Adott egy multimédiás kütyü, amin linux fut, az egyik könyvtárát szeretném megosztani a hálózaton, hogy egy másik géprõl elérhessem.
Linux guru kerestetik :)
2006. december 19. 22:33
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
tenyleg nem ertek hozza, meg ilyen kb 300 eve csinaltam (igen, akkor meg nem elt ML), de a smb erre tokeletes, ha jol remelik. Konnyen conf, kis eroforras, nincs gond win-unix kozt. De tenyleg varj meg valakit, aki ert hozza
2006. december 19. 22:51
Idézet(Gereb @ 2006. December 19. - 22:33)
meg ilyen kb 300 eve csinaltam (igen, akkor meg nem elt ML)
LOL
2006. december 20. 08:03
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(ViC @ 2006. December 19. - 23:08)
Hatalmas feladatom lenne:
Adott egy multimédiás kütyü, amin linux fut, az egyik könyvtárát szeretném megosztani a hálózaton, hogy egy másik géprõl elérhessem.
Kicsit bõvebben? Milyen kütyü? Milyen disztró fut rajta?
2006. december 20. 17:31
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Egy úgynevezett Enigma fut rajta. abból is a gemini 3.3
NSF kéne az lenne a tuti. Azt tudja, hogy ha a windowson csinálok NSF vagy CIFS megosztát azt fel tudom mountolni.
Mivel mindkettõn ez az enigma fut így a felcsatlakoztatással nem lesz bibi, csakis a megosztás amihez kellene egy kis segítség.
NSF kéne az lenne a tuti. Azt tudja, hogy ha a windowson csinálok NSF vagy CIFS megosztát azt fel tudom mountolni.
Mivel mindkettõn ez az enigma fut így a felcsatlakoztatással nem lesz bibi, csakis a megosztás amihez kellene egy kis segítség.
2006. december 20. 17:54
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Alakul 
megvan az NSF szerver már csak azt kellene tudnom hogy ha az adott mappát írni és olvasni is szeretném akkor ezek közül melyiket válasszam:
ro
rw
ro.sync
rw.cync
ro.async
rw.async
ro.no_root_squash
rw.no_root_squash
ro.no_root_squash.sync
rw.no_root_squash.sync
ro.no_root_squash.async
rw.no_root_squash.async
megvan az NSF szerver már csak azt kellene tudnom hogy ha az adott mappát írni és olvasni is szeretném akkor ezek közül melyiket válasszam:
ro
rw
ro.sync
rw.cync
ro.async
rw.async
ro.no_root_squash
rw.no_root_squash
ro.no_root_squash.sync
rw.no_root_squash.sync
ro.no_root_squash.async
rw.no_root_squash.async
2006. december 20. 18:35
|
|
ViCCAP-tain |
|
Alakul 
Már a lejátszás megy is
k jó
felveszek az egyik mûholdvevõmmel aztán akármelyiken megnézhetem. hát ez nagyon tetszik. Kár hogy az mpeg4 re már kevés a procija. de így is happy vagyok nagyon.
Már a lejátszás megy is
k jó
felveszek az egyik mûholdvevõmmel aztán akármelyiken megnézhetem. hát ez nagyon tetszik. Kár hogy az mpeg4 re már kevés a procija. de így is happy vagyok nagyon.
2006. december 20. 19:04
|
|
ViCCAP-tain |
|
Aha 
Minden tv mellé tettem egy ilyen linuxos mûholdvevõt, így mindenki azt néz amit csak akar és a felvétel segítségével, akkor amikor akarja.
Már egy ideje úgyis mindent felvételrõl nézek, mert így átugorhatom a sok idegesítõ reklámot.
Minden tv mellé tettem egy ilyen linuxos mûholdvevõt, így mindenki azt néz amit csak akar és a felvétel segítségével, akkor amikor akarja.
Már egy ideje úgyis mindent felvételrõl nézek, mert így átugorhatom a sok idegesítõ reklámot.
2007. január 14. 15:31
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Nekem a következõ problémám van:
Laptopomon van Suse Linux 10.1.
A saját könyvtáram 15 giga.
Na mármost DVD-t írtam, amit a desktopra másoltam. Rámásoltam 3 DVD-t, megírtam õket, töröltem, kukából törlés, és onnan van a gond. Hiába töröltem, nem szabadult fel a hely. Mi lehet?
Laptopomon van Suse Linux 10.1.
A saját könyvtáram 15 giga.
Na mármost DVD-t írtam, amit a desktopra másoltam. Rámásoltam 3 DVD-t, megírtam õket, töröltem, kukából törlés, és onnan van a gond. Hiába töröltem, nem szabadult fel a hely. Mi lehet?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: