Ma 50 éves Axl Rose
2012. február 07. 13:38
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Isten éltesse .vagi a cikk
2012. február 07. 15:12
Boldog születésnapot neki!!
Jó lett a cikk!!
Élmény dús élete volt, az egyszer biztos!!
Sok hosszú és boldog éveket kívánok neki!!
Jó lett a cikk!!
Élmény dús élete volt, az egyszer biztos!!
Sok hosszú és boldog éveket kívánok neki!!
2012. február 07. 15:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.06. 20:29)
Hogy ki(k) a hibásak, hogy szétmentek nem tudni pontosan bár aki olvasta a róluk szóló könyvet annak tisztább lehet a kép. Ha azt nézem, hogy Slash, Duff és Matt azóta is együtt zenélnek a Velvet Revolverben, míg Izzy a saját bandájával játszik, ebből azért lehet következtetni dolgokra, hiszen legalább hárman egyetértettek valamiben Axl-el szemben, persze nyilván nem lehet egy emberre fogni de a mérleg nyelve Axl felé billen.
De arra mi a garancia, hogy most nem menne nekik Axllel? Akkor nem ment, oké, de az, hogy most nincsenek együtt szerintem sokkal inkább köszönhető Axl és Slash büszkeségének, mintsem a régi sérelmeknek.
2012. február 07. 15:39
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Te jó ég milyen idős!!!Pedig fiatalon milyen jól nézet ki!!
2012. február 07. 16:30
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (fviktória95 @ 2012.02.07. 15:39)
Te jó ég milyen idős!!!Pedig fiatalon milyen jól nézet ki!!
Az biztos
2012. február 07. 16:33
Idézet (Glamster @ 2012.02.07. 16:30)
Az biztos
Ha akkoriban lettem volna tinédzser, akkor tuti Axl felesége akartam volna lenni

Csatlakozom: iszonyatosan jó pasi VOLT..
2012. február 07. 17:46
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Happy Birshday!!!
Egyet értek veletek, valóban nagyon tuti pasi volt!
2012. február 07. 19:05
|
Cecíliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 168654 offline
|
Azt még hagy tegyem hozzá, hogy Axl rendesen túlzásba vitte a renitenskedő vagány "drogos" rocker szerepét, aki mindent megengedhet magának. Most pedig Ő az élő példa arra, hogy a fagyi mindig visszanyal, akármennyire is jól nézett ki!
2012. február 08. 14:22
|
|
Dezso20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146851 offline
|
Nagyon jó a cikk!
Gratulálok hozzá.
Annyival egésziteném ki, hogy igaz hogy Axl már nem ugy néz ki mint 92-ben, de pont ez az hogy már nem 30 éves hanem 50!!!
Azért még mindig tud valamit, bár a hangja is sokat kopott, de még mindig teljesen ott van.2010-ben az elmúlt 10 év legjobb hangját produkálta.2011-ben is jó volt(Nem a RIR-re gondolok, ott tényleg nem volt formában)
Persze voltak hullámvölgyek, de akkor azért még mindig ott van, ha már nem is fénykorát éli.
Az hogy a régi banda mi/kik miatt ment szét SENKI nem tudja még szerintem ők maguk sem...De talán van remény, hogy ujra együtt lássuk az eredeti felállást ha nem is játszanak már majd együtt.Ugyanis amit a cikk írója nem emlitett, az az hogy áprilisban a GN'R bekerül a RN'R Hirességek Csarnokába, és érdekes hogy Axl nem mondott se igent se nemet erről az egészről..Szerintem am az a megérzésem hogy ott lesznek..
1992 óta szeretem a Guns N' Roses-t és rajongó is vagyok,Imádom az eredeti bandát, de szeretem a mostanit is, szerintem üde szinfoltja a mostani felállásnak DJ Ashba és a többiek is nagyon jók..Röviden ennyi lett volna...bocs ha hosszu lett nagyon :$
Gratulálok hozzá.
Annyival egésziteném ki, hogy igaz hogy Axl már nem ugy néz ki mint 92-ben, de pont ez az hogy már nem 30 éves hanem 50!!!
Azért még mindig tud valamit, bár a hangja is sokat kopott, de még mindig teljesen ott van.2010-ben az elmúlt 10 év legjobb hangját produkálta.2011-ben is jó volt(Nem a RIR-re gondolok, ott tényleg nem volt formában)
Persze voltak hullámvölgyek, de akkor azért még mindig ott van, ha már nem is fénykorát éli.
Az hogy a régi banda mi/kik miatt ment szét SENKI nem tudja még szerintem ők maguk sem...De talán van remény, hogy ujra együtt lássuk az eredeti felállást ha nem is játszanak már majd együtt.Ugyanis amit a cikk írója nem emlitett, az az hogy áprilisban a GN'R bekerül a RN'R Hirességek Csarnokába, és érdekes hogy Axl nem mondott se igent se nemet erről az egészről..Szerintem am az a megérzésem hogy ott lesznek..
1992 óta szeretem a Guns N' Roses-t és rajongó is vagyok,Imádom az eredeti bandát, de szeretem a mostanit is, szerintem üde szinfoltja a mostani felállásnak DJ Ashba és a többiek is nagyon jók..Röviden ennyi lett volna...bocs ha hosszu lett nagyon :$
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: