Először ad koncertet hazánkban a Victorianindustral koronázatlan királynője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarországra látogat Emilie Autumn
2012. január 22. 19:20
én nem ismerem annyira, de a rajongói biztos örülnek majd!
2012. január 22. 19:26
Hát csak megéltük ezt is: cikk Emilieről.
Nekem már meg is van a jegyem a koncertjére és már tűkön ülve várom, hogy végre elérkezzen a nagy nap.
Évek óta lesem már a turné helyszíneket és eddig nagy csalódás volt, hogy nem látogatott el hozzánk.
Nekem már meg is van a jegyem a koncertjére és már tűkön ülve várom, hogy végre elérkezzen a nagy nap.
2012. január 22. 19:43
Mikor először hallottam, hogy Emilie fellép nálunk először nem is mertem hinni a fülemnek és a szememnek. Annyira meglepő volt, mivel kis hazánkban ő nem számít túl nagy hírességnek, pedig sokkal tehetségesebb, mint némelyik magyar vagy külföldi sztárocska.
Reményem szerint el tudok menni, mert egy ilyen lehetőséget igen csak vétek lenne kihagyni.
Reményem szerint el tudok menni, mert egy ilyen lehetőséget igen csak vétek lenne kihagyni.
2012. január 23. 17:03
Nem azé.. de nem ismerős nekem sem a képéről, sem a zenéjéről.. De a rajongók biztos, hogy fognak örülni neki.
2012. február 17. 23:10
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Először nagyon meglepődtem amikor láttam az újságban, hogy idejön
Nem hittem volna
De örülök neki, hogy hozzánk is ellátogat.
Mellesleg ahhoz képest a jegy is kifejezetten olcsó
.
Mellesleg ahhoz képest a jegy is kifejezetten olcsó
1 felhasználónak tetszik:
Crybi
2012. május 11. 13:39
Ott voltam, és nem csalódtam! Isteni ez a nő. *_* A hangja is, és az is amit képvisel. Remélem még lesz lehetőségem ellátogatni az Asylum-ba.
2012. szeptember 01. 09:27
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
úgy néz ki mint egy széttépett rongyababa xDDD
2013. június 05. 18:51
Azért ezt a koncertet nem lehet elfelejteni. Minden versét és dalszövegét imádom! Ő csak az igazságot mondja el!
2013. augusztus 05. 12:21
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
Még mindig bennem él (bő 1 év után is) a koncert élménye.. valami fantasztikus volt a művésznő, a TBC-vel együtt. <3
Remélem még el fog(nak) látogatni kis hazánkba, nekem akkor megint első sorban lesz a helyem. (:
Remélem még el fog(nak) látogatni kis hazánkba, nekem akkor megint első sorban lesz a helyem. (:
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.