Demi persze, hogy jó élőben, nyávogni és szenvedni én is tökéletesen tudok a színpadon. Valljuk be, szinte az összes dalát úgy énekli el, mintha összedőlne a világ. Belelehet élni magunkat a dalba, de az is más, mikor beleéljük magunkat és az is, amikor végigszenvedjük az egész produkciót. Szerintem Demi tud szépen énekelni, de főként nyávogni tud tökéletesen és ezzel valószínűleg csak én vagyok így.
Miley egyáltalán nem rossz! Van pár hamis hang az előadásában, mert ez egy szörnyű videó, de általánosságban igenis szép, erőteljes hangja van. Selena borzasztó mint mindig.. szerintem.. Adele-nek és Kelly Clarksonnak csodálatos hangja van.. a többiekről pedig nincs említésre méltó véleményem..
Egyébként meg mindenkiről találhatunk jó és rossz videókat, mármint énekhangot nézve. Attól függ, hogy kit hogyan akarunk beállítani. Talán Adele az egyetlen, akiről nincs rossz.
A cikk meg nagyon szép és összeszedett! Gratulálok hozzá! Miley szépen le lett húzva és szerintem inkább a magánélete és a botrányai miatt, mert azok lettek kihangsúlyozva, nem a hangja, de attól függetlenül tetszik!
Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága
2012. február 01. 22:34
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.02.01. 08:49)
Megértettük. Én pedig erre azt mondom, hogy Beyonce tud énekelni de Aaliyah jobb énekesnő volt nála. Beyonce remekül énekel, táncol és túl van sztárolva. Engem ez a műfaj hidegen hagy, Aaliyah az egyetlen, akit bármikor szívesen meghallgatok, pedig Beyoncenak is jó hangja van. Nekem nem tetszenek a Beyoncet Aaliyahoz hasonlítgató hozzászólások de ez van.
Túl sok voltam, mi?
Hát engem a mostani műfaja hidegen hagy, de amire te gondoltál itt, az nem. Viszont abból a műfajból meg kismillió más ember van, akiket hallgatok és Beyoncé akárhogyis tehetséges (mert az, mint már mondtam) közel sem köt le úgy, mint mások.
Liyah-nál nagyon nehezen viselem a hasonlítgatást, de azt még nehezebben, amikor olyanokat írnak róla, hogy nem is volt tehetséges és csak azért istenítik ennyire, mert meghalt. Erre nincs mit mondanom. Pontosabban lenne...
2012. február 02. 09:22
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (janet7 @ 2012.02.01. 22:34)
Túl sok voltam, mi?
Hát engem a mostani műfaja hidegen hagy, de amire te gondoltál itt, az nem. Viszont abból a műfajból meg kismillió más ember van, akiket hallgatok és Beyoncé akárhogyis tehetséges (mert az, mint már mondtam) közel sem köt le úgy, mint mások.
Liyah-nál nagyon nehezen viselem a hasonlítgatást, de azt még nehezebben, amikor olyanokat írnak róla, hogy nem is volt tehetséges és csak azért istenítik ennyire, mert meghalt. Erre nincs mit mondanom. Pontosabban lenne...
Sok? Nem. Őszinte és szép érvelésnek tűnt, akinek nem tetszett, azt sajnálom nagyon. Igazából, fura is, hogy eddig Amy Winehouse sem érdekelt szinte senkit, hasonlítgatják ehhez meg ahhoz és kisbrokkolik beirkálnak, hogy 'má' meghalt, nem is volt jó hanglya, hallgassátok a legújabb Gágá albumot inkább' Alapból nem értem, miért kell hasonlítgatni és miért kell valaki olyat bántani, aki a halála után vált 'híressé', ahogyan azt sem, hogy a kis Nicki nyikhaj mióta említendő raperként
2012. február 02. 12:52
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Szerintem Mileynak a hangjával semmi gond nincs. Katy Perry-t meg Rihannát már máskor is hallottam nagyon rosszul énekelni élőben. Itt látszik, hogy milyen felesleges kiadni több tízezer forintot egy koncertért
Adele hangja csodálatos egyébként. Még szép, hogy neki tökéletes szól élőben is
Adele hangja csodálatos egyébként. Még szép, hogy neki tökéletes szól élőben is
2012. február 02. 15:19
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
váóó nemis tudtam h mileynak ilyen jó hangja van
2012. február 02. 15:23
Az a baj, hogy a fanok itt váltig állítják, hogy a kedvencük tökéletes énekes. Nem azért, mert nincs hozzáértésük, nekünk sincs, csak ők nem képesek reálisan látni a dolgokat. Senki sem mondta, hogy bármelyikőnk innen jobban énekelne akármelyiküknél, de állítom, nem sokkal maradnánk le mögöttük. Van egy kis tehetségük, tény - de ez minden. Kis tehetséggel nem tudnak énekelni. Ennyi nem elég ahhoz, hogy jó legyél. Lehet ötmillió rajongód, akkor sem lesz az.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. február 02. 18:02
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.02.02. 09:22)
Sok? Nem. Őszinte és szép érvelésnek tűnt, akinek nem tetszett, azt sajnálom nagyon. Igazából, fura is, hogy eddig Amy Winehouse sem érdekelt szinte senkit, hasonlítgatják ehhez meg ahhoz és kisbrokkolik beirkálnak, hogy 'má' meghalt, nem is volt jó hanglya, hallgassátok a legújabb Gágá albumot inkább' Alapból nem értem, miért kell hasonlítgatni és miért kell valaki olyat bántani, aki a halála után vált 'híressé', ahogyan azt sem, hogy a kis Nicki nyikhaj mióta említendő raperként
Na ezt a kopiminázs dolgot sem értem én sem, hidd el
De még ha igaz lenne ez a Liyah-s dolog, akkor is undorító dolog ilyet mondani valakiről, de még csak nem is igaz. Életében is imádták, lehet, hogy mégtöbb figyelmet érdemelt volna, de már akkoris imádták, tehetségesnek tartották és sorra érte el a sikereket, TEHETSÉGGEL, merthogy akkor még az is kellett hozzá. Meg hogy nem tudott énekelni? Atyaisten...Ezeknek úgy azért mutogatnék tőle pár dalt és élő fellépést, mert ha ilyet állítanak, akkor nem sokat hallhattak tőle, az is biztos. A Street Thing című dalánál 14 éves volt, és meg lehet hallgatni (és ez csak egy a sok közül), hogy mennyire csodálatos és érett volna a hangja már akkor is. Zavarja őket, hogy még így halála után is mennyien szeretik (közel sem annyian, mint érdemelné, ez igaz) és valamilyen okból nem tudja befogadni az agyuk, hogy Liyah mennyire megérdemel minden egyes dícsérő szót, ezért "csakazértis" módon nekiállnak szidni, de ráadásul valótlag dolgokat, HÜLYESÉGEKET mondanak. Undorító.
Ez körülbelül olyan, mint mikor Solange-ról olvasom a sok sz.rt, hogy ő nem is tehetséges, sosem lesz akkora, mint Beyonce, MERT sose lesz olyan híres. Mintha ezen múlna, úristen... Na ezeknél van az, hogy szent meggyőződésem, hogy egy darab Solange dalt nem hallgattak végig, mert akkor ők maguk is tudnák, hogy a tehetségét vitatni igen nagy ostobaságra és süketségre vall, és egy darab interjút nem néztek meg vele, mert akkor tudnák, hogy mennyire lesz.rja, hogy nem olyan híres, mint Beyonce és hogy mennyire nem erre megy. Annyira bírom, hogy kritizálnak olyan embereket, akikről annyira sz.rt sem tudnak, hogy az hihetetlen.
ophely88,
Black Hearth2
2012. február 02. 19:40
Li97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 91 Csatolások: 27 Azonosító: 130406 offline |
Amúgy én eddig és mindig is tudtam hogy Selenának meg Mileynak nincs jó hangja de azért a zenét amit adnak és a hangjukból megszerkesztenek azt általában szeretem. De azon meglepődtem hogy ennyi embert össze lehet szedni akinek nincs jó hangja. De azért a nagyon sok rossz között akad olyan is aki jól énekel még élőben is, szerencsére. Ha lenne egy jó stúdió akkor én lennék Magyarország legújabb felfedezettje.
2012. február 02. 21:36
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
De ez az egész showbiznisz egyáltalán nem csak az énekes hanfgjáról szól. Ha valaki elmegy egy koncertre, biztos, hogy a produkciót egészében figyeli majd, nem csak az énekhangot. Ha csak arra lenne kíváncsi, akkor berakná otthon a CD-t, leülne, és meghallgatná. Például én nagyon szeretem Selena dalait, és kicsit sem izgat, hogy élőben nem olyan jó. Különben sem fenyeget a veszély, hogy eljutnék egy koncetrjére. Amúgy meg nagyon fiatal, és minden bizonnyal képzetlen. Miley szerintem jól tud énekelni, de ő is fiatal, aki előtt még rengeteg minden áll, ha ki tudja használni az élet adta lehetőségeket. Rihanna tényleg A Kedvencem. Az Only girlt padig nagyon nehéz elénekelni, a levegővétel nehézkes technikája, meg a sokszólamúsága. De vannak olyan videók, ahol Rihanna a régebbi slágereit, pl az Unfaithful-t énekli, és egyszerűen fantasztikus. Katy Perryről sokszor hallottam, hogy nem jó élőben, na de kit izgat, ha a Cdje jó?! Az emberek nagy része úgysem fog eljutni a koncetrjére (bár való igaz, hogy egy énekes manapság csak az eladott koncetrjegyek árából, és a sajtóból tud megélni, a CD eladásból nem nagyon).
Adele tényleg fantasztikus hangú, ezzel egyet értek. És tudom, ő az, aki nem a szemnek, hanem a füleknek csinál zenét. Ezzel egyet is értek. De ettől függetlenül nem lesz valószínűleg soha a kedvencem. Nem úgy, mint Kelly Clarkoson, akinek a Behind these hazel eyes című dala évek óta az első helyen van nálam (ha jól számolom, olyan 5 éve biztosan). Sokan nem tudják, de Madonna a karrierje kezdetén egyáltalán nem volt olyan jó, mint most. De sokat fejlődött, és tényleg igényes produkciót nyújt élőben is.
Úgy gondolom, hogy a listáról lemaradt Christina Aguilera, aki igazán megérdemelte volna a helyét az Igazi hangok között.
Adele tényleg fantasztikus hangú, ezzel egyet értek. És tudom, ő az, aki nem a szemnek, hanem a füleknek csinál zenét. Ezzel egyet is értek. De ettől függetlenül nem lesz valószínűleg soha a kedvencem. Nem úgy, mint Kelly Clarkoson, akinek a Behind these hazel eyes című dala évek óta az első helyen van nálam (ha jól számolom, olyan 5 éve biztosan). Sokan nem tudják, de Madonna a karrierje kezdetén egyáltalán nem volt olyan jó, mint most. De sokat fejlődött, és tényleg igényes produkciót nyújt élőben is.
Úgy gondolom, hogy a listáról lemaradt Christina Aguilera, aki igazán megérdemelte volna a helyét az Igazi hangok között.
2012. február 02. 21:53
nekem nagyon tetszik a cikk, és egyet is értek vele; de hol van Taylor Swift (tiszta hang)...sajnálom, hogy kifelejtették
2012. február 02. 21:57
janet7 |
Idézet (moonprincess94 @ 2012.02.02. 21:36)
De ez az egész showbiznisz egyáltalán nem csak az énekes hanfgjáról szól. Ha valaki elmegy egy koncertre, biztos, hogy a produkciót egészében figyeli majd, nem csak az énekhangot. Ha csak arra lenne kíváncsi, akkor berakná otthon a CD-t, leülne, és meghallgatná
Nem feltétlenül, mert mint már páran kifejtették Starityn, egy élő produkció különösen jó akkor, ha nem olyan, mint a CD-n. Nem olyan értelemben más, hogy nem tud annyira énekelni, mint amennyire a CD-n meg van csinálva a hangja, hanem hogy hozzátesz valami pluszt, kicsit átalakítja, kreatívan. Márpedig ezt egy helyben állva is kismillióképpen lehet és nagyon jó tud lenni, akár egy más hangszerelés is fel tudja dobni a dalt, hátmég különböző hajlítgatások, amik alapból nincsenek, egy kis plusz rész hozzáadása, akármi.
De ha még olyan is teljesen, mint a CD-n, teljesen más, ha élőben látom, azért nyilván nem ugyanolyan egy koncertélmény, élőben látni az adott előadót, mint berakni a CD-jét, és ha már elmegyek, akkor elvárom, hogy ne csak ugráljon meg sztriptizeljen playbackelve, vagy pedig nagyon hamisan énekelve.
Mert ennyi erővel, vegyük, amit mondassz, ha csak az éneket nézném, akkor beraknám a CD-t. És ha még csak jól sem énekel, akkor mi értelme a koncertnek? Show-elemek? Megnézek egy koncert videót. Tánc? Megnézek egy klipet tőle, vagy szintén egy koncertfelvételt. Tehát ilyen alapon fölösleges lenne egyáltalán elmenni koncertre, akármilyen is az előadás. De nem tudom mivel ad többet egy playbackes/hamis előadás, mint valami, ahol rendesen énekelnek.
Egy produkció meg úgyis lehet átütő, hogy az ember egy helyben van végig és nincsenek órási show-elemek.
Számomra ez az előadás ÜT, pedig mit csinál? Egy helyben van, majdnem végig. Már csak az arca, ahogy átérzi az egészet, amikor kicsit megcsuklik a hangja ezzel is mutatva a törékenységet, sebezhetőséget és azt, hogy van fogalma arról, hogy miről énekel, azok a mozdulatok még úgyis, hogy majdnem végig egy helyben volt. Egyszerűen engergikus. Még így is. Nem táncol, nincsenek nagy show-elemek és mégsem unalmas és mégsem választanám inkább a CD-t, minthogy élőben lássam ezt.
Egyébként manapság nemhogy a showbiznisz nem a hangról szól, de már a tehetségről is alig. Ami viszont akárhogyis nézzük, gáz. És tény, hogy nem elég egy jó hang, de ez nem azt jelenti, hogy ha valaki nem tud énekelni énekesnő létére, akkor azt ellensúlyozni tudja azzal, ha ilyen-olyan szuperlátványos showt csinál.
Selenáról meg annyit, hogy az nem mentség, hogy még fiatal. Ha valaki tehetséges, akkor az már kiskorában is megmutatkozik, az más kérdés, hogy utána még nyilván érik, fejlődik a hangja bőven, van hova, de az alaptehetsége az vagy megvan, vagy nincs. Valaki 14-15 évesen simán leénekli Selenát, aki pedig idősebb.
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2012. február 02. 23:31
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Én szeretem Selena hangját,rengeteget fejlődött mostanra.Ráadásul remek előadó lett. Deminek szép hangja van de például a PCA-n borzalmas volt,valóban szenvedős. Miley sérti a fülemet annyira képtelen kezelni a hangját. Kelly,Adele természetesen tökéletesek.Christinát én is hiányolom mert rendkívüli hangja van akárcsak Celine Dionnak,aki bármikor leénekli a drága Madonnácskát.
2012. február 03. 11:00
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.02.02. 23:31)
Én szeretem Selena hangját,rengeteget fejlődött mostanra.Ráadásul remek előadó lett. Deminek szép hangja van de például a PCA-n borzalmas volt,valóban szenvedős. Miley sérti a fülemet annyira képtelen kezelni a hangját. Kelly,Adele természetesen tökéletesek.Christinát én is hiányolom mert rendkívüli hangja van akárcsak Celine Dionnak,aki bármikor leénekli a drága Madonnácskát.
Celine egy képzett, elsőosztályú énekesnő. Erős hanggal, annak ellenére, hogy fehér énekesnő. (ez ritkaság) Közel 4 oktáv hangterjedelemmel, de megkockáztatom, hogy 4,5 is van neki. Ő nem a show-ra fekteti a hangsúlyt, mivel neki olyan a hangszíne, hangereje, hogy csak kiáll (tegyük fel) egy focipályára közepére egy mikrofonnal és csodát művel a hangjával. Madonna soha nem tanult énekelni. Egyedül az Evita film előtt vett néhány énekleckét. Sose tartotta magát énekesnőnek, pedig az általad oly" szeretett Szelenácska hangereje és hangszíne még Madonnához képest is verébfing. Produktumuma, előadói készsége pedig billentyűkoptatást sem ér. Szóval nem értem, hogy miért kell Madonnát alapul venni, Celine-nel szemben. Többet tett ő az asztalra, mint amit a fantáziád felfogna.
ophely88,
Black Hearth2
2012. február 03. 14:44
zsuzsuzsu999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 62 Csatolások: 42 Azonosító: 140985 offline |
Miley- nak lecsúszott a nadgágja, és kivan a bugyija XD
2012. február 03. 14:46
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline |
Szerintem rihannának nem volt olyan rémes a hangja,inkább a többin láttam a stúdiók hatását!!
2012. február 03. 19:19
Én ezek közül csak Kelly, Jennifer és Adele hangjával vagyok megelégedve
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.