Ed Westwicknek hiányzik a régi Chuck Bass
2012. február 05. 22:58
Én mindenképpen nagyon szeretem Chuck-ot... Szerelmesen és playboyként is imádnivaló, bár a beszólásai régen jobbak voltak!!
2012. február 06. 00:56
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
én is jobban szerettem a régi chuck-ot. pont múltkor gondolkodtam el ezen, hogy mi változott meg a gg-ben, és rájöttem, hogy:
1. nincs jenny.
2. chuck már nem is az igazi.
Bár chuck mindenhogy fantasztikus, mégis a régi volt az igazi oldala. most már kezd idegesítővé válni, hogy kezdenek érzései lenni. hogy képes kapcsolatokat kialakítani, hogy sír, hogy szomorú, hogy segítséget kér, és hogy nem fekszik össze fűvel-fával. nem azzal van a baj, hogy szereti blair-t, mert azt szerettem, amikor együtt voltak, de ez az örökös huza-vona már kezd unalmassá válni. és az is rohadtul hiányzik, amikor azt mondja, hogy: I'm Chuck Bass! <3
1. nincs jenny.
2. chuck már nem is az igazi.
Bár chuck mindenhogy fantasztikus, mégis a régi volt az igazi oldala. most már kezd idegesítővé válni, hogy kezdenek érzései lenni. hogy képes kapcsolatokat kialakítani, hogy sír, hogy szomorú, hogy segítséget kér, és hogy nem fekszik össze fűvel-fával. nem azzal van a baj, hogy szereti blair-t, mert azt szerettem, amikor együtt voltak, de ez az örökös huza-vona már kezd unalmassá válni. és az is rohadtul hiányzik, amikor azt mondja, hogy: I'm Chuck Bass! <3
1 felhasználónak tetszik:
VanessaWolfe13
2012. február 06. 10:21
Zaphirevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 168422 offline |
Hát, mit is mondjak? Ez nehéz. Igaz, hogy a régi Chuck menő volt és stílusos, de Blair...ajj. Szóval...
szerintem tényleg túlontúl édesmézes mostanában. Legyen a régi Chuck, de a mostani érzéseivel. Régebben is tudtuk (annak ellenére, hogy más csajokkal volt) hogy Blair számára az igazi, akkor is tudni fogjuk, ha visszavesz ebből a szerinte is kiskutyusos viselkedésből. Louis meg szemét... de ebbe most ne menjünk bele
szerintem tényleg túlontúl édesmézes mostanában. Legyen a régi Chuck, de a mostani érzéseivel. Régebben is tudtuk (annak ellenére, hogy más csajokkal volt) hogy Blair számára az igazi, akkor is tudni fogjuk, ha visszavesz ebből a szerinte is kiskutyusos viselkedésből. Louis meg szemét... de ebbe most ne menjünk bele
2012. február 06. 11:05
Annyira igaza van. Nekem is hiányzik a régi Chuck,tényleg rengeteget változott. Örülnék neki ha így a végére beraknák egy kicsit. De én így is nagyon szeretem őt. Elvégre ő mindig is Chuck Bass marad.
2012. február 06. 12:38
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
Idézet (Nina1122 @ 2012.02.06. 11:05)
Annyira igaza van. Nekem is hiányzik a régi Chuck,tényleg rengeteget változott. Örülnék neki ha így a végére beraknák egy kicsit. De én így is nagyon szeretem őt. Elvégre ő mindig is Chuck Bass marad.
Teljesen egyetértek Nina1122!
Chuck Bass az Chuck Bass
2012. február 06. 13:10
Van benne valami... remélem vissza fog térni a régi...
2012. február 06. 15:18
Ha az új Chuck kell ahhoz, hogy együtlegyenek Blairrel akkor nekem így is tökéletes. Mindenhogy a kedvenc karakterem♥
2012. február 06. 15:29
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
Nina1122,egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.