Elhunyt Selena Gomez halálos beteg rajongója
2012. február 07. 19:50
Jézusom... szegény kislány!! Ez olyan megrázó. nagyon sajnálom, Selena nagyon jó fej volt vele...
2012. február 07. 20:07
VampireAdriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 167267 offline |
Nyugodj békében Hana! Nagyon rendes volt tőle hogy még ajándékot is fűzött Selena-nak hogy megkátogatta.
2012. február 07. 20:24
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
szegénynek van neve, nem szeléna halálos beteg rajongójának hívják...
Elhunyt Hana Hwang
(szeléna rajongója)
szegény kislány, nagyon bátor volt,mert hogy őszinte legyek, én nem akartam volna így élni, egyáltalán
Elhunyt Hana Hwang
(szeléna rajongója)
szegény kislány, nagyon bátor volt,mert hogy őszinte legyek, én nem akartam volna így élni, egyáltalán
2012. február 07. 21:17
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Ezt a kislányt komolyan megkönnyeztem
Olyan szörnyű hogy vannak emberek akik ilyen borzasztó betegségben élnek... A kislány szüleinek sem lehetstt könnyö Hana pedig nagyon bátor lány volt. Selena pedig nagyon aranyos hogy hordja a karkötőt♥.
Olyan szörnyű hogy vannak emberek akik ilyen borzasztó betegségben élnek... A kislány szüleinek sem lehetstt könnyö Hana pedig nagyon bátor lány volt. Selena pedig nagyon aranyos hogy hordja a karkötőt♥.
2012. február 07. 21:41
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
num1Kolosszus szerintem ilyen betegen a virul az kicsit izé kifejezés de hogy él azt remélem bár nem tudom mert az egyik legnagyob Selena fan oldalon meg azt olvastam hogy nem n mind1 remélem hogy akkor ez nem volt igaz
2012. február 07. 22:27
Black Emovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 139465 offline |
Úr isten! Szegény!:/ Részvétem a kislány szüleinek!
Ez kedves Selena-tól, hogy hordja a karkötőt... Én is hordanám.
Bár... én nem mertem volna meglátogatni mert félek az ilyen emberektől...:/ Gyermekkori történet.:/
Ez kedves Selena-tól, hogy hordja a karkötőt... Én is hordanám.
Bár... én nem mertem volna meglátogatni mert félek az ilyen emberektől...:/ Gyermekkori történet.:/
2012. február 08. 00:21
Britney Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 166694 offline |
Szegény!
Én komolyan mondom majdnem elsírtam magam a videón! Nyugodj békében Hana!
Én komolyan mondom majdnem elsírtam magam a videón! Nyugodj békében Hana!
2012. február 08. 01:13
szegény kém kiss aranyos kis lány nem élhettet kősztünk tőbbet ez nagyon szomoru sajnálom ,mijen betegségek léteznek ?
2012. február 08. 11:01
Annyira sajnálom szegénykét, hihetetlen, hogy ilyen fájdalmas emberi sorsok is vannak. Hálát adok, hogy én és a családom egészségesek vagyunk!!! A kislány nyugodjon békében!! És akármennyire nem szeretem Selena Gomezt, ez egy nagyon szép és kedves megmozdulása volt, elismerésem neki!!!
2012. február 08. 13:22
Most egy kicsit én is megkönnyeztem..
Nyugodjon békében
Nyugodjon békében
1 felhasználónak tetszik:
BeautifulTears
2012. február 08. 14:22
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline |
Nyugodjék Békében Hana ♥ ..
Nekem erről a cikkről csak az jut eszembe , hogy Selena ezt nem azért csinálta hogy benne legyen az ujságban meg mindenhol ő legyen.. Hanem azért csinálta mert úgy gondolta ez helyes és mert van aki megteheti hogy örömet okozzon másoknak a személyiségével.. és ezt jó célra fordítja :$ ez nagyon szép tőle .. Az anyukája büszke lehet rá .. :DDD ♥♥♥
Nekem erről a cikkről csak az jut eszembe , hogy Selena ezt nem azért csinálta hogy benne legyen az ujságban meg mindenhol ő legyen.. Hanem azért csinálta mert úgy gondolta ez helyes és mert van aki megteheti hogy örömet okozzon másoknak a személyiségével.. és ezt jó célra fordítja :$ ez nagyon szép tőle .. Az anyukája büszke lehet rá .. :DDD ♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.