Hamarosan indul a Big Time Rush turnéja
2012. február 03. 20:18
aaaa*-* énis annyira szeretnék ott lenni.de miért nem a Big Time Rush az előzenekar!?
2012. február 04. 14:11
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én szívesebben mennék el egy One Direction koncertre, ahol a BTR az előznekar, nem pedig fordítva.
2012. február 06. 00:29
Remélem amire megyek Londonba, a 1D visszatér az USA-ból!
2012. február 06. 12:04
Jöhetnének már ide is...Ez a két kedvenc bandám♥ Legalább a One Direction jöhetnee♥
2012. február 08. 15:17
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline |
Sokan írják azt, hogy miért nem a Big Time Rush az előzenekar...
ha jól tudom, a BTR már 2009-ben összeállt és azóta munkálkodnak, lenyomtak 2 évadot a saját sorozatukban, jön a 3. évad, lesz 1 mozifilmjük és ez már a 2. lemezük. A One Direction még csak most bontakozik ki az X faktor után.
Ez nem bántás vagy sértés akart lenni, csupán tények. A BTR már kicsit többet letett az asztalra. A One Direction is egy jó fiúbanda, de még kell egy kis idő, amíg jobban bedolgozzák magukat a zeneiparba, hogy bebizonyítsák azt, hogy nem csak 1-2 slágerrel tudnak előrukkolni, de egyébként meg bírom a számaikat. Az meg, hogy talán a One Direction-t többen ismerik, a tehetségkutatónak köszönhető, ami nagyobb durranás, mint egy sorozat a Nick-en, ami nincsen nagyon benne a köztudatban.
Kár, hogy ide nem jönnek, de hát elég kicsi az itteni rajongótáboruk Bezzeg Németországban...
ha jól tudom, a BTR már 2009-ben összeállt és azóta munkálkodnak, lenyomtak 2 évadot a saját sorozatukban, jön a 3. évad, lesz 1 mozifilmjük és ez már a 2. lemezük. A One Direction még csak most bontakozik ki az X faktor után.
Ez nem bántás vagy sértés akart lenni, csupán tények. A BTR már kicsit többet letett az asztalra. A One Direction is egy jó fiúbanda, de még kell egy kis idő, amíg jobban bedolgozzák magukat a zeneiparba, hogy bebizonyítsák azt, hogy nem csak 1-2 slágerrel tudnak előrukkolni, de egyébként meg bírom a számaikat. Az meg, hogy talán a One Direction-t többen ismerik, a tehetségkutatónak köszönhető, ami nagyobb durranás, mint egy sorozat a Nick-en, ami nincsen nagyon benne a köztudatban.
Kár, hogy ide nem jönnek, de hát elég kicsi az itteni rajongótáboruk Bezzeg Németországban...
2 felhasználónak tetszik:
indiancsaj,
melasz12
2012. február 10. 21:08
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
Idézet
Sokan írják azt, hogy miért nem a Big Time Rush az előzenekar...
teljesen egyetértek.
de a One Direction-t jobban szeretem. "
2012. február 11. 21:00
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline |
Ezt a Big Time Rush-t én se kedvelem.. A One Direction viszont igen jó... És bár lehet, hogy többet letett a másik az asztalra, a 1D sokkal ízlésesebb, hangulatosabb, jobb zenét játszik.. Ez a véleményem..!
2012. február 13. 12:19
nekem még mindig nem tiszta,hogy pontosan mi is ez a Big Time Rush...viszont a 1D-t nagyon szeretem ♥
2012. február 13. 17:54
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline |
Bárcsak itt lennének :$
Imádom a Big Time Rush-t
de nem nézem le a One Direction-t sem...
igaza van "criticadel"-nek. A BTR már 2009 óta van fent és az eddigi sikereiket a saját erejükből szedték össze nem úgy mint a 1D akik azért ismertebbek mert egy tehetségkutatóból szabadultak.
James
Imádom a Big Time Rush-t
de nem nézem le a One Direction-t sem...
igaza van "criticadel"-nek. A BTR már 2009 óta van fent és az eddigi sikereiket a saját erejükből szedték össze nem úgy mint a 1D akik azért ismertebbek mert egy tehetségkutatóból szabadultak.
James
1 felhasználónak tetszik:
Tussz
2012. február 19. 18:33
Dark Angel 16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 169523 offline |
Imáádom őket!!!
Bárcsak el tudnék menni a koncertre..
Bárcsak el tudnék menni a koncertre..
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.