Christina Aguilera külsejét az utóbbi időben meglehetősen sok kritika éri, és úgy tűnik, a 31 éves énekesnő most sem ússza meg - ezúttal szó szerint - szárazon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bizarr! Mi folyik Christina Aguilera lába között?
2012. január 30. 11:35
2012. január 30. 11:51
Jaj szegény..ez szerintem nem barnitó spray
és amúgy meg azzal nem kéne foglalkozni h ki mennyire hizott el mert senkinek semmi köze nincs hozzá
mindenki foglalkozzon magával
és amúgy meg azzal nem kéne foglalkozni h ki mennyire hizott el mert senkinek semmi köze nincs hozzá
mindenki foglalkozzon magával
2012. január 30. 11:54
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Istenem, szegény :| Egyébként ez a média hibája is. Christina fantasztikusan énekelt, igazán látszott, hogy beletetette a szívét és lelkét. Komolyan, mi van az újságírással és a valódi értékekkel?
9 felhasználónak tetszik:
ophely88,
LULUPeas,
Eszter655,
Black Hearth2,
itsmestella,
Lady Suzy,
An_d_a,
olsenfan..,
House Of Wax
2012. január 30. 12:04
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Nem igaz, hogy nincs jobb dolguk egyeseknek és csak lejáratni tudják szegényt újabban... Oké, tényleg elég ciki ez a helyzet, de szerintem ez barnító spray. Néhány pillanat alatt nem "érnék utol a nehéz napjai" ennyire - csak hogy a cikk író szavaival éljek.
8 felhasználónak tetszik:
Glamster,
ophely88,
LULUPeas,
Black Hearth2,
Lady Suzy,
An_d_a,
dóóra,
House Of Wax
2012. január 30. 12:13
Nem tudom, hogy nem érezte meg, hogy folyik vmi a lábán -.-
De mindenesetre sajnálom, ez télleg nagyon cikii :-/ :$
a médiának pedig semmi köze hozzá. Biztos, hogy nem ezért veszik az amerikaiak a paparazzok szennylapjait. :-P
De mindenesetre sajnálom, ez télleg nagyon cikii :-/ :$
a médiának pedig semmi köze hozzá. Biztos, hogy nem ezért veszik az amerikaiak a paparazzok szennylapjait. :-P
2012. január 30. 12:19
Ez eléggé kínos , de sajnálom Christinát a szennylapok mindent összehordanak róla.Az énektudását kéne nézniük..
2012. január 30. 12:25
babyjaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 42009 offline |
ez egy FAKE kép. az igazi képeken is folyik vmi a térdhajlatától, de csak ez egyik lábán, itt meg már mind2n.
amúgy én kétlem, hogy vér lenne, hisz az vörös lenne, főleg ha így folyik. és ha itt közeli képet kerestek ami nem fake, látszik, hogy barna.
amúgy én kétlem, hogy vér lenne, hisz az vörös lenne, főleg ha így folyik. és ha itt közeli képet kerestek ami nem fake, látszik, hogy barna.
2012. január 30. 12:35
Annyira szánalmas, hogy szegényt ezért is bántják. Akármi lehetett az. Inkább a hangját kellene figyelniük. De tényleg nem tethetett semmit, főleg akkor ha színpadon volt!
De nem igaz, hogy most ezért tudják fikázni, máskor meg a súlyával van a probléma! Az se világos, hogy miért kell őt ilyen apróágok miatt kicikizni, mert Ő így jó ahogy van.
De nem igaz, hogy most ezért tudják fikázni, máskor meg a súlyával van a probléma! Az se világos, hogy miért kell őt ilyen apróágok miatt kicikizni, mert Ő így jó ahogy van.
2012. január 30. 12:55
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
szerintem az őnbarnító tehet róla de ez akkór is elég ciki neki hogy most mindenki erről beszél
2012. január 30. 12:56
Szegény....Nem tudom mi az ,de O.o?!Amúgy az emberek abbahagyhatnák a kritizálását, mert fantasztikus énekesnő!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.