A tánc és a zene mellett Debra Messing és Katharine McPhee játssza a főszerepet az NBC új zenés sorozatában, amely hétfőn indult útjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új zenés sorozattal robbant az NBC
2012. február 08. 10:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én már régebben láttam, nagyszerű volt a pilot. A történet nagyon jó, a színészekről nem is beszélve. Nyers őszinteséggel mutatja be a sztárrá válás folyamatát (ennyit a pilotból is le lehetett szűrni
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. február 08. 10:09
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Kíváncsi vagyok rá, szívesen megnézném.
2012. február 08. 11:11
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
ez nekem való film : )) szeretem amiben énekelnek meg jó az előzetes is!
2012. február 08. 11:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 11:29)
Az imdb-n valóban február 6 szerepel, de a első epizód már januárban lement, 23-án, ha minden igaz.
iTunesról le lehetett tölteni de hála Istennek valaki elintézte, hogy 24-én reggel már más is meg tudja nézni.
Téged érdekel a sorozat?
2012. február 08. 11:56
Nos sok sikert nekik a jó évadhoz, de engem ez sajna nem érdekel!!
(én az ilyeneket nem szoktam nézni!!)
2012. február 08. 12:16
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12642 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 11:38)
iTunesról le lehetett tölteni de hála Istennek valaki elintézte, hogy 24-én reggel már más is meg tudja nézni.
Téged érdekel a sorozat?
Téged érdekel a sorozat?
Akkor Te egy nappal késöbb láttad
Engem minden érdekel ami film vagy sorozat. A 10's évek némafilmjeitől kezdve napjainkig. Szerzői filmek vagy popcorn filmek, európai, skandináv, ázsiai (nah ezek annyira nem, de ami említésre méltó azt megnézem - nem a félkarúvéresnindzsaharcosvisszatér 29. részére gondolok
Szóval ezt az oldalamat inkább megfelelő filmes fórumokon élem ki, ahol a korombeli filmbarátoknak nem lesz vizes a bugyijuk a vámpíroktól és nem hiszik, hogy Hannah Montana valós személy
Jó nagy off lett, gratulálok magamnak
Szerk: Mivel a zene és a film is nagy hobbim, így ha keveredik a kettő, arra rögtön mozdulok
2012. február 08. 13:12
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 12:16)
Akkor Te egy nappal késöbb láttad
Engem minden érdekel ami film vagy sorozat. A 10's évek némafilmjeitől kezdve napjainkig. Szerzői filmek vagy popcorn filmek, európai, skandináv, ázsiai (nah ezek annyira nem, de ami említésre méltó azt megnézem - nem a félkarúvéresnindzsaharcosvisszatér 29. részére gondolok
) és természetesen a Hollywoodi studió filmek, bár azoknál is jobban érdekelnek a független alkotások. A lényeg, hogy ha még nem láttam, akkor megnézzem. A többit majd eldöntöm én, nem kell senkinek az ajánlása vagy magyarázata, kritikája - ezeket csak megtekintés után olvasom el - és jókat mosolygok rajtuk, mert sokszor nyilvánvalóan olyanok írják akik nem látták az adott filmet. Szóval a sok spolier miatt nem igen írok filmes vagy sorozatos témában, mert nem abban a tempóban haladok ahogy Ti. A sorikat is csak a legritkább esetben nézem hétről hétre, inkább megvárom amig lemegy egy fél vagy teljes évad és akkor nekifekszek és lenyomom 2-3 este alatt egyben.
Meg aztán (sajnos) itt nem lehet filmekről értelmesen beszélgetni (mert nem igen van kivel) mert itt kimerül abban, hogy jajdehelyes ez a Ian és ő a legjobb színész és baromi jól alakítja a vámpírt ...
Szóval ezt az oldalamat inkább megfelelő filmes fórumokon élem ki, ahol a korombeli filmbarátoknak nem lesz vizes a bugyijuk a vámpíroktól és nem hiszik, hogy Hannah Montana valós személy
Szerk: Mivel a zene és a film is nagy hobbim, így ha keveredik a kettő, arra rögtön mozdulok
Szóval egy 'mindenevővel' van dolgunk.
OFF Ha pedig érdekelne egy horror/musical film, azt mondják, hogy a Don't go in the woods egész jóra sikerült. Nem láttam még. ON
2012. február 08. 13:17
Kár, hogy még nem láttam
Pedig imádom a sorozatokat és a zenét is
Pedig imádom a sorozatokat és a zenét is
2012. február 08. 13:29
Tök jó lesz biztosan!! Én tutira megnézem, mert a Glee-t is imádom...
2012. február 08. 13:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12642 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.08. 13:12)
OFF Ha pedig érdekelne egy horror/musical film, azt mondják, hogy a Don't go in the woods egész jóra sikerült. Nem láttam még. ON
Köszi, ránézek majd - de horror/musical?
2012. február 08. 13:54
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez jól hangzik
2012. február 08. 14:07
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.08. 13:36)
Köszi, ránézek majd - de horror/musical?
WTF már megint
Erről eszembe jut '99-ből a Matrix videókazetta borítója, melyen a film stilusához ezt írta az okos forgalmazó: Cyber-scifi-kung-fu-akció-thriller
ezt amíg élek nem felejtem el 
A Horror/Musical érdekes párosítás lehet de meg fogom nézni mert kíváncsi vagyok rá
2012. február 08. 14:15
0:28nál Nick Jonas!!
:D Már megéri megnézni ha zenés
)
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.