztem, hogy Coldplay és Rihanna? Ez a nő sem tud már magával mit kezdeni.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
BeccaLovesNeil
2012. január 23. 15:33
Idézet (Holly Keller @ 2012.01.22. 22:12)
Hát te nagyon eltévedtél a világ zenei palettát illetően. A Coldplay mióta Rihanna szintű, már megbocsáss? Sokkal különb, színesebb, értelmesebb zenét játszanak és nem csak nyarvognak valami a szexről, az ivászatról és betűzik az esernyőt! Ha neked Rihanna zenéje jobb, szebb, értelmesebb, akkor gratulálni tudok neked. A Coldplay korunk egyik legjobb zenekara, Rihanna pedig már rég a süllyesztőben lenne, ha nem mutogatna nunit és cicit, csak úgy megjegyzem neked. Nekik semmi szükségük ilyen divatsztárok reklámozására, mert önmagukban is az emberek tudják kik ők és hallgatják. Attól, mert te lenyeled azt, amit a média nyomkod le a torkodon, az nem jelenti azt, hogy az a zene igénytelen, amiről nem hallasz. Amúgy én is néztem, hogy Coldplay és Rihanna? Ez a nő sem tud már magával mit kezdeni.
légy szíves, előbb értelmezd, amit írtam, mert konkrétan ugyanaz a véleményünk rihannával kapcsolatban
2012. január 24. 20:08
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
Kíváncsian várom milyen lesz az idei Grammy-díjátó és hogy kik nyernek díjat.
2012. január 24. 21:02
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.01.23. 15:33)
légy szíves, előbb értelmezd, amit írtam, mert konkrétan ugyanaz a véleményünk rihannával kapcsolatban
Akárcsak te. Én arra akartam rávilágítani, hogy lehet Rihanna szint alá lehúzni a Coldplay zenéjét?! Mert persze szerinted tehetségesek...
2012. február 22. 15:40
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Idézet (Misao @ 2012.01.21. 20:19)
Taylor biztos zsebel egy 5. Grammy-t (: Abban a kategóriában szerintem ő a legjobb.
Ez nem igaz. Ugyanis Carrie Underwood, Jason Aldean, Blake Shelton vagy a The Band Perry is ezerszer jobb, mint Taylor Swift. Viszont mindenki őt tartja a legjobbnak mindössze azért, mert ő pop-countryt játszik, és a zenei csatornák is állandóan adják a számait. Tehát, én személy szerint nem tennék ilyen kijelentéseket, miközben nem is vagyok jártas a témában.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.