Starity

Zaphire profilja

Zaphire white white  
 • Csatlakozott
 • 2012. február 03.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Lakhely
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • blogolás, film- és sorozatnézés, olvasás, sütés
 • Zenei stílusom
 • Mindenféle: pop, rnb
 • Imádom
 • A szabadságot, az utazásokat, az új helyeket.
 • Utálom
 • Ha valaki ígérete ellenére nem tesz meg semmit.

Egy tündérmesében élni. Ott bármi rossz is történik a végén biztos a happy end..

Zaphire
Utoljára aktív: 2020.12.19. 10:10Státusz módosítva: 2016.06.02. 09:09

Mi újság nála?

2017.07.25. 18:06Zaphire új kedvence Lee Dong Wook

2017.07.25. 18:06Zaphire új kedvence Lee Da Hae

2017.06.04. 13:01Zaphire új kedvence Hailee Steinfeld

2017.06.04. 13:01Zaphire új kedvence Lee Pace

2017.06.04. 13:01Zaphire új kedvence Aidan Turner

Bemutatkozás


Az én világom részletezéséhez a szavak túl egyszerűnek tűnnek. Talán a képek és különleges hangulatuk az, ami közelebb repíthet a stílusomhoz és életemhez.
Azt mondják mindenkiben lakozik egy Hófehérke és egy herceg.
Azt is mondták, olyan vagyok, mint Lily Collins.
És azt is, hogy nem lesz második világháború.....


Hát mit is írjak?  Fogalmamsincseztnemtudom.

Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, és szeretve lenni jó.
A szerelem hülyét csinál belőlünk: elcseréljük az egész életünket egyetlen boldog napért.

„Ha a családról van szó, a szívünk mélyén mind gyerekek vagyunk még. Nem számít, hány évesek vagyunk, mindig kell egy hely, amit otthonunknak nevezhetünk. Mert azok nélkül, akiket a legjobban szeretünk, menthetetlenül egyedül érezzük magunkat a világban.”

I LOVE DISNEY TALES

Nézz a csillagokra! A múlt idők nagy királyai a csillagok szemével néznek le rád. Emlékezz rá, a nagy királyok odafentről figyelnek téged! És köztük leszek én is.

A tűz is pusztít, de a hamuból sokszor szebb virágok keletkeznek, mint amilyenek előtte voltak, ha hagyjuk őket kibomlani.


And the classic-old movies...


 

Általánosan elismert igazság, hogy a legényembernek, ha vagyonos, okvetlenül kell feleség.

Ez az igazság oly mélyen bevésődött a vidéki családok lelkébe, hogy ha ilyen ember csöppen a szomszédságukba, rögtön egyik vagy másik leányuk jog szerinti tulajdonának tekintik, még ha nem ismerik is érzéseit vagy nézeteit.

- Kedves Bennet - mondta Mrs. Bennet férjének egy napon -, hallotta már, hogy Netherfield Park végre bérlőre talált?

Mr. Bennet azt válaszolta, hogy erről nem tud.

- Pedig így van - erősködött az asszony. - Mrs. Long az imént járt itt, és mindent elmesélt.

Mr. Bennet nem felelt.

- Nem is kíváncsi, hogy ki a bérlő?! - kiáltotta az asszony türelmetlenül.

- Úgyis tudom, hogy el akarja mondani, halljuk hát, nem bánom.

Az asszonynak nem kellett több biztatás.

- Nos, kedvesem, ha mindenáron tudni akarja: Mrs. Long azt a hírt hozta, hogy Netherfieldet egy vagyonos fiatalember bérelte ki Észak-Angliából; négylovas hintón jött le hétfőn megnézni a birtokot, s annyira megtetszett neki, hogy tüstént megegyezett Mr. Morisszal; Szent Mihály napjáig beköltözik, a cselédség egy része pedig már a jövő hét végén a kastélyban lesz.

- Mi a neve?

- Bingley.

- Házasember? Nőtlen?

- Nőtlen, drágám, persze hogy az! Nőtlen ember, méghozzá vagyonos; négy-ötezer font az évi jövedelme. Mit szól, milyen szerencse ez a mi lányainknak!

- Hogy érti ezt? Mi köze van ennek a lányokhoz?

- Drága Bennet - felelte az asszony -, ne legyen ilyen tuskó! Természetesen arra gondolok, hogy egyik lányunkat feleségül veszi.

- Talán ezzel a szándékkal telepszik itt le?

- Ezzel a szándékkal! Hogy mondhat ilyen sületlenséget! De egyikükbe feltétlen beleszeret, s ezért rögtön meg kell látogatnia, mihelyt ideérkezik.

- Eszem ágában sincs. Maga és a lányok elmehetnek; talán még jobb, ha egyedül küldi el őket, mert maga van olyan csinos, mint akármelyik lánya, és Mr. Bingleynek esetleg maga tetszene legjobban az egész társaságban.

- Drágám, ne hízelegjen! Nem mondom, voltam én is csinos, de most már nem tartom magam különös szépségnek. Ha egy asszonynak öt eladó lánya van, ne törődjék többet a szépségével.

- Ilyen esetben hiába is törődik vele már.

- De kedvesem, igazán meg kell látogatnia Mr. Bingleyt, mihelyt letelepszik a szomszédságunkban.

- Ez több, mint amit megígérhetek, higgye el.

- Gondoljon a lányaira. Gondolja meg, milyen szerencse lenne ez egyiküknek. Sir William és Lady Lucas már eltökélték, hogy meglátogatják; nekik is csak ez foroghat az eszükben, mert máskülönben, mint maga is tudja, nem keresnek fel jövevényeket. Ennyit megtehet, mert hogy néz ki, ha mi csak úgy beállítunk.

- Mire valók az ilyen aggályok? Mr. Bingley bizonyára nagyon szívesen látja magukat; majd átadnak neki néhány sort, amelyben atyai áldásomat adom, ha a lányok bármelyikét feleségül akarja venni - noha a magam részéről a kis Lizzy mellett emelnék szót.

- Ilyesmi ne is jusson az eszébe. Lizzy semmivel sem különb a többinél; közel sem olyan szép, mint Jane, és közel sem olyan jó kedélyű, mint Lydia. Persze magának mindig Lizzy volt a kedvence.

- Egyikről sem lehet valami sok jót mondani - jegyezte meg az apjuk -, mind csacska, üresfejű teremtés, mint a lányok általában; de Lizzynek fürgébb az észjárása, mint a nővéreinek.

- Mondja, Bennet, miért rágalmazza meg így tulajdon gyermekeit? Abban leli örömét, hogy engem gyötör. Semmi tekintettel sincs az idegeimre.

- Téved, drágám; nagyon is tisztelem az idegeit. Hiszen régi ismerőseim: legalább húsz év óta állandóan rájuk hivatkozik.

- Ó, ha tudná, mit szenvedek!

- Remélem, túléli, és megéri még, hogy sok fiatalember költözik erre a környékre, akinek négyezer font az évi jövedelme.

- Hiába jönnének húszan is ide, ha nem akarja őket meglátogatni.

- Szentül ígérem, hogy valamennyiüket végiglátogatom, persze ha már mind a húsz itt lesz.

Mr. Bennet alkatában oly különös módon keveredett a fürge elme, a gunyoros modor, a tartózkodás és a szeszély, hogy felesége huszonhárom évi tapasztalat után sem értette meg jellemét. Mrs. Bennetet könnyebb volt kiismerni: gyarló eszű, csekély tudású, hullámzó kedélyű asszony volt. Mikor elégedetlenség kínozta, idegesnek képzelte magát. Élete feladatának azt tartotta, hogy férjhez adja leányait, vigaszt a látogatásokban és a pletykákban talált.

Annyi, de annyi kedvenc filmem van, hogy megadnék szinte bármit annak, aki leírja őket nekem. Ugyanis sokat el is felejtek (jó persze az igazán jókat nem), de attól még nagyon szeretem őket.

A tizenhárom éves Jenna azon szomorkodik, hogy az igazán klassz srácok átnéznek rajta. Az álmodozó lány eddig jól elvolt a szomszéd fiúval, de szeretne menőbb társasághoz tartozni. A születésnapi bulijára ezért meghívja a suli trendi személyiségeit. A parti csúfos kudarcba fullad, és Jenna megszégyenülten fogadalmat tesz: ha felnőtt lehetne, áloméletet élne! Reggelre harmincévesen ébred, egy varázslatos pillanat alatt csábos üzletasszony lett belőle, akinek a lába előtt hever a világ. Jenna azonban hamarosan rájön, hogy az élet mit sem ér, ha mindent készen kap az ember. „Normálisnak lenni nem erény, hanem a gyámoltalanság jele.” 


Más világ: Jersey szigete, 1945. A II. világháborúnak vége, de Grace férje nem tért vissza a frontról. A nő egyedül, és szigorú erkölcsi normáktól vezérelve neveli fel gyermekeit a viktoriánus házban. Lánya és fia furcsa betegségben szenvednek: nem tehetik ki magukat direkt napfénynek. Amikor három új szolgáló érkezik a házhoz, meg kell tanulniuk a legfontosabb szabályt: a kastélyt mindenkor félhomályban kell tartani; egyetlen ajtót sem szabad kitárni anélkül, hogy a mögötte lévőt be ne zárták volna. Ám a Grace által fenntartott szigorú rend felborul. Grace, a gyerekek és az őket körülvevők végzetes lépésre szánják el magukat. 

Jane Austen movies (L)

 

 

swan....black swan

DARK SIDE
még bővül (fejlesztés alatt)

és a sorozatok...

Outlander!

 

Reign (L)

 

Gossip Girl

...és még kedvenceim:

A mese és a valóság találkozása:


És amitől libabőrös leszek:


 

Mert régi és mert kosztümös.... :)

 

.... ami mindenki nagy kedvenceAz egyik legjobb alkotás és legjobb új színészek:
Néhány szó az itteni dolgokról: (mert láttam, hogy ilyen is kell) :D

- A szavazás számomra teljesen elfogadható, sőt, nagyon örülök neki, viszont csak akkor szavazok vissza, ha valóban tetszik az illető adatlapja
- Barátok is lehetünk, ha úgy látod sok a közös bennünk és beszéltünk pár szót
- Kérlek ne másolj semmit, kérdezd meg mi honnan van, szívesen elmondom!

Ennyi lenne, zaphire voltam

Kedvenc sztárok

1 Nicole Kidman
2 Vivien Leigh
3 Hayden Christensen
4 Rebecca Ferguson (II)
5 Nina Dobrev
további kedvencek

Barátok

Toxic
Toxic

peligroso™

Nyonyó
Nyonyó

új tag

Alexaa44
Alexaa44

visszatérő vendég

Csoki002
Csoki002

új tag

Üzenőfal

Nagyon szép a profilod, örülök hogy idetévedtem, így szavaztam.^^ az ikonod is nagyon jó. :wub:

2016.07.25. 23:11

Szia!Szavaztam,mert vannak közös kedvencek.

2016.05.29. 23:11

Cosmo Szia!Ha esetleg van kedved összebarátkozhatnánk,mert az össze skedvenc sorozatodat láttam és van pár közös kedvencünk.Ha gondolod.:)

2016.03.26. 20:08

Cosmo Szia!Szavaztam,mert elképesztő a profilod.

2016.03.26. 20:08

dtsz Szia.Szavaztam mert jó a profilod.

2015.06.10. 11:11