Hamarosan indul a Big Time Rush turnéja
2012. február 03. 20:18
aaaa*-* énis annyira szeretnék ott lenni.de miért nem a Big Time Rush az előzenekar!?
2012. február 04. 14:11
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én szívesebben mennék el egy One Direction koncertre, ahol a BTR az előznekar, nem pedig fordítva.
2012. február 06. 00:29
Remélem amire megyek Londonba, a 1D visszatér az USA-ból!
2012. február 06. 12:04
Jöhetnének már ide is...Ez a két kedvenc bandám♥ Legalább a One Direction jöhetnee♥
2012. február 08. 15:17
|
|
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline
|
Sokan írják azt, hogy miért nem a Big Time Rush az előzenekar...
ha jól tudom, a BTR már 2009-ben összeállt és azóta munkálkodnak, lenyomtak 2 évadot a saját sorozatukban, jön a 3. évad, lesz 1 mozifilmjük és ez már a 2. lemezük. A One Direction még csak most bontakozik ki az X faktor után.
Ez nem bántás vagy sértés akart lenni, csupán tények. A BTR már kicsit többet letett az asztalra. A One Direction is egy jó fiúbanda, de még kell egy kis idő, amíg jobban bedolgozzák magukat a zeneiparba, hogy bebizonyítsák azt, hogy nem csak 1-2 slágerrel tudnak előrukkolni, de egyébként meg bírom a számaikat. Az meg, hogy talán a One Direction-t többen ismerik, a tehetségkutatónak köszönhető, ami nagyobb durranás, mint egy sorozat a Nick-en, ami nincsen nagyon benne a köztudatban.
Kár, hogy ide nem jönnek, de hát elég kicsi az itteni rajongótáboruk
Bezzeg Németországban...
ha jól tudom, a BTR már 2009-ben összeállt és azóta munkálkodnak, lenyomtak 2 évadot a saját sorozatukban, jön a 3. évad, lesz 1 mozifilmjük és ez már a 2. lemezük. A One Direction még csak most bontakozik ki az X faktor után.
Ez nem bántás vagy sértés akart lenni, csupán tények. A BTR már kicsit többet letett az asztalra. A One Direction is egy jó fiúbanda, de még kell egy kis idő, amíg jobban bedolgozzák magukat a zeneiparba, hogy bebizonyítsák azt, hogy nem csak 1-2 slágerrel tudnak előrukkolni, de egyébként meg bírom a számaikat. Az meg, hogy talán a One Direction-t többen ismerik, a tehetségkutatónak köszönhető, ami nagyobb durranás, mint egy sorozat a Nick-en, ami nincsen nagyon benne a köztudatban.
Kár, hogy ide nem jönnek, de hát elég kicsi az itteni rajongótáboruk
2012. február 10. 21:08
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
Idézet
Sokan írják azt, hogy miért nem a Big Time Rush az előzenekar...
teljesen egyetértek.
de a One Direction-t jobban szeretem.
2012. február 11. 21:00
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
Ezt a Big Time Rush-t én se kedvelem.. A One Direction viszont igen jó... És bár lehet, hogy többet letett a másik az asztalra, a 1D sokkal ízlésesebb, hangulatosabb, jobb zenét játszik.. Ez a véleményem..!
2012. február 13. 12:19
nekem még mindig nem tiszta,hogy pontosan mi is ez a Big Time Rush...viszont a 1D-t nagyon szeretem
♥
2012. február 13. 17:54
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline
|
Bárcsak itt lennének :$
Imádom a Big Time Rush-t
de nem nézem le a One Direction-t sem...
igaza van "criticadel"-nek. A BTR már 2009 óta van fent és az eddigi sikereiket a saját erejükből szedték össze nem úgy mint a 1D akik azért ismertebbek mert egy tehetségkutatóból szabadultak.
James
Imádom a Big Time Rush-t
de nem nézem le a One Direction-t sem...
igaza van "criticadel"-nek. A BTR már 2009 óta van fent és az eddigi sikereiket a saját erejükből szedték össze nem úgy mint a 1D akik azért ismertebbek mert egy tehetségkutatóból szabadultak.
1 felhasználónak tetszik:
Tussz
2012. február 19. 18:33
|
|
Dark Angel 16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 169523 offline
|
Imáádom őket!!!
Bárcsak el tudnék menni a koncertre..
Bárcsak el tudnék menni a koncertre..
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.