Starity

VV5: Seherezádét küldték párbajozni

2012. február 06. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villalakók a játék végére felhagytak az összebeszéléssel és a taktikázással. Három kiválasztójellel Seherezádé kapta a zöld kendőt.

hirdetés
VV5: Seherezádét küldték párbajozni
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A múlt hét a villában viszonylag konfliktusmentesen, indulatmentesen telt, ami valószínűleg a jótékonysági hét mellékhatása lehet. Ennek ellenére a csapat nem kovácsódott össze, sőt Attila és Kinga kapcsolata megromlott, valamint Fecó és Csaba sem a legjobb cimborák mostanra.

A héten többször elhangzott a villalakóktól, hogy most már eljött az ideje egy Kinga és Seherezádé közötti párbajnak, ezért valószínű volt, hogy kettejük fogják a legtöbb jelet begyűjteni. Attila viszont nem akart hozzájárulni Kinga párbajához, így ő Fecót nevezte meg. A dumagép viszont Seherezádét küldené párbajozni. A gogo táncos és Kinga egymásra rakták jelüket, hiszen köztük állandó a negatív rezgés. A pornófilmes választottja a jókislányszerepbe bújt Kinga volt, végül Csaba is Seherezádé mellett döntött. Érdekesség, hogy Csaba és Vera már egyetlen jelet sem kapott, pedig korábban még őket akarták kipaterolni a villából.

Seherezádé számított a jelre, de mégis nagyon felzaklatta a kezére kerülő zöld kendő. Remegő kézzel, elcsukló hangon próbálta kifejteni, hogy sajnos már senki nem áll hozzá közel a villában, így itt az ideje, hogy kiderüljön mit gondol róla a közönség, hogy érdemes-e egyáltalán odabent tovább szenvednie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek