A The Vampire Diaries két főszereplője körül sokak szerint izzik a levegő, de Nina Dobrev a mai napig állítja, hogy ők soha nem erősítették meg a kapcsolatukról szóló híreket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina Dobrev és Ian Somerhalder mégsem egy pár?
2012. január 30. 14:32
hát én ebből a cikkből is úgy veszem le, hogy ők együtt vannak, csak nem vállalják fel a kapcsolatukat. részben igazuk van, nem kell arról mindenkinek tudnia.. de igazából ők döntenek, ha nem szeretnének a csapból is ők folyni..
2012. január 30. 14:34
Sztem tuti hogy együtt vannak,csak lehet ,hogy nem vállalhatják fel a kapcsolatukat. Nem egyszer kapták már le együtt őkt.
Ha jól tudom,bonyodalmat okozna a sorozat forgatásain vagy magában a sorozatban (azt már nem tudom) ,ha felvállalnák a kapcsolatukat.
Ha jól tudom,bonyodalmat okozna a sorozat forgatásain vagy magában a sorozatban (azt már nem tudom) ,ha felvállalnák a kapcsolatukat.
2012. január 30. 14:37
ItsLénaa általában így is folyton róluk írnak... de amúgy tökéletesen egyetértek velük, mert ha folyton egymásról beszélnének, a média a végén még szétszedné őket valamivel!!
2012. január 30. 14:38
úgyis együtt vannak... most ez is csak egy iylen hír ami nem igaz.. akk amit újságba adnak interjú az ott mind hazugság?? hát nem hiszem.. :/ sztem biztos együtt vannak
2012. január 30. 14:45
Ez hülyeség....még a vak is látja hogy szívből szeretik egymást. És ez már nem csak munkakapcsolat.
2012. január 30. 14:55
Szerintem összeillenek és hiába mondanak bármit 100%, hogy együtt vannak és erről még ők maguk sem tudnak meggyőzni kivéve ha vki mással látják őket, mert akk elhiszem, h nincsenek együtt de am nem
2012. január 30. 14:57
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
szerintem bisztos,hogy együtt vannak csak ők ezt a nyilvánosság elött titikolják
2012. január 30. 15:00
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline |
Tuti,hogy együtt vannak!
Csak összekarnak minket zavarni..xd Egyébként összeillenek, szerintem szép párost alkotnak.Már mással nem is tudnám,elképzelni őket! ♥
Csak összekarnak minket zavarni..xd Egyébként összeillenek, szerintem szép párost alkotnak.Már mással nem is tudnám,elképzelni őket! ♥
2012. január 30. 15:01
együtt vannak, nem tudom miért kellett ilyen hülye címet adni a cikknek na mnd1
2012. január 30. 15:04
Tuti, hogy csak titkolják! És amúgy meg alig várom akkor Péntek reggelt
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.