Rihanna leelőzte Lady Gagát
2012. február 03. 21:13
seldave4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 152096 offline |
Rohadt Bieber...
2012. február 03. 21:24
grat:) sztem rihanna sokkal jobb énekes mint gaga:D
2012. február 03. 21:37
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
há egyik sem a kedvencem, szóval úgy "versenyezhetnek" ahogy akarnak
azt nem értem, hogy pár órája lett kiadva Rihannáról egy cikk, de ha én akartam egy sztárról irni akiről pár órája már cikkeztek, nem engedi, mert 24 órának elkell telni most ez hogy van?
azt nem értem, hogy pár órája lett kiadva Rihannáról egy cikk, de ha én akartam egy sztárról irni akiről pár órája már cikkeztek, nem engedi, mert 24 órának elkell telni most ez hogy van?
2012. február 03. 21:42
Idézet (corny4 @ 2012.02.03. 21:37)
há egyik sem a kedvencem, szóval úgy "versenyezhetnek" ahogy akarnak
Bizonyos mennyiségű cikket meg kell jelentetni, mire a rendszer engedi, hogy írj olyanról, akiről aznap már írtak. Fehér kitüntetéssel sajnos még nem lehet, ez biztos.
2012. február 03. 21:50
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Szép volt Riri! Csak így tovább.
2012. február 03. 21:56
lili0123456789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 153408 offline |
MIÉRT nem Simone??? Miért? Miért? Miért???!!!
Az a sza**s kölyök meg a 2 milliárd 275 milliós nézettségével... Miez?
Az a sza**s kölyök meg a 2 milliárd 275 milliós nézettségével... Miez?
2012. február 03. 22:03
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
"Karrierje csúcsán van."
Na ja, épp ez a baj, sajnos a hírneve, népszerűsége növekedése fordítottan arányos az igényességével.
Mondjuk oké, még mindig inkább olvasok ilyeneket, mert ez az "egyik kutya másik eb" kategória, mint olyat, hogy Katy Perry leelőzte Michael Jacksont meg hasonlók.
Na ja, épp ez a baj, sajnos a hírneve, népszerűsége növekedése fordítottan arányos az igényességével.
Mondjuk oké, még mindig inkább olvasok ilyeneket, mert ez az "egyik kutya másik eb" kategória, mint olyat, hogy Katy Perry leelőzte Michael Jacksont meg hasonlók.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 03. 23:05
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Nekem az a véleményem,bár Gugu Gaga kicsi szopós baba jobb előadó,DE!Rihanna tehetségesebb,a számait nem csak úgy gyártja,hanem tele van érzéssel.Gagánál nem érzem ezt(amúgy sem hallgatom,mert be/ki összeszakad a dobhártyám!!!)Gaga még kis pisis ebben.Rihannát pedig már jó ideje ismeri a világ!Megérdemli,hogy ő legyen a legjobb,mert megdolgozott érte!Nem botrányokból lett hírneve!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.