A 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál szerb képviselője, Jelena Tomasevic januárban egy kislánynak adott életet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anya lett a szerb énekesnő
2012. február 02. 12:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Gratulálok!
(Megjegyzés: Nem Jelena Tomasevic, hanem Jelena Tomašević, illetve nem Ivan Bosiljcic, hanem Ivan Bosiljčić)
(Megjegyzés: Nem Jelena Tomasevic, hanem Jelena Tomašević, illetve nem Ivan Bosiljcic, hanem Ivan Bosiljčić)
2012. február 02. 17:07
Gratulálok neki és sok boldogságot kívánok nekik!!
2012. február 02. 18:32
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.02. 12:37)
Gratulálok!
A sztárlexikonban is ékezetek nélkül szerepel, szóval szerintem nem akkora probléma.
Gratula amúgy
2012. február 03. 08:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.02.02. 18:32)
A sztárlexikonban is ékezetek nélkül szerepel, szóval szerintem nem akkora probléma.
Gratula amúgy
Gratula amúgy
Igen, ott is, és ott is helytelenül.
2012. február 03. 15:43
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Gratulálok neki
2012. február 03. 18:12
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.03. 08:24)
Igen, ott is, és ott is helytelenül.
Nem akarok Mexi2 lenni, de szerintem senki nem örülne, ha hibásan írnák le a nevét...
Én is meg tudtam csinálni, hogy helyes névvel hoztam létre Ljubiša Samardžić lapját...
Az nem kifogás, hogy nem tud ilyen karaktert írni, mert a Wordben simán ki lehet választani az adott betűket, de még egyszerűbb módszer, ha a netről Ctrl + C és Ctrl + V módszerrel átveszi. Na mindegy, befogom a bagólesőm. 
Tudom, hogy úgy helyes, ha ékezetekkel írom. Eredetileg így is akartam, de aztán úgy gondoltam, hogy talán jobb lenne ékezetek nélkül, mivel így jobban érthetőbb.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: