Demi Lovato
Hilary Duff
Rihanna
2012. március 19. 19:05
9 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Corby,
itsmestella,
WhiteRosee,
Rékakroki72,
DisneyFans,
melasz12,
klaudia15,
Lady Suzy
2012. március 19. 19:24
LauszAz egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 90 Azonosító: 154541 offline |
Idézet (Corby @ 2012.03.19. 18:39)
Belinkelnél egy videót? Mert mindenhol kerestem nyuszis Jenette-s avatart de nem nagyon találtam még képet se.
tessék Corby
külön Jennette McCurdy: http://www.youtube.com/watch?v=FTeG_I_Hu4Q
http://www.youtube.com/watch?v=Iy-OigqT-Xw
http://www.youtube.com/watch?v=lYiSzLlCZ3A
tovább nem fojtatnám pedig még tudnék írni
külön nyuszis: http://www.youtube.com/watch?v=h8WxdxMs5iY
http://www.youtube.com/watch?v=-AcQCWZAsPM
http://www.youtube.com/watch?v=z4wSZJGGPq0
http://www.youtube.com/watch?v=Os43MEoBorE
Jennette McCurdy és nyuszi: sajnos ilyet még én sem találtam de ajánlhatom két kép összevágását
2012. március 19. 19:32
Ashley Benson: (S.K.)
20 felhasználónak tetszik:
miss_areo,
Alizgirl98,
itsmestella,
ItsLénaa,
zsanata,
WhiteRosee,
Lady Suzy,
vVirr,
olsenfan..,
DisneyFans,
DiscoDiva,
iannina,
KathMas,
Pixie Buue,
N.Dobrev,
Nina1122,
kriszti145,
BunnyGirl,
fanni1998,
krisztencs99
2012. március 19. 21:47
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Idézet (Christinna @ 2012.03.19. 16:37)
Sziasztok!
Lenne egy kérésem. Kicsit szégyellem magam, mert nem is olyan rég szintén kértem avatart. Ha valaki esetleg tudna mozgó avatarokat készíteni a Gossip Girl-ből Jenny-ről és Serena-ról (Taylor Momsen és Blake Lively) azt nagyon megköszönném. Mindegy, melyik évadból/részből. Külön-külön is lehetnek, de ha megoldható, egy ikonon legyenek.
Mégegyszer nagyon köszönöm annak aki megcsinálja.
Lenne egy kérésem. Kicsit szégyellem magam, mert nem is olyan rég szintén kértem avatart. Ha valaki esetleg tudna mozgó avatarokat készíteni a Gossip Girl-ből Jenny-ről és Serena-ról (Taylor Momsen és Blake Lively) azt nagyon megköszönném. Mindegy, melyik évadból/részből. Külön-külön is lehetnek, de ha megoldható, egy ikonon legyenek.
Mégegyszer nagyon köszönöm annak aki megcsinálja.
Nem nézem a sorozatot, de összedobtam neked egyet.
animációkból, s.k.
2012. március 20. 16:26
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Sziasztok! Hálás lennék, ha valaki csinálna pár mozgó avit ebből a videóból. Leginkább Johnny Depp-ről!
http://www.youtube.com/watch?v=LrySzVR-e9Q
http://www.youtube.com/watch?v=LrySzVR-e9Q
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2012. március 20. 19:25
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Sziasztok! Egy kéréssel fordulnék hozzátok.
Ebből a videóbol szeretnék kérni egy avatart a 0:46-től, 0:50-ig.
Előre is köszönöm, aki megcsinálja nekem.
2012. március 20. 19:28
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline |
Sziasztok!
Hálás lennék ha valaki tudna készíteni mozgó avatárokat Paulról és Ianről. Olyat amikor együtt vannak az avataron. Nagyon megköszöném annak aki csinálna nekem. Előre is köszönöm!
Hálás lennék ha valaki tudna készíteni mozgó avatárokat Paulról és Ianről. Olyat amikor együtt vannak az avataron. Nagyon megköszöném annak aki csinálna nekem. Előre is köszönöm!
2012. március 20. 19:29
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Idézet (olsenfan.. @ 2012.03.20. 19:25)
Sziasztok! Egy kéréssel fordulnék hozzátok.
Remélem tetszik!
2 felhasználónak tetszik:
patrícia4,
olsenfan..
2012. március 20. 19:49
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Idézet (Paul_Wesley @ 2012.03.20. 19:28)
Sziasztok!
s.k., animációkból
9 felhasználónak tetszik:
Hajni-Twilight,
zsanata,
melasz12,
Alizgirl98,
Vampiregirl1,
Lady Suzy,
Paul_Wesley,
DisneyFans,
DiscoDiva
2012. március 21. 15:07
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Sziasztok
Már elég régóta tartom magam a "csak Ian és más semmi és senki" mottómhoz,de úgy gondolom,ideje lenne őt egy kicsit "leváltani"
Eléggé szeretem Phoebe Tonkin-t,színésznők közül ő a favorit.Ezért arra szeretném kérném a nálam ügyesebb tagokat,h esetleg ha valaki tudna rá időt szakítani,pár mozgó/nem mozgó avatarral kisegíthetne. Én inkább modellként és a H2O-ban nyújtott teljesítménye miatt kedvelem őt,a Secret Cirle sorozatnak nem vagyok rajongója,ezért ha lehetek annyira követelőző és szemét,akkor valamiféle olyan avatart kérnék,amin nem a sorozatos képkockák vannak.
Aki majd szán erre időt,annak előre is nagyon megköszönöm
Már elég régóta tartom magam a "csak Ian és más semmi és senki" mottómhoz,de úgy gondolom,ideje lenne őt egy kicsit "leváltani"
Eléggé szeretem Phoebe Tonkin-t,színésznők közül ő a favorit.Ezért arra szeretném kérném a nálam ügyesebb tagokat,h esetleg ha valaki tudna rá időt szakítani,pár mozgó/nem mozgó avatarral kisegíthetne. Én inkább modellként és a H2O-ban nyújtott teljesítménye miatt kedvelem őt,a Secret Cirle sorozatnak nem vagyok rajongója,ezért ha lehetek annyira követelőző és szemét,akkor valamiféle olyan avatart kérnék,amin nem a sorozatos képkockák vannak.
2012. március 21. 15:40
Idézet (An_d_a @ 2012.03.21. 15:07)
Sziasztok
Tessék, egyik se a TSC-ből van (jobb minőségben nem tudtam, de remélem, hogy így is tetszik)
s.k., animációkból
22 felhasználónak tetszik:
Alizgirl98,
Vampiregirl1,
Timisi,
An_d_a,
WhiteRosee,
Anna_Toth,
Lady Suzy,
itsStell,
itsmestella,
DisneyFans,
vdorina96,
NorPatch,
miss_areo,
DiscoDiva,
Lolla,
Nina1122,
Kyra99,
Diácska98,
kurrek,
BunnyGirl,
Namii,
krisztencs99
2012. március 21. 16:06
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Idézet (An_d_a @ 2012.03.21. 15:07)
Sziasztok
Szia!
Én is készítettem neked párat Remélem tetszenek:)
Mozgó :
Nem mozgó :
Én is készítettem neked párat Remélem tetszenek:)
Mozgó :
Nem mozgó :
19 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
WhiteRosee,
Anna_Toth,
Lady Suzy,
itsStell,
itsmestella,
DisneyFans,
vdorina96,
NorPatch,
miss_areo,
doryka88,
DiscoDiva,
Lolla,
N.Dobrev,
Alizgirl98,
Nina1122,
Kyra99,
BunnyGirl,
Namii
2012. március 21. 16:16
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
LadyAlexa iannina
nagyon köszönöm mindkettőtöknek,meseszép lett az összes. sajnos nem tudom az összeset egyszerre használni,ezért biztos vagyok benne,h sokszor cserélgetni fogom őket,ugyanis az összeset elmentettem a gépemre
mégegyszer nagyon köszönöm,és azt is,h ilyen gyorsan kaptam
nagyon köszönöm mindkettőtöknek,meseszép lett az összes. sajnos nem tudom az összeset egyszerre használni,ezért biztos vagyok benne,h sokszor cserélgetni fogom őket,ugyanis az összeset elmentettem a gépemre
mégegyszer nagyon köszönöm,és azt is,h ilyen gyorsan kaptam
2012. március 21. 18:22
Sziasztok
Bocsi hogy megint zavarok,de lenne egy kérésem...
Tudna valaki nekem egy One Direction mozgó avatart amin mindenki rajta van és külön egy Harry Styles-osat mozgó avatart csinálni?
Aki megteszi nagyon nagyon köszönöm neki előre is
Tudna valaki nekem egy One Direction mozgó avatart amin mindenki rajta van és külön egy Harry Styles-osat mozgó avatart csinálni?
LadyAlexa
2012. március 21. 19:52
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline |
Idézet (LadyAlexa @ 2012.03.20. 19:49)
s.k., animációkból
Köszönöm szépen LadyAlexa Tetszenek nagyon
LadyAlexa
2012. március 21. 20:11
Idézet (zuzu12 @ 2012.03.21. 18:22)
Sziasztok
2012. március 21. 20:12
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline |
Idézet (zuzu12 @ 2012.03.21. 18:22)
Sziasztok
Szia.Itt találsz egypárat
LadyAlexa
2012. március 21. 20:35
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Megint csak HP
(sk. animációkból)
(sk. animációkból)
Hófehérke
(sk. animációkból)
(sk. animációkból)
28 felhasználónak tetszik:
itsmestella,
Szabina2000,
király40,
Anna_Toth,
Vampiregirl1,
miss_areo,
doryka88,
ItsLénaa,
patrícia4,
Hajni-Twilight,
iannina,
Lolla,
An_d_a,
Alizgirl98,
Nina1122,
Paul_Wesley,
Kyra99,
olsenfan..,
kriszti145,
Spongya,
Pixie Buue,
vdorina96,
Lena999,
NorPatch,
BunnyGirl,
Namii,
bogarka_95,
krisztencs99
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.