A népszerű színésznő mindenkinek belopta magát a szívébe. Lehet pont ezért nem hiszik el róla, hogy tökéletesen meg tudna formálni egy lezüllött drogfüggőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina Dobrev kábítószerfüggővé válna
2012. január 24. 09:36
én bármilyen szerepben szívesen látnám viszont:)
mikor Katherine-t vagy Elenát játssza mindig azt hiszem, hogy az egy másik színésznő..nagyon jól csinálja:)
2012. január 24. 09:38
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
szerintem is simán el tud játszani bármilyen szerepet,mert nagyon jó színésznő
2012. január 24. 09:47
|
|
Myonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.11. Hozzászólás: 102 Csatolások: 768 Azonosító: 27080 offline
|
Én úgy gondolom, a Vámpírnaplókkal már kitört a kanadai filmekből, és megnyílt előtte Hollywood.. Ha nem hagyja hogy klisés szerepekbe kényszerítsék, simán a szakmája egyik kiemelkedő alakja tud lenni.
Nem ő az első színésznő, aki egyszerre két, teljesen eltérő alakot formál meg egy filmben/sorozatban, viszont sokuknál nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy egy és ugyanaz a színész a két karakter. Nina viszont olyan jól alakítja, hogy a sorozat nézésekor egy percig eszembe se jutott, hogy Elena voltaképpen Katherine és fordítva
Nina tehetséges színésznő, és én is remélem, hogy láthatom szélsőségesebb szerepekben is
Nem ő az első színésznő, aki egyszerre két, teljesen eltérő alakot formál meg egy filmben/sorozatban, viszont sokuknál nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy egy és ugyanaz a színész a két karakter. Nina viszont olyan jól alakítja, hogy a sorozat nézésekor egy percig eszembe se jutott, hogy Elena voltaképpen Katherine és fordítva
Nina tehetséges színésznő, és én is remélem, hogy láthatom szélsőségesebb szerepekben is
2012. január 24. 10:06
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nekem ilyesmi meg sem fordult a fejemben,hogy nem tudna mindent eljátszani,szerintem nagyon tehetséges szinésznő
2012. január 24. 10:38
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
várom az új filmjét,szerintem mindent el tud játszani,mert nagyon jó színésznő
2012. január 24. 10:59
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Nagyon tehetséges színésznő (olyannyira, hogy anyukám azt hitte, hogy Kath-ot és Elenát 2 különböző színésznő játssza), teljesen igazat adok neki, én is megnézném más szerepekben is.
2012. január 24. 12:37
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
én tuti megnézném a drogos Nina-t
2012. január 24. 12:47
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Egyetértek Cher Sugar! XD én is megnézném a "drogos" Ninát!
2012. január 24. 13:31
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
na erre kiváncsi lennék
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

1 felhasználónak tetszik: