Zséda dögösebb mint valaha! Az énekesnő új klipjét erotika, fehérnemű és fülledt hangulat jellemzi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dögös klippel jelentkezett Zséda
2012. február 02. 14:29
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Végre egy igényes zene.Szerintem neki kellene indulni az Eurovízión.
2012. február 02. 14:52
Nem tudom kifejezni, mit éreztem, mikor először láttam ezt a kisfilmet. Valóban nem a tőle megszokott stílus, mégis annyira ízléses. Csak sokadik visszatekerésre fogtam fel, hogy igen, ezt Adri csinálta! Ilyenkor érzem leginkább, hogy igenis Ő Magyarország legjobb énekesnője, mert mindig tud újat mutatni, anélkül, hogy az botrányos lenne.
Viszont, hogy a cikkben leírtakhoz is hozzászóljak: visszavonulásról én egyszer sem hallottam, pedig mindennap figyelem a Zsédáról szóló híreket. És pláne nem most, mikor köztudott, hogy készül az új album és az elmúlt hónapokban több zenei kezdeményezésnek is részese volt.
Viszont, hogy a cikkben leírtakhoz is hozzászóljak: visszavonulásról én egyszer sem hallottam, pedig mindennap figyelem a Zsédáról szóló híreket. És pláne nem most, mikor köztudott, hogy készül az új album és az elmúlt hónapokban több zenei kezdeményezésnek is részese volt.
2012. február 02. 16:33
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Nekem nem tetszik Zséda :/ Előbb-utóbb minden "sztár" ide jut :S
Nézzetek hülyének hát ez van!!
2012. február 02. 16:50
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (Shawool Lilla @ 2012.02.02. 16:33)
Nekem nem tetszik Zséda :/ Előbb-utóbb minden "sztár" ide jut :S
Hova?Hogy színvonalas,normális és igényes zenét csinál?
Sajnos nem.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. február 02. 16:59
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Mondom lehet támadni!! selena_taylor_fan én sem szóllak le mert utálsz vmit
2012. február 02. 16:59
Meisan egyetértek xD
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.