Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága
2012. június 23. 16:21
én ide raknám Kate Nasht,Katie meluát,meg még ide raktam volna Alicia Keyst is.Mondjuk Kelly clarkson helyett.Tény,hogy jól énekel,de jellgtelen hangja van.Adle,meg kiskora óta tanul énekelni.
2012. június 23. 16:23
http://www.youtube.com/watch?v=RsrDG9k8Tc4&feature=player_detailpage Kate nash:Dickhead élőben
2012. június 23. 16:26
http://www.youtube.com/watch?v=o6ZHd17WfKk&feature=player_detailpage Katie melua,habár lehet,hogy nincsolyan erős hangja,de látszik,hogy nem javítják fel
2012. június 23. 16:30
Katynek meg nincsen hangja,ririnek se,selelnának se,Májélikának se. JLO sem olyan jó.Miért szeretik,talána nem létező mezzoszoprá hangja miatt.Adelenek meg több a tehetsége ,még az orrcimpajában is,mint az össszes embernek,akikat aa autotune hoz raktak.
2012. június 23. 16:40
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline |
jó,de most nem mind 1 hogy énekléssel vagy színészkedéssel híresek???és amúgy is én örülnék ha úgy tudnék énekelni mint jenifer lopez,selena gomez vagy miley cyrus ahogyan ők élőben énekelnek!!!
2012. június 25. 16:24
Deminek és Adele nagyon szép hangja van, de én is örülnék ha legalább úgy tudnék énekelni mint Selena vagy a többiek.
2012. június 26. 10:03
Oké, Jennifer tényleg nem volt a topon, de RiRi-vel mi a baj?A "take me for a ride" részen kívül egy hamis hang sem csúszott be, pedig lássuk be, egy ilyen dalt bitang nehéz lehet jól énekelni!Ja és Miley:1 vagy 2 helyen csúszkál ugyan a hangja , de egyébként hallani, hogy mennyire erős és jó hangja van!Szerintem sokkal különlegesebb a hangszíne, mint mondjuk Madonnának, lehet, velem van a baj.. Selena nem egy kiemelkedő énekesnő, de vállalható, amit csinál.Huh, Britney-t egyszer nagyon meghallgatnám élőben énekelni..vajon hány tiszta hangot sikerülne kiénekelnie?
Demi gyönyrűen énekel, Kelly csodálatos, Adele-nek meg kétségtelenül egy hangszert rejtettek el a torkában.....ha készítenétek egy ilyen cikket férfielőadókról, az "igazi hangok" kategóriába nagyon illene Adam Lambert - íme egy videó róla:http://www.youtube.com/watch?v=TZACqNnO9-E ))) Szerintem elképesztően énekel, én ezt hívom úgy, hogy kiba*ott tehetség
Demi gyönyrűen énekel, Kelly csodálatos, Adele-nek meg kétségtelenül egy hangszert rejtettek el a torkában.....ha készítenétek egy ilyen cikket férfielőadókról, az "igazi hangok" kategóriába nagyon illene Adam Lambert - íme egy videó róla:http://www.youtube.com/watch?v=TZACqNnO9-E ))) Szerintem elképesztően énekel, én ezt hívom úgy, hogy kiba*ott tehetség
2012. szeptember 14. 20:58
ChristieMaloneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 185638 offline |
Deminek van a legjobb hangja!!! <3
2012. december 16. 03:21
Lovatics_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 186162 offline |
2013. szeptember 01. 19:57
Demi mint mindíg csodálatos épp úgy mint Adele és Kelly
2013. szeptember 01. 20:05
Demin kívül az összes többivel egyetértek. De sajnos Demikét sem a nem létező tehetségéről ismerjük, inkább a drogbotrányról, ami miatt elvonón is volt.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni