Jó ég, csak ne! Egy az, hogy még túl fiatalok, kettő meg hogy pont Justin (?), három meg ezek megőrültek?!
Én Selly helyébe nem mennék hozzá egy 18 éves sráchoz, meg szerintem még túl korai ez az egész. :-S
Selena és Justin március után összeházasodik?
2012. február 08. 18:03
Ezt hülyeségnek tartom két okból is..az eslő, azaz, hogy túl fiatalok lennének, ráérnek ők még huszonévesen is házasodni.A második pedig az, hogy nem kéne annyira előre szervezni ezt az egészet. Lehet, hogy még változni fog ez az egész, de gondolom most mindenki ezzel foglalkozik, ők pedig már nagyon szervezik és készülnek.
2012. február 08. 18:07
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Tegyék azt,amit akarnak
2012. február 08. 18:08
Házasodjanak, attól még:
-ugyanúgy válság lesz
-ugyanúgy vékony lesz az ózonpajzs
-ugyanúgy történnek állatkínzások
-ugyanúgy lesznek öngyilkosok
-ugyanúgy fogják egyesek mocskolni a környezetet
-ugyanúgy lesznek, akik drogot termelnek
-ugyanúgy lesznek, akik cigiznek
-ugyanúgy lesznek háborúk
-ugyanúgy fogom őket utálni, mint azelőtt
-ugyanúgy válság lesz
-ugyanúgy vékony lesz az ózonpajzs
-ugyanúgy történnek állatkínzások
-ugyanúgy lesznek öngyilkosok
-ugyanúgy fogják egyesek mocskolni a környezetet
-ugyanúgy lesznek, akik drogot termelnek
-ugyanúgy lesznek, akik cigiznek
-ugyanúgy lesznek háborúk
-ugyanúgy fogom őket utálni, mint azelőtt
2012. február 08. 18:11
Aida_Dikusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 159389 offline |
ÁHHH....... :-@ Ha összeházasodnak majd elválnak pár év múlva ha nem......jupíííííííííííí <3 JUSTIN BIEBER FOREVER <3
2012. február 08. 18:16
Nekem mindegy hogy összeházasodnak...Ők döntik el és olvasgattam a kommenteket,és olyan hülyeségeket láttam...Bár én sem vagyok oda a kapcsolatukért,de azért nem kell lelezbizni őket,meg ilyenek...Olvastam hogy ők rontják el ezzel a házassággal az életüket,és ezzel egyet is értek..Minek kell 18 évesen összeházasodni???!!!Hülyeség...Szerintem Justin sem érett még hozzá meg Selena sem annyira...Figyeljétek meg hogy 2 éven belül Selena majd terhes lesz,aztán lesz nagy ijedség(vagy öröm)De Justinnak szerintem még nem kell úgy viselkednie mint egy felnőtt csak mert 18....Mindegy ők döntik el...Sajnos ez ellen nem tehetünk semmit...
u.i.:Bocsi hogy egy regényt írtam
u.i.:Bocsi hogy egy regényt írtam
2012. február 08. 18:19
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
szerintem hülyeség :'DD
ha pedig tényleg összeházasodnak, akkor szerintem nem lesz hosszó egyébként ez olyan mint amikor az ember mondjuk leborotválja a haját. 2 napig buli aztán észreveszed, hogy fázik a fejed -.-
ha pedig tényleg összeházasodnak, akkor szerintem nem lesz hosszó egyébként ez olyan mint amikor az ember mondjuk leborotválja a haját. 2 napig buli aztán észreveszed, hogy fázik a fejed -.-
2012. február 08. 18:19
jajj ez annyira..fúúú. jó lehet hogy szeretik egymást de a tiniházasságok kb 95%-a ugyis válás lesz..főleg a sztároknál... és akkor is.. hány rajongó fogja ezt ellenezni?
2012. február 08. 18:20
hat....en nem hiszem habar kineznem beloluk.....
2012. február 08. 18:27
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Aztán két héten belül elválnak...
2012. február 08. 18:27
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline |
hát Enaa teljesen egyet értek én sem fogom őket szeretni xDD
2012. február 08. 18:29
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Sok boldogságot DZSásztínkááámm, mi szeretünkkk !! Na persze ki hiszi el hogy éppp ezt irjam arra a hirre hogy Júsztin Bíberikusz a Blikk újság (nekm tűzgyújtó) szerint elakarja márciusban venni a Cabo tengerpartján Szelina Gó mezt. Jah gondolom Júsztin génjei által egykét buzigyerek is fog születni a házasságukból. Na meg boldogan élnek amig meg nem halnak, (az ásó-kapa válassza el őket egymástól s jól fejbeverje szlogen alapján) . 18 éves gyermek a 20 éves nénivel, ez lesz az Év Esküvője. -s akkor most frigyük napjján nenézhessünk tévét mert mindenhol ők mennének benne, há persze, még mit ne? Undorodok a gondolattól, ha valaha is Szeléna helyében kéne legyek, s az oltár előtt lekéne smárolnom Júsztinkát- Hova jut a mai világ Remélem azért lesz esküvő, mert hát pótolná az egész évig arcizom mozgatási szükségletemet
2 felhasználónak tetszik:
Enaa,
Black Hearth2
2012. február 08. 18:31
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Gratulálok nekik. Egyikért sem rajongok (pláne nem Selenáért) szóval felőlem aztán azt csinálnak amit akarnak, ha el akarja venni, sok boldogságot, bár szerintem Justin sok beliebert veszít majd, akik azt hiszik, hogy lehettek volna Selena helyében..
Mellesleg kiszúrta a szemem Selena kacsacsőre a képen..
Mellesleg kiszúrta a szemem Selena kacsacsőre a képen..
2012. február 08. 18:42
Idézet (like me @ 2012.02.08. 18:29)
Sok boldogságot DZSásztínkááámm, mi szeretünkkk !! Na persze ki hiszi el hogy éppp ezt irjam arra a hirre hogy Júsztin Bíberikusz a Blikk újság (nekm tűzgyújtó) szerint elakarja márciusban venni a Cabo tengerpartján Szelina Gó mezt. Jah gondolom Júsztin génjei által egykét buzigyerek is fog születni a házasságukból. Na meg boldogan élnek amig meg nem halnak, (az ásó-kapa válassza el őket egymástól s jól fejbeverje szlogen alapján) . 18 éves gyermek a 20 éves nénivel, ez lesz az Év Esküvője. -s akkor most frigyük napjján nenézhessünk tévét mert mindenhol ők mennének benne, há persze, még mit ne? Undorodok a gondolattól, ha valaha is Szeléna helyében kéne legyek, s az oltár előtt lekéne smárolnom Júsztinkát- Hova jut a mai világ Remélem azért lesz esküvő, mert hát pótolná az egész évig arcizom mozgatási szükségletemet
szakadok :"DDD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.