Katy Perry még csak 27 éves, de máris életrajzi film készül róla, méghozzá 3D-ben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Életrajzi film készül Katy Perryről
2012. február 01. 11:55
2012. február 01. 12:08
Nem tudom, sok mindenen ment keresztül, de nem korai ez még egy kicsit?? Könyörgöm, még csak 27 éves...
2012. február 01. 12:15
Szerintem akkorát még nem alkotott, hogy életrajzi filmet készítsenek róla. Tina Turner, Cher, Aretha Franklin - íme néhány élő legenda, művésznő, alkotó, akiknek nincs életrajzi filmjük, habár az is igaz, hogy Katy Perry nem is említhető velük egy lapon. Ha a filmstúdiónak megéri, hogy az Imdb-n Bieberhez hasonló és persze méltó 1,5-es átlagot érjen el a film, hát csak tegyék!
2012. február 01. 12:43
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Minek? Ugyanúgy nincs mit mondania, ahogy Biebernek se volt. Csak reklámfogás, arra jó, hogy kicibálják a szülők tárcájából a pénzt, semmi másra. Norah-nak igaza van. Katynél sokkal nagyobb legendákról sosem készült életrajzi film, de erről a pár éve köztudatban lévő kis mitugrász celebről mégis csinálnak. Mit gondoltok miért? Nem azért, mert nagyobb szám lenne, mint mondjuk Aretha Franklin, csak azért, mert Aretha Franklin miatt sajnos nem ültök be a moziba, nem veszitek meg a DVD-t és nem vásároljátok meg a filmzenét delux CD-n.
2012. február 01. 13:23
huhh remélem itthon is leadják majd a moziba! mert muszáj lesz megnéznem!!! az ilyenekre nagyon kíváncsi szoktam lenni! mert azért csak felhozza az érdeklődési körömet egy sztár valódi indulása!!!honnan jött meg ilyenek... nagyon várom már!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. február 01. 13:28
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Ez most valami vicc? Legközelebb Májli Szájruszról fognak életrajzi filmet forgatni? Katy nincs olyan régóta azért a pályán, mint például Tina Turner vagy Axel Rose, David Bowie,vagy épp Mick Jagger. Ők már több évtizede zenélnek, amikor elkezdték Katy még az anyja hasában sem fejlődött... Bocsássanak meg Katy rajongói, de nem értem mi olyan hatalmasat tett le az asztalra, hogy Róla életrajzi filmet kell forgatni...
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88
2012. február 01. 13:49
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
No lám mik vannak Igazán elkeserítő, hogy egy ilyen emberről film készül, bezzeg a Tupac életéről készülő filmnek finanszírozási problémái vannak. Nem rajongok az ilyen filmekért (tisztelet a kivételnek), ennek pénz szaga van. Ha olyan lesz, mint a David Guetta film, akkor ezt sem fogom megnézni. Alapból nem is érdekel. Ezer meg ezeregy filmet lehet látni X meg Y emberről, akinek bejött az élet, híres lett és filmet készítettek róla. Elér hozzánk? A Glee 3D film is nagy bukás volt, tudtommal az sem jelent meg nálunk. Van esély arra, hogy nálunk nem jelenik meg és helyette a mozik leadnak valami értelmes filmet? Nem? Gondoltam.
2012. február 01. 13:58
Pöttömke: én is Katy rajongó vok de, úgy érzem, hogy igazad van de, én am kíváncsi vok rá
2012. február 01. 14:04
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Bírom Katyt, de szerintem is vannak olyan előadók akik sokkal többet tettek le az asztalra, mint ő és mégsem készül róluk film.!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 01. 14:06
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.02.01. 14:04)
Igen, semmit sem tenni elég egy filmszerephez.
Biztos lehet valamit kihozni abból, hogy honnan indult. Vallásos család, tiltották neki a zenét, de sikerült kitörnie stb. De könyörgöm, minek azt Katy Perryre ölteni?
2012. február 01. 14:09
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (prézli @ 2012.02.01. 14:06)
Biztos lehet valamit kihozni abból, hogy honnan indult. Vallásos család, tiltották neki a zenét, de sikerült kitörnie stb. De könyörgöm, minek azt Katy Perryre ölteni?
Ne aggódj, biztos valami kisfilm vagy rövidfilm lesz
2012. február 01. 14:11
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (prézli @ 2012.02.01. 14:06)
Bárkinek az életéből ki lehet hozni bármit. Tupac életéből, Gagáéból is lesz, Bieberéből is lett, mindent lehet, csak pénzed legyen. Miért pont rá? Nem tudom. Gondolom azért mert elég nagy énekesnőnek számít, botrányos is, ennyi pedig elég ahhoz, hogy sokan beüljenek a moziba. Miért nem más? Nem tudom. Szerintem lehetne Britney, Xtina vagy Cheryl Cole is .. Egyszer mindennek eljön az ideje Ami késik nem múlik aranyom
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.