Egy névtelen forrás állítása szerint az ifjú énekes csak arra vár, hogy betöltse a tizennyolcat, mivel szeretné feleségül venni tizenkilenc éves kedvesét, Selena Gomezt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber máris nősülne
2012. február 03. 17:49
A kis nyálgép
Egyébként szerintem ez túl korai döntés lenne..
Egyébként szerintem ez túl korai döntés lenne..
2012. február 03. 17:50
Nősülni férfiak szoktak. Bocs, Jusztina, ezt buktad!
2012. február 03. 17:50
meg nem erősített forrás,névtelen emberke? ez tuti csak pletyka
meg amúgy is azt olvastam,hogy szalonna nem akar még jusztinával összeházasodni,mert még korainak érzi
Ha mégis ez igaz,akkor ő megint hazudott és egy kicsit bugyuta,hogy már most tönkreteszi az életét.
meg amúgy is azt olvastam,hogy szalonna nem akar még jusztinával összeházasodni,mert még korainak érzi
Ha mégis ez igaz,akkor ő megint hazudott és egy kicsit bugyuta,hogy már most tönkreteszi az életét.
2012. február 03. 17:53
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
szerintem ez elég korai.-.-
2012. február 03. 17:54
Selena és Justin is túl fiatalok szerintem, hogy elkötelezzék magukat és egyáltalán nem biztos, hogy ők az igaziak kettejük számára... És egy névetelen forrás nem is megbízható! És szerintem felelőteln döntés lenne, főleg ennyire fiatalon, mert még előttük az élet és tizenéves fejjel eléggé tapasztalatlanok...
Ui: Ez most nem ellenül szólt, egyszerűen kifejtettem a véleményem!
Ui: Ez most nem ellenül szólt, egyszerűen kifejtettem a véleményem!
2012. február 03. 17:55
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline |
hát Selenának ez lesz élete legnagyobb döntése ha igent mond Bíbernek de az őő élete :|
2012. február 03. 17:55
a két ember között csak az a különbség, hogy az egyik lányos
a másik pedig Selena Gomez
a másik pedig Selena Gomez
2012. február 03. 17:56
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
őszinte leszek,én is pletykának tartom,csak gondoltam megírom,érdekelt mások véleménye is
nagyon népszerűek mindketten,ezért az újságírók szinte bármit kitalálnak.szerintem ez is csak egy nagy médiafogás,aminek ezt az egész "románcot" mindigis tartottam.
nagyon népszerűek mindketten,ezért az újságírók szinte bármit kitalálnak.szerintem ez is csak egy nagy médiafogás,aminek ezt az egész "románcot" mindigis tartottam.
2012. február 03. 17:56
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
ez úgy hazugság ahogy van mert Selena nem rég nyilatkozta hogy még túl fiatal hogy elkötelezze magát és hogy nem ugy képzeli el a jövöjét hogy Justinnal fog össze házasodni
2012. február 03. 17:57
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Hát akkor 1 hónap múlva legyenek boldogok jóban-rosszban, egészségben-betegségben...
2012. február 03. 17:59
Amúgy megnyugtatom a kedélyeket, szerintem Selena nem lesz olyan hülye, hogy hozzámenjen az első emberhez, aki megkéri a kezét. Hacsak nem terhes, mert akkor érthető, hová lesz a nagy sietség.
2012. február 03. 18:01
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline |
kezdjük ott, hogy "névtelen forrás". Névtelenül énis írhatok egy újságnak hogy miket hallottam... 2. szerintem ezek nem hülyék... 1 éve vannak eggyütt, és már házasodni? szerintem ez úgy hülyeség ahogy van. Amúgy meg a az, hogy álítólagosan eldöntötték hogy hol házasodnak össze, egyáltalán nem azt jelenti hogy a közeljövőben. 14 vagyok, és néha én is fantáziálok ilyenekről...
2012. február 03. 18:01
Szerintem ez csak mindösszesen pletyka. Selena egyrészt nem menne bele, és az sem biztos, hogy a szüleik jóváhagynák ezt a döntést. Fiatalok ehhez még nagyon. Várjanak pár évet, lehet hogy változik a döntésük is. Nem feltétlen kellene beleszaladni egy ilyen házasságmenetbe.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.