a műköröm is jó, de nekem amúgy is hosszú körmöm van úgyhogy nem kell
Nicole Scherzinger az imPress arca lett
2012. január 22. 21:33
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Eléggé megtanították, hogyan kell népszerűsíteni a műkörmöt egyetlen interjúban. Nem volt túl személyes, tulajdonképpen csak a műkörömről beszélt. Végülis tényleg jól hangzik. Nicole pedig gyönyörű a reklámvideóban, jó volt hallgatni. 
2012. január 23. 16:13
|
|
mynameisnicoleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 135766 offline
|
Ez a körömre ragasztható műanyag kishazánkban kb. 20 évvel ezelőtt volt divat. Manapság néhány fajta még megmaradt, ezeket 100 Ft-os, eurós, meg ilyen-olyan helyeken lehet kapni, és semmire sem jók. Ezt a dolgot, amit Nicole reklámoz egy kétoldalú ragasztóval kell a körömre ragasztani, nem hinném, hogy kibír egy hetet... Ha valaki nem szeretne műkörmöt, de hosszan tartó színeket szeretne, annak ott a lakkzselé. Az kitart 1 hónapig is.
(bocs, nem reklámozni akartam)
(bocs, nem reklámozni akartam)
2012. január 23. 17:01
Nicole, NICOLE!
Örülök, hogy Őt választották, minden elismerésem az övé. Nem vagyok nagy műköröm rajongó - sőt, hányok a műkarmoktól - de ez a reklám kifejetetten jó lett. Pláne, hogy Nicole szerepel benne.
2012. január 23. 20:55
Ezzel biztos nagy sikere lesz,és gyorsan el tudják adni a darabokat.Szívesen kipróbálnám,de fogadni mernék hogy nem kis pénzbe kerül.Nicole,mint mindig most is csodaszép.
A szépségébe nem lehet belekötni.És a reklámfilm is jól sikerült,aranyos benne. De szerintem az ilyenek nem tartanak sokáig max. egy-két hétig,most nem azért mert le akarom szólni.
2012. január 23. 21:54
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Ez a reklám szerintem nagyon jól meg lett csinálva
2012. január 24. 22:15
Mikor jön Magyarországra az ImPRESS mert Nicole annyira jól reklámozza,hogy nekem már is eladta!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: