A villalakók a játék végére felhagytak az összebeszéléssel és a taktikázással. Három kiválasztójellel Seherezádé kapta a zöld kendőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Seherezádét küldték párbajozni
2012. február 06. 08:27
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Remélem kint is marad!
2012. február 06. 09:00
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Küldenék már ki végre az összeset-.-"...unalmasak már 1 kicsit szerintem...:S
2012. február 06. 11:04
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Vigye Kingát, ha őt kinn tudná hagyni végre nem nyivákolna az a mocskos szájú nőszemély. Anikó is a végéig elsumákolta a VV4-et, ahogy a kis Vivien ...most a Kinga essen ki, de utána mehet ő is!
2012. február 06. 11:17
Idézet (devilrose @ 2012.02.06. 11:04)
Vigye Kingát, ha őt kinn tudná hagyni végre nem nyivákolna az a mocskos szájú nőszemély. Anikó is a végéig elsumákolta a VV4-et, ahogy a kis Vivien ...most a Kinga essen ki, de utána mehet ő is!
Szerintem is vigye őt, bár én fordítva szeretném: Kinga jöjjön vissza és hagyja kint ezt a sötét, unalmas, nyávogós libát... Kingának legalább van agya és használja is. Serike fejében csak néha gyúl világosság, úgyhogy Seherezádé, irány az utca!
2012. február 06. 11:31
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Idézet (José Armando @ 2012.02.06. 11:17)
Szerintem is vigye őt, bár én fordítva szeretném: Kinga jöjjön vissza és hagyja kint ezt a sötét, unalmas, nyávogós libát... Kingának legalább van agya és használja is. Serike fejében csak néha gyúl világosság, úgyhogy Seherezádé, irány az utca!
Én erősen megkérdőjelezném azt, hogy Kingának lenne agya.
Szerintem Serinek, Fecót kéne kihívnia, mert Fecó egy álszent ember, és nem utolsó sorban sötét, mint az éjszaka (bár ez a legtöbb villalakóra igaz ) Kingát, majd legközelebb kiviszi Vera, és remélem kint is hagyja.
2012. február 06. 11:40
Idézet (BunnyGirl @ 2012.02.06. 11:31)
Én erősen megkérdőjelezném azt, hogy Kingának lenne agya.
Szerintem Serinek, Fecót kéne kihívnia, mert Fecó egy álszent ember, és nem utolsó sorban sötét, mint az éjszaka (bár ez a legtöbb villalakóra igaz ) Kingát, majd legközelebb kiviszi Vera, és remélem kint is hagyja.
Miért? A hisztijeit leszámítva nem buta a csaj. Nagyon jó meglátásai és észrevételei vannak, és kb. ő az egyedüli bent, aki nem engedett az elveiből. (Attilát leszámítva.) Az tény, hogy sokszor elkényeztetett és naiv módon viselkedik, de ettől eltekintve szerintem egy szimpatikus karakter. Ellentétben Seherezádéval, aki csak nagyon ritkán tud okosat mondani. Egyébként meg nyávog, rázza a fenekét meg egyéb testrészeit, sokat képzel magáról... Tegnap például rossz volt nézni, amit művelt főzés előtt/közben. Hogy lehet egy nő ennyire hülye? Az más kérdés, hogy a végén jól sikerült a vacsora, de nem is választott egy hűdenehéz menüsort.
Szerintem egyébként Attila-Csaba-Vera marad a döntőre. Jó lenne, ha most Serike kiesne. Aztán mondjuk Fecó, végül pedig Kinga. (És nyerjen Csabi. )
2012. február 06. 11:50
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Idézet (José Armando @ 2012.02.06. 11:40)
Miért? A hisztijeit leszámítva nem buta a csaj. Nagyon jó meglátásai és észrevételei vannak, és kb. ő az egyedüli bent, aki nem engedett az elveiből. (Attilát leszámítva.) Az tény, hogy sokszor elkényeztetett és naiv módon viselkedik, de ettől eltekintve szerintem egy szimpatikus karakter. Ellentétben Seherezádéval, aki csak nagyon ritkán tud okosat mondani. Egyébként meg nyávog, rázza a fenekét meg egyéb testrészeit, sokat képzel magáról... Tegnap például rossz volt nézni, amit művelt főzés előtt/közben. Hogy lehet egy nő ennyire hülye? Az más kérdés, hogy a végén jól sikerült a vacsora, de nem is választott egy hűdenehéz menüsort.
Szerintem egyébként Attila-Csaba-Vera marad a döntőre. Jó lenne, ha most Serike kiesne. Aztán mondjuk Fecó, végül pedig Kinga. (És nyerjen Csabi. )
Teljesen egyétértek veled abban, amit Seriről írtál, de ez mind igaz Kingára is. Seribe az egyetlen pozitívum az, hogy nem egy rosszindulatú p*csa, Kinga viszont nagyon rosszindulatú és önző nő, de nem magyarázok tovább, mert mindenkinek az egyéni joga eldönteni, hogy kit kedvel, és kit nem, te pl. kedveled a Kingát én viszont nem. Ahány ember, annyiféle gondolkodásmód.
2012. február 06. 11:59
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline |
Ajj.. sebaj, remélem Kingát viszi, és kinn is hagyja. ^^
2012. február 06. 12:17
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Remélem kihívja Kingát, s kint is hagyja.
2012. február 06. 13:08
Mért nem megy már el mindenki.... -.- Meddig fog ez még komolyantartani??!!?? -.-''
2012. február 06. 13:34
De TUTI Kingárt fogja kivinni és TUTI KINT HAGYJA AZT A "NŐT"!!!!!!!!
2012. február 06. 14:11
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
szerintem Kingát vagy Fecót fogja kivinni....
2012. február 06. 14:16
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Kiviszi Kingát és kint is hagyja!!!
2012. február 06. 14:22
Ilyenkor lehetünk büszkék a magyarokra,hogy egy ilyen nagyképű műnőt imádnak .. undorító. Egy értelmes mondata nincs amibe nem játsza a fejét és nem úgy néz mint hogy ha ő lenne ott a világszépe.. a jótékonykodásnál is nem a gyerekekre hanem arra figyelt hogy hogy áll a haja meg a sminkje.. na igen. Seherezádét lehet szeretni.. na hát csodálatos. A többit nem is mondanám.. egyszerűen borzalmas !!
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.