A Miss World Hungary 2011 cím birtokosa azt állítja, hogy volt barátja nyilvánosan megalázta őt egy étteremben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szunai Lindát megalázta volt párja?
2012. február 04. 10:25
,,Elismerem, hogy valóban kétszer csókolóztam valakivel, de nem érzem, hogy bármiért is mosakodnom kellene."
Pedig kéne
Pedig kéne
2012. február 04. 10:33
Nagyon szeretem Lindát. Egy életvidám, kedves csaj. Most nem azért, de pont a söpö-vel csókolózott volna?!
nem nagyon tudom elhinni. Lacival meg olyan jóban voltak..minden egyes videónaplójánál ezt lehetett levenni. Sajnálom, de ezen a sztorin nem nagyon tudok eligazodni.xdd Remélem Linda megnyugszik, és majd talál magának egy másik fiút.
2012. február 04. 10:49
Nemrég ért véget kapcsolatuk, de viharos szakításuknak a Frizbiben is hangot adtak. - tiszta óvoda! Minek kell ezt kiteregetni ország-világ előtt?
Baromira érett viselkedést tanúsítanak mindketten.
Ha meg Lindácska másokkal akar csókolózni, minek van kapcsolatban?
Szánalmas az egész szituáció, ahogy a médiában dobálják egymásra a sarat, és bizonyítják a maguk igazát! Miközben ez csak rájuk tartozna!
Baromira érett viselkedést tanúsítanak mindketten.
Ha meg Lindácska másokkal akar csókolózni, minek van kapcsolatban?
Szánalmas az egész szituáció, ahogy a médiában dobálják egymásra a sarat, és bizonyítják a maguk igazát! Miközben ez csak rájuk tartozna!
6 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat,
Pandus,
Grace Benning,
An_d_a,
Lady Suzy,
Black Hearth2
2012. február 04. 11:05
Ezt maguk közt kell megbeszélni,nem mindenkinek elhíresztelni Magyarországon...mindenkinek vannak gondjai,de nem mennek egyből panaszkodni Hajdúnak..
2012. február 04. 11:07
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez csaj egyre unszimpatikusabb amúgy akkor miért van kapcsolatba ?
2012. február 04. 11:10
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Igazából nekem is egyre unszimpatikusabb Linda.De!Ő nem nyilatkozott hosszú ideig erről,pedig ez alatt az idő alatt a "kedves" volt párja szidta minden újságnak/riporternek/bárhol ahol nyilvánosság van.Nyilván egy idő után az ember megunja,hogy nyilvánosan alázzák és közbeszól...Linda nem tagadta le,hogy megcsalta,míg az ex mindent tagad.Itt szerintem Lindának van igaza...
2012. február 04. 11:22
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Ki ez a nő?Nem ismerem..A szépségkirálynőkkel nem vagyok tisztában
2012. február 04. 11:58
Ez a Mesterházy se lehet százas, de ez a Lindácska engem kiakaszt. Celebeskedni akar,ezért lett hercegnő, vagy mi az Isten ? Találhatnánk már egy újat helyette.
2012. február 04. 12:28
hmmm hogy jön a képbe sp tán linda azzal csalta meg huhua. bonyolult
2012. február 04. 12:39
Nem rajongok Lindáért viszont be kell vallani,hogy attól,hogy Linda megcsalta nem csak ő a hibás ha nem spécske is. És már bocsi,de nem azért egy 18 évesek között történő szerelem jó,hogy nem olyan mint egy házasság.
A drága Lacika a jó hírnevéért letagadja,de már a szeme sarka se áll jól
2012. február 04. 13:19
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Hát szinte azt sem tudom,hogy ki ez a csaj.De egy férfitól undorító dolog,hogy leköpi a barátnőjét! De ettől a Lindától sem volt szép,hogy megcsalta a pasiját!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.